Cinsel Yaşam Partneriniz her gün seks istese bundan şikayetçi olur musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Partnerin her gün seks istese 😆 Partneriniz her gün seks istese bundan şikayetçi olur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. hergğn istemesi zor ama gün aşırı istenebilir , yani şartlar pek uymadığından , erkek olarak hergün istemesi güzel bence keyfini çıkarırlar 0 0 Yorumla
Clasals Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 10 ay Günde kaç defa o önemli günlük olması sıkıntı değil 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Bir akrep erkeği olarak hergün isteyen kadına her sabah ve her akşam istediğimi söylerim 😈 0 0 Yorumla
İstanbulllu3441 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. En sevdiğim keşke hergun isteyen partnerim olsa😋 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani şiketçi olurdum hergün fazla yorar bizde insanız yani 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Çok istekli biri olduğun için ben de isterim sorun yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Her gün olmaz bir yere kadar her gün olur sonrasında yapılmaz. Burada yok her gün yaparım neden sadece gün akşam yok mu vs diyenler boş yapmasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Erkekler ztn günlük atar da kadınların bu isteği olacağını hiç sanmıyorum. Ayda 2-3 kez istekli olup kalan zamanda regl ya da ölü eşşek gibi yatiyor 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Muhtemelen o partner ben olurum 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. pilavdan dönenin kaşığı kırılır 0 0 Yorumla
uzmnhavaci Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 10 ay Olurum evet. Onunda bi dinlenmeye ihtiyacı var 0 0 Yorumla
Müverrih96 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 52% 10 ay Hayır şikayetçi olmam. Ama öyle birini bulmak zor 0 0 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Olmam olunur mu deli miyim ben 0 0 Yorumla
Naughty_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 104% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. zabahaaa gadar burdayızzzzzzzzzzzzz 0 0 Yorumla
Yalandanprenses Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Sanmıyorum 4 4 Yorumla barut777 10 ay Her gece ister misin Yorumla Yalandanprenses 10 ay @barut777 evet Yorumla Taylant34 10 ay Çok doğru Yorumla barut777 10 ay Ne sıklıkla mastürbasyon yapıyorsun Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sikayetci olunur mu hiç 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Keşke 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olmam 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Keske olsaydi... 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Öyle psrtner vsr mj 0 0 Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bayılırımmm 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. olmam 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Hayır olmuyorum 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. herugnde sıkıntı 0 0 Yorumla
kendihalindexx25 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 10 ay Ben sorsam bu sorugu sikayet edilir ban yerim 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Yok şikayetçi olamam 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. parçalarım her gün 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. asla olmazdım 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Off derim 0 0 Yorumla
DemirDikBey Takip Et Xper 6 Yaş: 32 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Fiziği güzelse olmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
hergğn istemesi zor ama gün aşırı istenebilir , yani şartlar pek uymadığından , erkek olarak hergün istemesi güzel bence keyfini çıkarırlar
Günde kaç defa o önemli günlük olması sıkıntı değil
Bir akrep erkeği olarak hergün isteyen kadına her sabah ve her akşam istediğimi söylerim 😈
En sevdiğim keşke hergun isteyen partnerim olsa😋
Yani şiketçi olurdum hergün fazla yorar bizde insanız yani
Çok istekli biri olduğun için ben de isterim sorun yok
Her gün olmaz bir yere kadar her gün olur sonrasında yapılmaz. Burada yok her gün yaparım neden sadece gün akşam yok mu vs diyenler boş yapmasın
Evet sikayetci olurum
Neden sabah akşam değil günde bir kez 😂
Erkekler ztn günlük atar da kadınların bu isteği olacağını hiç sanmıyorum. Ayda 2-3 kez istekli olup kalan zamanda regl ya da ölü eşşek gibi yatiyor
Muhtemelen o partner ben olurum
Bence oda sıkar bi zaman
pilavdan dönenin kaşığı kırılır
Olurum evet. Onunda bi dinlenmeye ihtiyacı var
Hayır şikayetçi olmam. Ama öyle birini bulmak zor
Olmam olunur mu deli miyim ben
Ben oyleyim 8/25 isterim
zabahaaa gadar burdayızzzzzzzzzzzzz
Sanmıyorum
Her gece ister misin
@barut777 evet
Çok doğru