önce şu ön sevişme meselesini türk halkı çözmeli daha türkçeyi bilmiyor bu hal ki cinselliği nasıl becerecek ön sevişme genel olarak bilinen ve uygulanan şu biriaz öpüşülüp koklaşılıyor. sonra penetraayon yan i pata küte ver yansın gir çık işlemi. bu mudur yani. cinsellik bu mu
türkçesi zayıf bu millet "ÖN" takısı alan bir kelimenin devamının olduğunu bilmesi gerekir.
cinselliğin aslı temeli sevişmektir. ilişkinini tek olmazsa olmazı üremek içindir. üremek için mutlak ilişki şart. ama zevk için olsa da olur olmasa da olur.
sevişme bir bütündür ilk temastan son sarılmalara kadar sevişmedir. sevişmeye başlanır. kadın hem ruhen hem fiziken ilişkiye hazır olduğu an ilişki başlar. ama sevişme kesilmez. işte bu safhadan öncesi ön sevişmedir. ama sevişme kesilmez. devam eder. ilişki sevişme eşliğinde yaşanır.
bu cahilce bilgisizlik yüzünden kadınlarımızın %85 gibi vahim bir oranı bekarken mastürbasyon ile boşalırken evlennce boşalamıyor.
yalancı p*rno filmlerini kendine eğitim aracı yapmış toplum önce filmin başındaki attention uyarısını bir okusun. her şeyin yalan süzmece olduğunu öğrensin. filmler erkeklerin egolarını okşamak için senaryo edilmiştir ve kadın hep köle gösterilir.
neyse ya bizim milletin akılsızlığında yine gerildim ben. bu millet adam olmaz.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Öncelikle nefes alması önemli, yoksa ben korkarım😱 Diyelim ki nefes alan gerçek bir kadın. O zaman pompa önemli. Zira, aşk pompayı sever
Romantik bir sevişmede dokunuş ve ön sevişme penetrasyon süresini de belli edecektir ancak bir alışveriş sonrası eve gelirken trafikteyse gerçekleşebilecek bir tahrik ile devamında kapı arkasında sert bir birleşme ile devam eder burada da penetrasyon süresi ortaya çıkar. Ancak yüzde 70 penetrasyondur. Asıl zevk oradadır.
Sevişmeyi bir yolculuk gibi düşün, varış yerine odaklandığında yolculuk sürecindeki keyiften kendini mahrum edersin. Oysa yolculuğa dair asıl güzel şey, yolculuğun kendisidir. Önsevişme yolculuk, penetrasyon ve boşalma varış yeridir. Yolculuk keyifli olursa, varacağın yere geç varmayı umursamayıp, yolu bile uzatabilirsin. Uzun, doyurucu önsevişme ile yapılan seksi penetrasyona ve boşalmaya odaklı sekse tercih ederim, zaman kısıtlaması yoksa, bir "quickie" değilse...
İkiside önemli ama ön sevişme benim için çok önemli çünkü tahrik olamıyorum ve yeterince tahrik edilmediğim bir ilişkide boşalmam çok uzun zaman alır hatta bikaç kez partnerime acıyıp artık bıraktığım bile olmuştur
On sevisme kadını sevismeye hazırlar iyi ve uzun süren bir ön sevisme sonrası kadın erkeğin performansınida buna katarsak sıralı organzmi yaşaması içten bile değildir o yüzden ikiside önemli
Ön sevisme hezaman daha uzun olmalı hissetmek acısindan penetrasyim suresi nekadar uzun olsada en atesli an ön sevisme anidir ayrica bosaldiktan sonra bile sevismeye devam edilmelidir