Hangisini tercih edersiniz? Sabah yapılan bir ilişki mi yoksa gece yapılan mı size daha fazla zevk verir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 aySabah yapılan seksin mi yoksa gece yapılan seksin mi daha zevkli olduğu tamamen kişisel tercihlere, partnerlerin uyumuna ve o anki ruh hallerine bağlıdır. Her ikisinin de kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır.
Sabah Seksinin Avantajları
* Yüksek Enerji ve Dinlenmiş Vücut Sabah uyandığınızda vücudunuz genellikle dinlenmiş ve enerjiktir. Bu, daha uzun ve hareketli bir cinsel deneyim için uygun bir zemin oluşturabilir.
* Hormonal Durum Özellikle erkeklerde testosteron seviyeleri sabah saatlerinde en yüksek seviyededir. Bu da cinsel isteği ve performansı olumlu etkileyebilir.
* Stres Azaltma ve Güne İyi Başlama Güne seksle başlamak, stres hormonlarını azaltarak ve mutluluk hormonlarını (endorfin, dopamin, oksitosin) artırarak gün boyu daha mutlu, enerjik ve üretken hissetmenizi sağlayabilir. Bazı araştırmalar, sabah seksinin gün içinde stresi azalttığını ve odaklanmayı artırdığını gösteriyor.
* Kendiliğindenlik ve Romantizm Sabah seksi genellikle daha spontane ve az planlı olabilir, bu da ilişkiye romantik bir hava katabilir.
* Daha Derin Bağlantı Güne başlarken yaşanan yakınlık, partnerler arasındaki duygusal bağı güçlendirebilir ve gün boyu süren bir bağlantı hissi yaratabilir.
Gece Seksinin Avantajları
* Günün Yorgunluğunu Atma ve Rahatlama Uzun bir günün ardından seks, biriken stresi ve yorgunluğu atmak için harika bir yol olabilir. Orgazm sonrası salgılanan hormonlar (özellikle oksitosin ve prolaktin) rahatlama sağlar ve uyku kalitesini artırır.
* Samimiyet ve Bağlantı Geceleri, günün telaşı bittikten sonra partnerle daha derinlemesine sohbet etme ve duygusal olarak yakınlaşma fırsatı bulunur. Bu da cinsel deneyimi daha anlamlı ve samimi hale getirebilir.
* Uzun ve Tutkulu Deneyim Geceleri genellikle acele etme gereği duyulmaz. Bu da çiftlerin birbirlerini daha uzun süre keşfetmelerine, farklı pozisyonlar denemelerine ve daha tutkulu bir deneyim yaşamalarına olanak tanır.
* Uyku Kalitesini Artırma Orgazmın ardından salgılanan rahatlatıcı hormonlar, daha kolay uykuya dalmaya ve derin, kesintisiz bir uyku çekmeye yardımcı olabilir.
Önemli Noktalar
* Bireysel Hormonal Döngüler Herkesin cinsel isteği ve enerji seviyesi gün içinde farklılık gösterebilir. Bazı insanlar sabah daha istekliyken, bazıları için gece daha uygun olabilir.
* Partner Uyumu En önemlisi, partnerlerin cinsel isteklerinin ve enerjilerinin ne zaman daha çok uyumlu olduğudur. Karşılıklı iletişim ve birbirlerinin tercihlerini anlamak, hangi saat diliminin daha zevkli olacağını belirler.
* Rutin ve Spontanlık Bazı çiftler rutinleşmiş bir cinsel yaşamı tercih ederken, bazıları spontane anları sever. Her iki durum da zevkli olabilir.
* Yaşam Tarzı Çalışma saatleri, çocukların durumu, sosyal aktiviteler gibi yaşam tarzı faktörleri de ne zaman seks yapılacağını etkileyebilir.
Sonuç olarak, sabah seksinin de gece seksinin de kendine özgü güzellikleri ve faydaları vardır. Hangi saatte yapılan seksin daha zevkli olduğu tamamen size ve partnerinize bağlıdır. En zevkli deneyim, her iki partnerin de istekli, rahat ve birbirine odaklandığı zamandır.
Siz hangi saat diliminde daha çok kendinizi hazır hissediyorsunuz?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
58Cevap
Gizli Üye(25-29)11 aySabah alınan duşun zevki ve sabah yapılan sexsin zevki yarışır
157 Yorumla- 11 ay
Peki yarışı kim kazanir
Cevap sahibi11 ay@Muratöğretmen61 sabah sexinden sonra alinan sabah duşu
- 11 ay
Birbirini tamamlıyor yani
Cevap sahibi11 ay@Muratöğretmen61 aynen
- 11 ay
Yapıyor musun peki bu ikisini
Cevap sahibi11 ay@Muratöğretmen61 rvet cocugum var geceye kadar uyumaz bizede esimle sabahlari yapiyoruz rahat rahat karisanda olmuyor
- 11 ay
Ne güzel size şanslısınız :)) ben gibi şanssız degilsiniz
Gizli Üye(36-45)11 ayİkiside beni cok yoruyor bütün gün yaşlı nineler gini yorgun oluyorum ve sancılarım oluyor mümkünse hic biri🫣
516 Yorumla- 11 ay
Neden yaş kaç ki
Cevap sahibi11 ay38😅
- 11 ay
Evlisin sanırım eşin ne diyor bu duruma
Sana göre Ayda yılda bir olsa yeter gibi hissettim😂
Cevap sahibi11 ayEvliyim 19 yıl olucak. Eşimin pek umru olduğunu düşünmüyorum 😏
Ayda yılda bir değilde ama her sarılmanın her dokunmamnın sonu ilişkiye bağlanmamalı. Kadınında biraz duygusal ihtiyaçları karşılanmalı- 11 ay
Inanmiyorumm sana… ne olmasini isterdin ki hic mi?
Soran11 ayErkekler hep aynı evlenmeden önce bir çok söz veriyorlar, şöyle yaparım böyle yaparım vs ama evlenince değişiyorlar
- 11 ay
Vaadlerden bahsediyorsun ama tam olarak beklentileri nedir bu kadinlarin anlamiyorum gercekten
Cevap sahibi11 ayHicmi değil ben onun gönlünü yapıyorum oda benim gönlümü yapmalı. Daha kibar daha ruhuma hitap eden bir es olabilirdi😅
Cevap sahibi11 ayKadınların tek beklentisi güzel sevilmek merhamet ile sevilmek ruhuna dokunmak
- 11 ay
Hmm anladim :) ama bu inan ki her kadinin istedigi aslinda hayali. Ama soyle bir de gercek varki erkeklerin yaradilisi itibariyla ruha cok hitab edemiyor yani ben de esime duygusal yaklasmaya calissamda hayallerndeki prens olamiyorum. Bence kadinlar bir tik abartiyor olabilir bu isi 😀
- 11 ay
Aynen seninde gönlünüm yapmalı
Cevap sahibi11 ayBelkide siz erkekler fazla odunsunuz
- 11 ay
Evet biraz öyleyis ama kadınlarında çıtası çok yüksek bence
- 11 ay
Ahahah odunluk oldugu yadsinamaz bir gercek evet.. ama inan bana erkekler eslerini kendini dusundugunden fazla dusunuyor maalesef disa vuramiyoruz… Calisiyor musun? Ev hanimi misin?
