Bebeğim 6 aylık bütün gün emzir altını bezle oyala ev işi yap kaynanamla aynı apartmanda olduğumuz halde gelip bir kere hal hatır sormaz yardım etmez eşim işten gelince yardım ediyor ama o da çok yorgun oluyor bebeğim de uyanıkken sürekli kucakta durmak istiyor yoksa ağlıyor gece olana kadar ölüp bitiyorum resmen bebek uyuduktan sonra da yorgunluktan bayılıyorum sabaha kadar da çok sık uyanıyor bir ben kalkıyorum bakmaya bir eşim ama bazen eşim işe gittiği için salonda uyuyor artık gürültüden ben de bebeği yanıma alıyorum çok sık uyandığı için bütün gün ruh gibi oluyorum ikimizin aklına bile gelmiyor seks özellikle çocuğu olanlara sorum bunu nasıl aştınız nasıl vakit bulabiliyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba, belli bir dönemde çocuk seni çok yorabilir evet, özellikle 2 ay ile 8 ay arasında, ancak 8
Aydan sonra hem gece uykuları düzene girer hemde kucakta kalma isteği azalır, bu dönemde fırsat yaratmanız gerek, gece her ne kadar yorgunluktan uyusan da eşinin seni uyandırması ya da senin uygun olduğunda eşini tahrik etmen00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)10 ayGayet normal bir durum. Çocuk olunca böyle oluyor. Kendine veya kocana suç bulma bence. Yinede yakınlaşmayı tamamen ihmal etmeyin sonra soğursunuz birbirinizden. Geçmiş olsun, çocuk büyütmek böyle bişey. 3 tane de bende var. Zor iş.
00 Yorumla
10 ayÇocuk bakmak büyük sorumluluk ister. Ayrıca seks için de enerji lazım. İş yükünüzü azaltırsanız enerjiden tasarruf edersiniz. Böylelikle seks için de vaktiniz kalır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
10 ayBebek oldugu icin zor. Biraz daha buyuyup gece uzun yatinca duzelirsiniz. Bizim hala nerde yattigimiz belli degil mesela. Aksam herkes kendi yerinde yatip sabah farkli yerlerde uyaniyor. Yapacak bise yok
00 Yorumla
10 aybaşka bi erkek dşüünür musun? sadece senin isteidğin günler ve saatler gizlilik ve güvenlik içinde?
03 Yorumla
Soran10 ayA*llah belanızı versin gerçekten ya ne iğrenç yaratıksınız siz evli barkli insanlara bile sulanıyorsunuz
- 10 ay
sadece soruyorum belkide iihtiyacın vardır
- 10 ay
çok kabasın
- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
10 ayİlk bebekte bu zorluklar olacak ama sizin bebek cok abartılı olmus. Kendinize de zaman ayıracak vakit bırakmalısınız. Bebek karnı doyunca uyuması gerekiyor yanlış giden biseyler olmalı
00 Yorumla
10 ayBebeğiniz için doğru bir uyku disiplini oluşana kadar sürer bu
Beslenme alt değiştirme ve uyku düzeni oluştuğunda herkes rahat edecektir.00 Yorumla
10 ayBu şekilde yapma ayrı yatmasın bir süre sonra uzaklaşırsınız ilişkiye gitmeniz lazım doğum sonrası hiç mi olmadın
00 Yorumla
10 ayBende yeni evliyim eşim isteksiz ama ben onu kandırmıyorum sonra oda mutlu olunca hoşuna gidiyor o duyguyu tattıkça
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayBizim de 4 yaşında ilk başlarda zorlanıyorduk tabiki
01 Yorumla- 10 ay
Bı şekilde yapıyorduk biz
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 ayBu durumda en büyük hata kaynana ile aynı apartmanda oturuyor olmak... Gerisini okumadım bile...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
10 aybiraz daha büyüyünce ilişkiniz normale dönmeye başlar merak etme
00 Yorumla
10 ayBen beveğe baktım eşim uyıdu dinlendi.. sonra da ilişkiye girdik.. ve alışrtık.. hafta 2.3 kez hemde
00 Yorumla
10 ay2 kızım var 1 ve 3 yaşında bacı kardeşe döndük sayelerinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayOncelikle Bebisiniz hayırlı olsun. Nasil evlilik aşkı bitiriyorsa, bebekte seksi bitirir. Kusura bakma ama belli bir yaşa kadar artık böyle. Hiç bir zaman eskisi gibi olmayak. Haberin olsun...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aybebek sahıbı olurken bunları zaten dusunmus ve hazır olmanız gerekır. Yasadıklarınız normal. O yuzden akısına bırakın
05 Yorumla- 10 ay
Zaten bir şey dememiş ki. Tavsiye istemiş milletten
Cevap sahibi10 ay@SpaceLoverTeacher ben de tavsıye verdım zaten ustelık yasadıgı seylerın normal bı surec oldugunu belırttım.
- 10 ay
Biraz yargılama gibi olmuş. Brn yanlış anladım sanırım pardon
Cevap sahibi10 ay@SpaceLoverTeacher yazı dılı normaldır sorun degıl.
- 10 ay
🙏
Umarım soran da eski haline geri gelebilir. Evliliğin önemli parçası
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
10 aySen kendin alıştırmışsın kucağa, hiç kucağına alıp sallamayacaktın beşikte uyuyacaktı
06 Yorumla- 10 ay
@ecoocoeco biz 2 tane büyüttük bir şey olmadı
- 10 ay
@ecoocoeco neden anlamayayım sadece anneler mi anlar
- 10 ay
@ecoocoeco öyle olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
10 ay6 ay çok erken. bizim 1 seneyi bulmuştu
00 Yorumla
10 ayBiraz zamana ihtiyaç var sonra düzelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Olabiliyor o tip şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHicmi birbirinize ihtiyacınız olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayCoke sükür oyle sorunumuz olmadı
00 Yorumla
10 ayemeklerine sağlık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
10 aystandart bu
00 Yorumla Eşinle konuştun mu bu problemi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayİstemiyon mu hiç
00 Yorumla
10 ayEvlilikte bitmiş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Çocuğumuz olduktan sonra cinsel hayatımız bitti. Bunu nasıl aşabiliriz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat