Cinsel Yaşam Ten uyumuna inanır mısınız? Scabiieesr Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Her hangi biriyle opusemiyorum veya temas kuramiyorum bu konuda çok hassasim sizdede öyle mi cinsel iliskide bile çok seçiciyim Ten uyumuna inanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. inanmam. 1 1 Yorumla Scabiieesr 10 ay Nedenn
daphy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 10 ay İnanırım balık erkekleriyle düşük akrep erkekleriyle ten uyumum yüksek 4 5 Yorumla Scabiieesr 10 ay Burcun ne Yorumla daphy 10 ay Yay Yorumla Scabiieesr 10 ay Yay güzel yay da seçici dir Yorumla EskisehirJoe 10 ay Oglakla doyumsuz olursun Yorumla Taylant34 10 ay Ben balik Yorumla
Kedicikkkızz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Bile derken 🙃 zaten öyle olmalısın kim ne derse ya da ne yaparsa yapsın benim için özel bir şey... 1 7 Yorumla Scabiieesr 10 ay Cinsel ilişkide hani kendini tutamaz yapar ya insan o bile yok bende Yorumla Kedicikkkızz 10 ay Zaten böyle olman daha iyi yoksa saçma sapan biriyle olup pişman hissedebilirsin Yorumla Scabiieesr 10 ay Aynen doğru Yorumla EskisehirJoe 10 ay Bak bu eskisehirli kedicik Yorumla EskisehirJoe 10 ay Demi eskisehirli kedicikkkk 😂😂😂 Yorumla EskisehirJoe 10 ay Pisi pisiii Yorumla EskisehirJoe 10 ay Kedicik. sustu Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet Bi süre sonra hiç bişey kötü gelmiyor tam Bi uyum oluyor 1 2 Yorumla Scabiieesr 10 ay Ben ilk görüşte uyumu anliyorum Yorumla leonidas_3 10 ay Anladım ilkler her zaman iyi olmalıdır zaten Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Ten uyumu arzulanan fizik yapısı demektir bunun karşılığını sevişirken görmek almakla olur 1 3 Yorumla Scabiieesr 10 ay Uyum yoksa sevismek bile istemez sin Cevap sahibi 10 ay Ten uyumu olmazsa sevişme zevk vermez ve genelde sadece seks odaklı yaşanır Cevap sahibi 10 ay Seksten çok özel zevkler var Seks basit sıradan zevklerle nefsi körlemektir özel bulduğum bazı zevklerden örnekler versem belki hak verirsin
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen uyumak evet gerçekten olan bir şey ben de seçici bir insan olduğum için zaten çok nadir ilişkilerim oluyor hassasiyetim var bazı şeylere 0 0 Yorumla
Gvzmhlk Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı. O nasıl bir cümle yapısı sanki cinsel ilişki temastan kolaymış gibi bahsetmişsin😂 0 8 Yorumla Scabiieesr 10 ay Ya genelde çoğu erkek her kadını ister çogu kadında aynı şekil her erkeği azrular ya onlar dan bahsettim Yorumla Gvzmhlk 10 ay Onu anladım da cümleyi yanlış kurmuşsun 😂 Yorumla Scabiieesr 10 ay Zekası olan anlar ya aman Yorumla Gvzmhlk 10 ay Neyse biz her kadına dokunmak istemiyoruz sadece çekim hissettiğimiz kadınlara karşı bunu hissediyoruz seninde olmuştur tanımadığın ama hoşuna giden birileri sen duygusal düşünmüşsündür biz sevişmeyi düşünüyoruz konu bundan ibaret Yorumla Scabiieesr 10 ay Doğrudur Yorumla Gvzmhlk 10 ay Saol ya hak verdin😂 Yorumla Scabiieesr 10 ay Senle her paylaşımda tartışmak gibisi yok hahahha Yorumla Gvzmhlk 10 ay Ne tartışması ya bizimki tatlı atışma tartışma böyle olmaz 😂 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ten uyumu çekimi mutlaka önemli ama günlük ilişkilerde erkek bunu önemsemez 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 10 ay İnanırım var öyle bır sey 1 1 Yorumla Scabiieesr 10 ay Varr Yorumla
Yuzyuzebir Takip Et Yoda Yaş: 23 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Ten uyumu olunca bunlar çok cekici geliyor 1 2 Yorumla Scabiieesr 10 ay Evetttt Yorumla Yuzyuzebir 10 ay Belki uyumumuz harika olabilir Yorumla
İzmirlimuhendis2 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 68% 10 ay Neye göre seciyorsun 1 2 Yorumla Scabiieesr 10 ay Uyuma göre Yorumla İzmirlimuhendis2 10 ay Tamam iste o uyumu nasil anliyorsun Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Ten uyumu önemli 1 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. bende öyle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
inanmam.
Nedenn
İnanırım balık erkekleriyle düşük akrep erkekleriyle ten uyumum yüksek
Burcun ne
Yay
Yay güzel yay da seçici dir
Oglakla doyumsuz olursun
Ben balik
Bile derken 🙃 zaten öyle olmalısın kim ne derse ya da ne yaparsa yapsın benim için özel bir şey...
Cinsel ilişkide hani kendini tutamaz yapar ya insan o bile yok bende
Zaten böyle olman daha iyi yoksa saçma sapan biriyle olup pişman hissedebilirsin
Aynen doğru
Bak bu eskisehirli kedicik
Demi eskisehirli kedicikkkk 😂😂😂
Pisi pisiii
Kedicik. sustu
Evet Bi süre sonra hiç bişey kötü gelmiyor tam Bi uyum oluyor
Ben ilk görüşte uyumu anliyorum
Anladım ilkler her zaman iyi olmalıdır zaten
Ten uyumu arzulanan fizik yapısı demektir bunun karşılığını sevişirken görmek almakla olur
Uyum yoksa sevismek bile istemez sin
Ten uyumu olmazsa sevişme zevk vermez ve genelde sadece seks odaklı yaşanır
Seksten çok özel zevkler var
Seks basit sıradan zevklerle nefsi körlemektir özel bulduğum bazı zevklerden örnekler versem belki hak verirsin
Sen uyumak evet gerçekten olan bir şey ben de seçici bir insan olduğum için zaten çok nadir ilişkilerim oluyor hassasiyetim var bazı şeylere
O nasıl bir cümle yapısı sanki cinsel ilişki temastan kolaymış gibi bahsetmişsin😂
Ya genelde çoğu erkek her kadını ister çogu kadında aynı şekil her erkeği azrular ya onlar dan bahsettim
Onu anladım da cümleyi yanlış kurmuşsun 😂
Zekası olan anlar ya aman
Neyse biz her kadına dokunmak istemiyoruz sadece çekim hissettiğimiz kadınlara karşı bunu hissediyoruz seninde olmuştur tanımadığın ama hoşuna giden birileri sen duygusal düşünmüşsündür biz sevişmeyi düşünüyoruz konu bundan ibaret
Doğrudur
Saol ya hak verdin😂
Senle her paylaşımda tartışmak gibisi yok hahahha
Ne tartışması ya bizimki tatlı atışma tartışma böyle olmaz 😂
Ten uyumu çekimi mutlaka önemli ama günlük ilişkilerde erkek bunu önemsemez
İnanırım var öyle bır sey
Varr
Ben daha da fazla...
Tiksinebiliyorum
O senin zaafin
Ten uyumu olunca bunlar çok cekici geliyor
Evetttt