Cinsel Yaşam Sevgilimin izin almadan göğsüme kalçama dokunması normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bazıları öperken bile izin alıyo bize denk gelene bak Güncellemeler10 ay Arkadaşlar daha 1 aydır beraberiz ve bana dokunmadan özel bölgelerimi elliyo uyarıyorum yine aynısını yapıyor Sevgilimin izin almadan göğsüme kalçama dokunması normal mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sevgiliyseniz eller, izin vermiyorsan sorun sende bence. Eğer izin yoksa siz sevgili değil flörtsünüz. 😉 0 0 Yorumla
99lost1177 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 10 ay uzun sureli ilişkiyse aranızda samimiyet varsa normal 0 3 Yorumla Soran 10 ay 1 aydır beraberiz Yorumla 99lost1177 10 ay izin istemesi gerekir Yorumla 99lost1177 10 ay uyarına ragmen aynısını yapıyorsa ona guvenme amacı kullanıp seni bırakmak olabilir yuksek ihtimalde öyle Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. normal değil senin istemediğin birşeyi yapmaması lazım mesele izin alması değil senin engel olman.. kararlı olman bu konuda sınırını çizmen. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. izin mi? ne için? artık sevgilisiniz!!! yapmayın yahu 0 0 Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 10 ay yeni ilişkiyse normal degil uzun sureliilişkiyse samimiyseniz guveniyorsanız normal 0 0 Yorumla
çicekkiizz Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 10 ay Çok hızlı davranıyor ve büyük ihtimal gerçekten sevmiyor arzuluyor 0 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% 10 ay izin almak nedir yaa. o an hisler ile hareket edilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay eger yenı degılse cıddı ılıskıyse ızın almaması normal kanka 1 2 Yorumla Soran 10 ay 1 aylık daha aşkım Yorumla Cevap sahibi 10 ay ay o zaman ayril o ne oyle Yorumla
NaNieR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 10 ay seninki bahçeye izinsiz girip meyveyi dalından koparanlardan 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Böyle bir davranışa vereceği tepkiyi biliyorumdur herhalde ve ona göre istemezse tabiki dokunmam 0 0 Yorumla
guzellikdesenvar Takip Et Xper 6 Yaş: 29 10 ay Bir ayda senden yüz bulmuştur diye düşünüyorum ya da sapık hangisi 1 0 Yorumla
Sıradanbiridiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Sevgilin normal sayılır 1 8 Yorumla Soran 10 ay Adı üstünde sevgilim kocam değil Yorumla Sıradanbiridiyorum 10 ay Abartma istersen sana dokunmicaksa neden sevgili oldun arkadaş kalaydın Yorumla Soran 10 ay Bana dokunması için mi sevgili oldum? zihniyete bak kadınsın birde yazık sana Yorumla Sıradanbiridiyorum 10 ay Ayyy ne alaka tamam sensin hemen zihniyet atın ortaya sen devam et böyle Yorumla Sıradanbiridiyorum 10 ay Canım benim dünyaya gelme amacın zaten cinsellik iyice araştır ölüp gidiceksin sevgili olmanın amacı da budur ilerde anlarsın büyümen lazm Yorumla Soran 10 ay Bu yorumundwn sonra erkek olduguna emin oldum Yorumla Soran 10 ay Mavi hesabına geç yorma burada kendini Yorumla Sıradanbiridiyorum 10 ay Neye emin olursan ol Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Saçmalama sevgilisiniz izinmi alıcak bide 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Onun niyeti sevgililik değil 0 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Dikkat et fazlası gelir yakında 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. normal. rahatsız oluyorsan elinle uyar 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
yabanci_muRatt Takip Et Xper 1 Yaş: 28 10 ay neden izin alsin ki yaa eninde sonunda onunlar 0 0 Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 10 ay Normal değil 0 1 Yorumla Aurora343534 10 ay Olmaz ondan Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sevgiliyseniz eller, izin vermiyorsan sorun sende bence. Eğer izin yoksa siz sevgili değil flörtsünüz. 😉
uzun sureli ilişkiyse aranızda samimiyet varsa normal
1 aydır beraberiz
izin istemesi gerekir
uyarına ragmen aynısını yapıyorsa ona guvenme amacı kullanıp seni bırakmak olabilir yuksek ihtimalde öyle
normal değil senin istemediğin birşeyi yapmaması lazım mesele izin alması değil senin engel olman.. kararlı olman bu konuda sınırını çizmen.
izin mi? ne için? artık sevgilisiniz!!! yapmayın yahu
yeni ilişkiyse normal degil uzun sureliilişkiyse samimiyseniz guveniyorsanız normal
Çok hızlı davranıyor ve büyük ihtimal gerçekten sevmiyor arzuluyor
izin almak nedir yaa. o an hisler ile hareket edilir.
eger yenı degılse cıddı ılıskıyse ızın almaması normal kanka
1 aylık daha aşkım
ay o zaman ayril o ne oyle
seninki bahçeye izinsiz girip meyveyi dalından koparanlardan
Böyle bir davranışa vereceği tepkiyi biliyorumdur herhalde ve ona göre istemezse tabiki dokunmam
Bir ayda senden yüz bulmuştur diye düşünüyorum ya da sapık hangisi
Sevgilin normal sayılır
Adı üstünde sevgilim kocam değil
Abartma istersen sana dokunmicaksa neden sevgili oldun arkadaş kalaydın
Bana dokunması için mi sevgili oldum? zihniyete bak kadınsın birde yazık sana
Ayyy ne alaka tamam sensin hemen zihniyet atın ortaya sen devam et böyle
Canım benim dünyaya gelme amacın zaten cinsellik iyice araştır ölüp gidiceksin sevgili olmanın amacı da budur ilerde anlarsın büyümen lazm
Bu yorumundwn sonra erkek olduguna emin oldum
Mavi hesabına geç yorma burada kendini
Neye emin olursan ol
Saçmalama sevgilisiniz izinmi alıcak bide
Onun niyeti sevgililik değil
Dikkat et fazlası gelir yakında
normal. rahatsız oluyorsan elinle uyar
Senle ömür geçmez be
sevgilin sonuçta
normal
neden izin alsin ki yaa eninde sonunda onunlar
Bir aylikken bunlari yasiyorsan isin zor