Gece uyumadan tüm yorgunluğunu atmak için mi yoksa sabah uyanıldığında günü daha enerjik ve daha verimli daha pozitif başlamak için mi?

Oral seks gece mi yapılsa daha iyi gündüz mü?
Gece uyumadan tüm yorgunluğunu atmak için mi yoksa sabah uyanıldığında günü daha enerjik ve daha verimli daha pozitif başlamak için mi?

Oral seks gece mi yapılsa daha iyi gündüz mü?
Bu tür şeylerin yeri ve zamanı olduğunu düşünmüyorum yani iki kişi de kendine en rahat hissettiği anda en sakin hissettiği anda ve en ilişkiye Hazır hissettiği anda böyle bir şey rahatlıkla yapılabilir diyelim düşmek istiyorum Ve tabii ki kişilerin burada müsaitliği çok önemli
Oral seks yapmanın gecesi gündüzü olmaz ama sabah aç karnına karşılıklı oral yapıp rahatlamak en güzeli ve zevkli, ikinci posta ilişkiye girerek yapıp öyle kahvaltıya oturmak
Yer mekan zaman fark etmez müsait zamanını bulduğunda yapıştıracan 😀
Çok teşekkür ederim eig için
Bence onun daha zevkli olduğu bir saat yok, bana kalırsa her saat zevkli Reda'cıımmm😀
Yorumumu siler misin silemedim gizleyemedim
@Küçücüğümm95 ahahahahh
Cevap
97Cevap
ne fark eder ya
Açıkçası sabah öğlen öğleden sonra akşam gece hiç fark etmez gerçekten çünkü sabah oral yapılarak uyandım yaparak uyandırdım. Öğle arasında hızlı gizli cok yaptırdım. Akşam eve gitmeden arabada ofiste falan yaptım yaptırdım. Gece bir sürü seviştikten sonra yatağa girip hiç bir şeye karışmadan hem yaptırdım hem de hiç bir şey yaptirmadan kendim de yaptığım oldu
bence ikiside degil oral dediğin insanın başı rahatken yapılır once yaslanacaksın arkana partnerin onunde diz cokecek yavas yavas once zevk verecek once sana dilinin penise degdiğini penisin iki dudagının arasında oldugunu hissetirecek ondan sonra sert bir oral ile devamı gelir zaten
Her saat ok ama öyle uyandırılmak apayrı mükemmel…
Sabah uyandığımda daha iyi erekte oluyorum:) o yüzden sabah oralla ıslandırıp bi anda içeri girmek daha keyifli oluyor
Gece ısterdım yapmak veya yapılmasını
Eşimin gecenin köründe yaptığı oralla uyanmak ve boşalmak o yarı uykulu halde çok daha zevkli. sabaha kadar kirlenir hijyeni de düşünmek lazım.
Gecesi gündüzü yok her zaman zevkli..
sabah kahvaltısını çok severim. o yuzden oral yalnız gece
Bunun gecesi gündüzü mü olur bulunca verecen ağzına
İki zamanlarda zevk vericiaksam emzire emzire uyuturuz
Sabah daha tatlı oluyor gelen sıvının tadı bu yüzden sabah 👅👅
benim için saati hic yok, libidom yüksek ve daima her fırsatta yaparım ve yaptırmak isterim
Oral seks yapacağım kadın içine penis istemez öyle güzel kullanırım dilimi
Hiç yapmafımda yaptırmadımda. Bir nevi aşağılık görüyorum bu olayı
Günün her saati karşı koyamayacağım bir şeydir oral ama sabah ben uyanmadan sürpriz olarak başlayıp o karşı konulamaz zevkle uyandırırsa taparım o kadına.
Böyle şeylerin yeri ve zamanı olmaz müsait her ortamda her zaman yapılabilir.
Sabah akşam gece farketmez.. önemli olan temiz olmalı
Fark etmez bence
Yapıldığı her an zevkli
her zaman zevklidir yaptıran için, o farkı yapana sormalı
Her zaman güzeldir ama sabah ereksiyonlu uyanırken insan daha çok yaptırmak istiyor.
İkisininki başka ama sabah daha başka güne mermi gibi başlıyo insan
Mümkün olan her an keyifli. Beklenmedik an da yapılanlar ya da yakalanma riskiyle yapılanlar bir adım önde..
Her zaman güzel ama sabah daha dinginken değil de akşam pasif halde dinlendirmek için eşe partnere yapılabilir.
Zaten seksin içerisinde genel olarak olması gereken bir şey bu, ayrı tanımlamak ne kadar doğru tartışılır. Ha seks sabah mi gece mi daha iyi olur gece yapılıp uyuduktan sonra sabaha doğru ya da sabah ilk uyanışta tekrar yapılan en en en yani..
Sabah veya akşam fark etmez.
her vakitte sinek kaçmasın diye olacak durum
Oral seks yapmayı bilen partnerin varsa ve sende yapmayı becerebiliyorsan sabah akşam fark etmez
Saati mi olur sexin her zaman güzeldir partnerin iyiyse
Farketmez ne zaman olursa
Millet bu ekonomide pata derdinde mk ne seksi
Hakan yavaş🙄😒
Hem sabah hem akşam olsa olmaz mı 😅🤣
Sabah redeasko
sabahıyla gecesiyle her türlü iyidir ya
Sabah Öglen Akşam
Neden bana cvp vermiyirsjn
Hergun yazıyorum
🤣🤣🤣
Her zaman iyi heryerde