Gizli Üye(45 üstü)10 ayDaha önce evlilik yapıp yapmadığı, son ilişkisinin üzerinden ne kadar zaman geçtiği ya da düzenli bir cinsel yaşamının olup olmadığı gibi faktörler aslında cinsel gücü etkileyebilir. Ayrıca bedensel ve mental sağlığı, yaş farkı gibi durumlar da bu aşamada sorun teşkil edebilir. Evlenmek isteyebilir, çünkü artık bekâr hayatı zor geliyordur ve evinde bir düzen kurmak istiyordur.
06 Yorumla
Soran10 ayCinsellik olmayan bir erkekte evlenmek isteyebilir mi?
Cevap sahibi10 ayEvet, isteyebilir; evliliğin tek amacının cinsellik olmadığının farkında olduğunu düşünüyorum.
Soran10 ayTam o noktada kararsizim. Gencken evlenip sonra cinsellik bitince devam eden ciftler cok, ama onlarinki artik yillardir suren aliskanlik arkadaslik gibi birsey oluyor ama bizimki cinsellik bttiyse adamda, yasanmislik yok, anilar yok, adam isteyebilir mi boyoe bir evliligi, evde baci kardes gibi olacaksak
Cevap sahibi10 ayİnsan evlenince ister bunu ama olmazsa tatmin etmezse işte ne yapalım boş verelim denile bilecek mi
Soran10 ayBilmiyorum
Cevap sahibi10 ayYani mantıksal bakınca zor görünüyor
Hani daha önce evlilik deneyimlemiş olsa nispeten daha kolay olurdu bu evlilik
Hayattan beklentiler sadece cinsellik olmayabilirdi
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayiki kör dolma yiyormuş biri diğerine demiş ki "hey dolmaları tek tek ye"
diğeri cevap vermiş "sen körsün nasıl bildin?"
1. kör cevap vermiş "kör kendinden bilir" demiş...
kör kendinden bilir 55 değil 35 bile olsa zor iş hayatı stresi, dnegesiz uyku ve beslenme her yaşa etk, eder ama ben bunları aşmak uğruna her sabah soğuk preslenmiş çörek otu yağı içiyorum bağışıklık sistemini yeniliyorum
yaş 55 beyin 70 beden 30 hadi 35 ruh 1804 Yorumla
Soran10 ayBiraz onc her zaman bindigim durakta bekliyordu tam benim is cikis vaktim. Biraz pesimden kossun diye sadece gulumsedim. Ama madem is bitmis, o hakde neden geliyor pesimden
- 10 ay
iş bitmiş demedim ki erden çıkarttın bunu tam kıvamında adam
Soran10 ayBilmiyorum, bakalim gorecegiz.
- 10 ay
yaşamadan anlayamazsın bak bu doğru
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şimdi şöyle düşün 55 yaşında hala iyi olsa da performansı 10 yıl sonra iyice yavaşlamaya başlar ama sen 10 yıl sonra 49 yaşında hala alev alev bir şey olacaksın o zaman ne yapacaksın?
00 Yorumla
10 aygit bir tane vibratör al kendine daha hayırlı 50 yaştan sonra kalksa ne olur :D ölür kalır elinde yaş farkı hem çok adam yaşlı
02 Yorumla
Soran10 ayAma cok etkikeyici biri
- 10 ay
50 yaş üstü birinden etkilendiğimi görmedim başarı bu bence senin için ben sana soğum da orası kesin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evlenmek ister bekarliktan sikilmis bir eş adayi onu motive ediyor eder. Spor yapıyor ve kendine iyi bakıyor ise cinsel gücü iyi olur. Tecrübeli, hayattan anlayan , görüşleri oturmuş sekste iyi olur. Onemli olan kendisine iyi bakmalı. Mental olarak rahat olmalı. Cinsel gücü iyi olmalı önemli bir unsur sekste.
115 Yorumla
Soran10 ayBu kisi hafif kilolu ve maalesef spor yapmiyor. Gozume kestirdim adami ama ya antropoza girdiyse ya ilaclarla ancak yapabiliyorsa. Ben evkilik niyetinde bakiyorum. Boyle biriyle evlilik olur mu ve o ister mi
Soran10 ayCok nazik ve istiyor gibi hayat arkadasi evlilik cunku konusma sirasinda, hastalandigini bir sure ve refakatcisi dahi olmadigindan bahsetti. Evde sessizlikten bahsetti. Benim de aradigim bu yastan sonra hayat arkadasligi zaten de, eger antropoza girdiyse ve yapamiyorsa, oyle de evlilik yurur mu bilemedim ve o da bu sekilde evlenmek istermi bilemedim
Soran10 ayBilmiyorum kardes gibi de yasanir mi ayni evde? Yaslilarin cogu gervi boyle sanirim. Bilemiyorum. Boyke biri sence evlenmek ister mi yoksa yalniz hayatini devam ettirmek mi? Laflarindan ben yalniz kalmak istemedigini anladim ama bilemiyorum
- 10 ay
Evlilikte en önemli şey empati , birbirine bağlılık , sevgi , tahammül. Hayat hep düz gitmiyor. Hastalıklar oluyor , yalnızlık yaşlılıkta. Birbirine dayanak olma. Cinsellik bir şekilde olur yeter ki mental olarak rahat olsun. Kadın menapozda olabilirdi insanların fizyolojik durumu heran aynı olmuyor. İyi insan ise sizi uzmeyecek ise evlenmenizi tavsiye ederim
- 10 ay
Yaşlandıkça eşler arkadaş, kardeş gibi oluyor. Evet yalnız kalmak istemiyor ama amacı var evlilik ile aşmak bu durumu. Kötü bir şey değil. Yaşadıkça daha iyi anlarsın. Konuş kendisi ile durumu anlamak adına. Peki sen evlenmek ister misin diye sorsam iki aradasin emin degilsin. Evlilikten bekledigin nedir? Neden evlenmeyi dusunursun? Bu sorulara yanıt verebilirsen karar almak daha kolay olacağına inanıyorum
Soran10 ayAdamin karakteri cok guzel. 4 yildir beraber calisiyoruz, uyumlu biri bir yandan da kadinlara karsi hep nazik. Yani kapida durur kadinin gecmesini bekler. Veya otobuse bindik ikimizde dikkat etrim o yasina kilosuna ragmen yer verdi kadinlara ayakta gitti. Cok nazik biri yani. Otobus dediysem benim arabam var mesela ama ben de otobusu tervih ediyorum, onun arabasi yok sanirim kullanamior olabilir. Ve hep bu sekilde bu adam yillardir kadinalara karsi nazik. Yani ben erkegim siz kadin dusuncesinde. Centilmen. Tam aradigim ozellik. boyle bir adamla evlilik guzel olur. Bir de gecmislerimiz ayni gibi. Bogazici mezunu, amerikada yukseklisans yapmis, ben de benzer durumdayim.
Soran10 ayBen tipe onem vermuyorum erkekte. O da yakisikli degil zaten, ben daha cok centilmen olmasina , erkek oldugunun farkinda olmasina, koruyup kollayici olmasi givi ozellikler aradim ve hic bulamadim. bu adamda var
Soran10 ayZinaya karsiyim, o yuzden nasil test edecegim?
Soran10 ayZina yapmadan nasil test edilir
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayKişiden kişiye değişir bazısı çok iyi oluyor bazısı isteksiz oluyor konuştukca anlaşılır o istekli mi degilmi
08 Yorumla
Soran10 ayNasil anlayabilirim
- 10 ay
Konusuyormusunuz uzaktan mi hoslandin
Soran10 ayBu kisi benim is arkadasim ve oyle takilmalik dusundugunu sanmiyorum. Ama belli de olmaz, tanimiyorum cok 4 yildir beraber calissakta. Yemege davet etti gecen laf arasinda, konustuk sohbet ettik. Yalnizliktan sevin sessizliginden yoruldugunu.. hastalanmis refakatci olmadigi ixin stres yapmis. Bunlardan bahsetti. Sanki ciddi niyetki yaklasiyor gibi. Ama o yastaki biri de antropoza girmis olabilir diye dusundum oyke ise nasil yurur, hap kullanarak da sagligina zarar. Kullanmasa ev arkadasi mi olacagiz. Bilemedim
- 10 ay
Vücudu falan nasıl fit mi spor yapoyor mu sağlıklı besleniyor da gene iyidir
Soran10 ayAdam fit degil kesinlikle, kilo var ve yururken dahi bazen zorlaniyor.
- 10 ay
Cinselik yaşarken de yorulur doyuramaz seni ben e
Soran10 ayBenim de libidom dusuk, aradigim muhabbet. Cinsellik olmasa bile aslinda jmurumda degil ama bir yandan da ayni evde baci kardes gibi bir sure sonra cekilmez gibi geliyor.. ve o da kendini boyke bir duruma sokmak istemez gibi geliyor
- 10 ay
Arada da olsa yapmanız lazım en az haftada birgün olmalı bence evleniceksiniz sonucts
Gizli Üye(25-29)10 ayBilmiyorum bu konu görecelidir şöyle bir yazı okumuştum bazıları 1 ayda anca işte gelir anladın sen abla, bazıları ise yaşına rağmen haftada iki defa bu tamamen aslında kendine nasıl baktığınla alakalı bir durumdur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
10 ayİşleyen demir ışıldar misali geçmişi bilmediğimiz için, sağlık durumu, spor yani bunların hepsi etken.
00 Yorumla Performansı kendşne bakımıyla eş değerdir yediği içtiği vs vs her birey farklıdır 55 yaşına kadar hiç evlenmemişse zordur
00 Yorumla
10 ayBeslenmesine ve sağlığına dikkat ediyorsa problem değil.
01 Yorumla
Soran10 ayKilolu sayilir ve spor yapmiyor... bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
10 ayYaşantısına göre değişir net bir şey söylemek doğru olmaz ama en azından uzun süre iyi olmayacağını söyleyebiliriz
00 Yorumla
10 ay55 yilin acisini senden cikarmasin bak dikkat et 😂
03 Yorumla
Soran10 ayCikartabiljr mi , o gucu varmidir sence
- 10 ay
Cikarir yeterki sende bi işık yak 😂
Soran10 ayIsik yak derken
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu yaşla alakalı değil kendini ne kadar zihinde tuttuğu ile alakalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani en fazla 2 posta görürsün oda hergun olmaz ama senin libidon daha yüksek yetermi sen düşün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayBence dene ve gör 39 yaşında imişsin kaybedeceğin çok bir şey olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla kişinin biyolojik yaşı önemli kendine iyi baktıysa bomba gibi olur. mesela ben öyleyim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 804 cevap paylaştı.
10 ayÇok iyi değildir. Güçten düştüğü yavaşladığı yaşlar. Ama kötüde değildir 10 üzerinden 5"i vardır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
10 aySen 39 san bul 40 li yaşlarda 55 cok o herşeyiyle emekli olmak üzere zaten 😂
00 Yorumla Oo sana yetemez, sana ben gibi genç lazım makine gibi
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayAdam hakkında biraz daha detay öğrenmeden bir şey denmez
06 Yorumla
Cevap sahibi10 ayMüsait olduğumuz zamanda adamakıllı konuşalım
Cevap sahibi10 aySustun
Soran10 ayZaten farkindaysaniz size hic cevap yazmadim. Susmak derken?
Cevap sahibi10 ayCevap vermedin diyorum yani
Cevap sahibi10 ayYardımcı olalım dedik suçlu çıktık:) neyse devam bu kafayla
Cevap sahibi10 ayBak mesela aşağıda zina etmeden nasıl öğrenebilirim demişsin birisine kafan karışık. Amacım yemin ederim sadece yardımcı olmaktı ama tepkiye bakınca çok da zaman kaybedilmeyecek biri olduğunuzu anladım. Yine de umarım iyi olur her şey sizin için
Gizli Üye(30-35)10 ayHerkes farklı arkadaşım.
Sende dene test et sonra kararını ver.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
10 ayAynen aynen evli değildir :d
01 Yorumla
Soran10 ayIs arkadasim 4 senedir bekar adam ve 4 senedir sevgilisi dahi yok bence
70 e kadar yolu var.😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayYaz yağmuru yaşıyordur amca
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayYaşın da etkisi elbette vardır ama kişiye göre değişen bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
10 ayDenemeden bilemezsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayBazıları var çivi gigi bazıları var pamuk gibi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayCiddi düşünüyorsan direkt sor
00 Yorumla
10 ayTükenmiş olabilir kendine bakmadi ise
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayHapla vs. Yükselir herhalde
00 Yorumla
10 ayBitige yakindir diyelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayBilemeyiz belki çok iyi belki kötü
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eğer ki kendie bakıyorsa iyidir işin zor olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
10 ayKendini heba etme.
00 Yorumla Ikiye ayirir etme
00 Yorumla55 yaşı napcan gençlerle takıl
00 Yorumla
10 ayBı çekim yakınlık oldu mu
01 Yorumla- 10 ay
Sen evli mısın peki
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
10 ayFiziği nasıl? Kilo ve göbek var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayNe oldu bu iş?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayTabii ki. Senin menapoz durumun nasıl?
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayBitmez yaaa daha o yalta
10 ayAdamla bu konulara girdin mi gözlemin nasıl
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBi tat adamı madem bukadar kafanda sorun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ayİyidir orta üstü
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Süper ver işte ona
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Gerekeni yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
10 ayİsterse hergün çakar
00 Yorumla
10 ayDener öğrenirsin
00 YorumlaKısa sürede söner
01 Yorumla
10 aySen de evlisin o zaman
00 Yorumla
10 ayO dikmese bi diken çıkar seni 😂
00 Yorumla
10 ayİşini gorurv
00 Yorumla
10 aySenlemı evlılık dusunuo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
10 ayS2kebilir herhalde
00 Yorumla
10 ayKişiden kişiye değişir
00 Yorumla
10 aySeni dört köşe eder
42 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySen evlilik yaşadın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBenim gayet yerinde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. sağlıklıysa iyidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Denemelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayolabilirrfr
00 Yorumla
10 ay20 lik sevgili yap
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne