Cinsel Yaşam Ön sevişmede oral yapmak süreyi uzatır mı? Yağmurkrkmz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Ön sevişmede oral yapmak süreyi uzatır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Mr_yalnız34 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 10 ay Kadın yalamadan sonra daha cabuk boşalır erkek ise erken boşalma riskine karşı kadını boşaltığı için ikiside mutlu olur.. eğer ki iyi yalarsa kadın birleşmeden öncede boşalır.. yalanırken 0 0 Yorumla
mertsevda Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Adı üzerin de ön sevisme olan bir şey de oral olursa her iki taraf içinde söylüyorum nasıl gec boşabilir iki taraf da aksine hızlandırır 0 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadının süresini kısaltır erkek sahaya geç çıkmış sayılır yani erken boşalma gibi sorunu olanlar için bir numara çözüm 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Vajina yalarsan kadın cinsel ilişkiye hazırlanmış olur ve orgazma ulaşması kolaylaşır. Süreyi uzatmaz senin için kısaltır. 0 0 Yorumla
FortesFortunaAdiuvat Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% 10 ay AROG daki zaman makinesi gibi. Ne kadar uzun kalırsan süre o kadar uzar 😊 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Tam tersine kadının bir an önce birleşme isteği gelişiyor 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet uzatır ama kadın çabuk boşalıyor ikinciyede gıdıklanıyorum dur diyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Ön sevişmenin kendisi süreyi uzatır bunların hepsi içinde vajina da dahil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Kadının dirayetine bağlı..Uyuştum yoruldum çıt kırıldım değilse hepsi güzel fanteziler. 0 0 Yorumla
masör_masör Takip Et Xper 5 Yaş: 45 10 ay ön sevişmede vajinayı yalayarak deli gibi orgazm bile edebilirim. 1 0 Yorumla
Dingiltereekralicesi Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Soruyu anlayan var mı :)))) 3 5 Yorumla son_nefesimdin 10 ay Anlatayım Yorumla SpaceLoverTeacher 10 ay Yalarsan sanırım daha mı geç orgazm olursun diye soruyorÖyleyse kesinlikle hayırdır bence 😅 Yorumla Dingiltereekralicesi 10 ay @SpaceLoverTeacher en sacma soru Yorumla atılgan55 10 ay Evet Yorumla SpaceLoverTeacher 10 ay Yani ilgi cekme sorusu Bol Xper kasmalik. Yoksa mantık içeriği 0 Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Ön sevişmede oral seks süreyi uzatır evet 1 1 Yorumla ahgen 10 ay yanılıyorsun Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır uzatmaz kisaltir 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erken boşalma sorunu yoksa problem olmaz 0 0 Yorumla
romantizmbeyi Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 108% 10 ay Oral olmadan olmaz Süreden sayilmaz o 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. ön sevişme evet 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. O erkek için geçerli. 0 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Heyecanlanma sakin düşün öyle sor 🤣 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Bilmiyorum ama ben bayılıyorum 0 1 Yorumla aku14 10 ay Yüzüme otursun kalkmasın Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Evet uzatır 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bende kisaltir 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kısaltır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Kadın yalamadan sonra daha cabuk boşalır erkek ise erken boşalma riskine karşı kadını boşaltığı için ikiside mutlu olur.. eğer ki iyi yalarsa kadın birleşmeden öncede boşalır.. yalanırken
Adı üzerin de ön sevisme olan bir şey de oral olursa her iki taraf içinde söylüyorum nasıl gec boşabilir iki taraf da aksine hızlandırır
Kadının süresini kısaltır erkek sahaya geç çıkmış sayılır yani erken boşalma gibi sorunu olanlar için bir numara çözüm
Vajina yalarsan kadın cinsel ilişkiye hazırlanmış olur ve orgazma ulaşması kolaylaşır. Süreyi uzatmaz senin için kısaltır.
AROG daki zaman makinesi gibi. Ne kadar uzun kalırsan süre o kadar uzar 😊
Tam tersine kadının bir an önce birleşme isteği gelişiyor
Evet uzatır ama kadın çabuk boşalıyor ikinciyede gıdıklanıyorum dur diyor
Ön sevişmenin kendisi süreyi uzatır bunların hepsi içinde vajina da dahil
Kadının dirayetine bağlı..
Uyuştum yoruldum çıt kırıldım değilse hepsi güzel fanteziler.
ön sevişmede vajinayı yalayarak deli gibi orgazm bile edebilirim.
Soruyu anlayan var mı :))))
Anlatayım
Yalarsan sanırım daha mı geç orgazm olursun diye soruyor
Öyleyse kesinlikle hayırdır bence 😅
@SpaceLoverTeacher en sacma soru
Evet
Yani ilgi cekme sorusu
Bol Xper kasmalik. Yoksa mantık içeriği 0
Ön sevişmede oral seks süreyi uzatır evet
yanılıyorsun
Hayır uzatmaz kisaltir
Erken boşalma sorunu yoksa problem olmaz
Oral olmadan olmaz
Süreden sayilmaz o
Neyin süresini uzatır mi
Seviyorsan yalat gitsin
ön sevişme evet
O erkek için geçerli.
Heyecanlanma sakin düşün öyle sor 🤣
Sen daha iyi bilirsin hocam
Bilmiyorum ama ben bayılıyorum
Yüzüme otursun kalkmasın
Kadının orgazm sayısını artırır bence.
uzatır zevkin doruğuna ulaşırsın
hayır
Evet ve mükemmel bir şey yapmakta yaptırmakta
Uzaatir elbette
Evet uzatır
E tabikii
Uzatir
Evet uzatır
Tam aksine hemen veriyorsunuz 😊
Kadını orgazma yaklaştırması daha önemli..
Uzatır tabi
Kişiye bağlı
Bende kisaltir
Kısaltır
Uzatır tabiki
Elbette uzatır
Uzatır