Cevap sahibi11 ayCalışıyorum. Erkekler kendileri haric kimseyi düşünmüyorlar bence
- 11 ay
Mesleginiz nedir? Kadinlar biraz fazla bencil ama duygusal olduklari icin ön planda tutuyorlar bu kriteri temelde haklisin ama… Bu arada soru sahibini cok rahatsiz ettik yorumlarla. Benim hesabim acik bi tkp istegi gonderebilir misin
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seks kaliteli olanı her zaman zevklidir. Sabahı akşamı yok yani... Önemli olan o arzu ve istek durumları...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBen ikisnide seviyorum eşimin canı ne zaman isterse
42 Yorumla- 11 ay
Çok iyi
- 11 ay
Bravo sana
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayZabahınan yapılan sekis daha eyyi daha lezzetli oluyyo
00 Yorumla
11 ayGecenin ilk saatleri ile sabahın ilk saatlerinde yapılan seksi çok seviyorum ❤️😍🥰
00 Yorumla
11 ayBu sicaklar da gunduz seks yapılmaz ki en iyisi gecedir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ikiside harika olur ne zaman uzun zaman varsa o zaman tam saati olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sabah biraz aceleci oluyor gece daha güzel zaman problemi olmayan en güzeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayİkiside hatta gece uykudan uyanıp seks yapıp geri uyumak mükemmel
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
11 ayGeceden 2-3 yapılmış sabaha uyanınca bi sefer daha yapılan seks cila olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
11 ayNe bilem sabahları eşşek tepmiş gibi uyanıyorum sürekli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 750 cevap paylaştı.
11 ayTutku ile yapılan seksin zevki için zaman diliminin önemi yok bence.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 aySabah vücut dinlenmiş olduğu için daha kaliteli olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bunun sabahı akşamı yok ne zaman daha istekliysen o zaman daha çok zevk verir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayTabi ki sabah yapılan daha zevkli. Hem daha aydınlık öpeceğim yerleri görebiliyorum hem de daha dinç olduğum için daha dayanıklı oluyorum :)) ama en güzeli partneri sabah kralla uyandirmak :)))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayBen gece yapılan seksten daha keyif alıyorum gece karanlığında sevişmek bana daha çekici geliyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
11 ayYav bi dur daha seks yapmadık sabahı akşamını mı düşüneceğiz
00 Yorumla
11 aySabah is cikisi yapiyorum ama Bodygardlik yaptigim icin is cikisi her gun yapiyorum ama Oyle uykudan kalkip seks olmaz agiz kokulu yer kokulu sevmem
00 YorumlaGece daha zevkli. Ama sabah uyandığımda da aşırı istekli olduğum için sabahın yeri de ayrı tabii
00 Yorumla
11 ayGece yapılan seks daha zevkli bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Gece. Ama sabaha kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
11 ayIkiside zaman zaman zevkli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
11 ayhepsi farklıdır, sabah oralla uyanmak gecede sert
00 Yorumla
11 ayIkisisinde zevki farklıdır bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 aySabah her defasında ilkmiş gibi boşalıyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
11 ayne zaman yapılırsa yapılsın her zaman zevklidir ;)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 aySabah güzel gece de seksin kötüsü olur mu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
11 ayyer zamandansa kimle yapıldığı önemli sanki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayPartnerim benim kafadaysa sabahı tercih ederim çünkü inanılmaz şeyler yaparım
00 YorumlaHer zaman yapılabilir ama bence sabah a karşı
00 Yorumla
11 aySexin sabahı akşamı olmaz seks her türlü zevkli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sabah ayri bi tatli ya👌😎
00 YorumlaAnlik gelisen daha zevkli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. İkisi ayrı ama en güzeli uyku arasında olandır
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aySabah şimşek çaktırarak uyandırnak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayAksam gece sabah 5 posta sart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayİkisinin de tadı ayrı olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence sabah, tam güçle güne başlamak gibisi yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 aySabah daha iyi
00 Yorumla Gece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Öğlen
00 Yorumla7/24 farketmez
00 Yorumla
11 ayGece tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
11 aySabah.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hem sabah hem aksam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
11 ayHer ikiside ımmm yeter ki seks olsun
00 Yorumla
11 ayDeğişiyo önemli olan kendini bana birakmasi
01 Yorumla- 11 ay
Sınır koyar mısın
11 aySabah suyu bereketlidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. İkisinin yeri ayri
00 YorumlaÖğlen
00 Yorumla
11 ayHer ikisinde zevkli olur
01 Yorumla- 11 ay
Ama sabah sabah oral yapmanın zevki başka olur