2 ay oldu evleneli.aslında sevıyordu benı.ama yatakda tavukmuşum.bu ne demekse..afedersiniz yalamıyormuşum.niye yalıcam igrenç geliyor.oda işini bitirip kalkıyor.ama sürekli niye evlendim.eski hayatımı özledim deyip duruyor.bir çözüm varmı?yala demeyin igrenç.birde ses çıkarmıyomuşum.eskı sevgilisi zevk alıyomuşda ben niye almıyomuşum.
Cevabın nedir?
yatakta tavuk ! sevişirken karşılık vermiyor, öyle bekliyor olabilir misin? ikincisi o sabunla veya sen onunkini sabunla suyla iyice yıkayıp sonra yalayacaksın. itiraz ettiğini görüyor gibiyim ama, şu anki aile durumun çok iç açıcı görünmüyor. ona eski hayatını özletmeyeceksin. yuvanı yıktırmayacaksın. ses de çıkar, zor mu bunlar !
Yatak hayatın iyi olursa, evliliğin mutlu geçer. Adamı tatmin edemezsen, onu bir gün eski sevgilisiyle yatakta bulabilirsin. Ya da yol yakınken, henüz iki aylık evlisin, boşanacaksın. Hamile değilsen tabi. çocuğunu babasız büyütmek istemezsin değil mi. O zaman da toplumda dul olacaksın. evlenmen ancak bir dul adamla mümkün olur. ya da hep bir dul olarak kalacaksın. çevremizde var bir sürü. sana yazık değil mi? hele yatağa kucağa alışmışken.
O zaman evliliğin için, kocanı yatakta memnun etmeğe bak. onun fantazilerini öğren, uygula. Yalnız şu anal denilen şeyden uzak dur sadece. hem tıp, hem din açısından doğru değil, sağlığına zararlı. Filim seyret. Bir de kitap önereyim, p*rno değil kesnlikle ama faydasını görürsün. link Eşine söyle kitapçılardan alsın.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek için yatak odası önemlidir. Bence eşin haklı yalamak derken oral yapmadığın için yakınıyor ama tabi herşey karşılıklı ben kocanı çok iyi anlıyorum benim eşimde yatakta çok tutucu ve oral yapmak istemiyor. Midesi bulanıyormuş ama ben erkek olarak gözüm dışarı kayıyor ister istemez eşimi aldatmam ama onunda yatakta değişmesi gerek yoksa cinsellik öyle gir çık hadi banyoya değilki cinsellik eşler birbirlerini tatmin etmeli yatakta ben kaç kere konuştum eşim ile ama konuşmak ile çözüme ulaşamadık.
02 Yorumla- +1 yıl
Cok haklisin benzer durumdayim.
Cevap sahibi+1 yılEvli erkeklerin çoğu bizim durumumuzu yaşıyor işte evlenmeden önce bunları konuşacaksın yada ima edeceksin yoksa evlilik zevkli olmuyor.
Cinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı. Ayar lazım buna.Sen nasıl eski sevgilisinden söz ettiriyorsun?
Neden bu kadar pasifsin? Adam nasıl eski sevgilim zevk veriyor diyebiliyor karısına?
Sen fazla yüz vermişsin.Ayarlar düzeltikten sonra kendine de bir format at.Biraz kocana karşı cilveli ol. Emin ol her evli bayan yalamıyor ama kocaları el üstünde tutyuor.Kocan istediği için değil sen de istediğin için yap.Biraz tutkulu ol.Anal oral şart değil.Sana bir daha eskisi daha çok veriyordu derse kusura bakma biz tecrübesisiz.Herkesin altına yatmadık ona bakarsan sen nasıl kocasın ki işin bitince bırakıyorsun bana zevk alıyor musun diye sordun mu desene niye demiyorsun.Offfff harbi ben sıkıntıya girdim.Çok tolerans gösterme.44 Yorumla
+1 yılsizin evlilik bitmis canim... o sana ihanet edecegini simdiden söylüyebilirim. tatmin olmuyor gerizekali eski hayatini ariyorsa. evlilik sadece seksten ibaret degil ama oda iyi degilse o evlilik zor yürür. bence biran evel ya sorunu beraber konusarak cözmeye calisin yada size daha bir iki ay veriyorum bosanmaya.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkesin midesi kaldıracak değil eşim yalamayı seviyor,ama bana mide bulandırıcı geliyor,sexs hayatım gayet sağlıklı yalamıyorum diye pasifmiyim asla...,yok birde bana eskileri anlatacak duvarda fotokobisini çıkartırım kaşara benzer bi halim mi var o zaman benimle değil eski sevgilinle evlenseydin zırttooo
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkür canım
Cevap sahibi+1 yıl
canım (Ausname )iyide ben benimkine demiyorum ki soruyu soran bayanın eşine diyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam anladım yatakta iyi değilsiniz de kocanızda hödükmüş.
Her kadın oral yapacak diye birşey yok ya. Daha doğrusu çok iyi olacak diye bir kaide yok.
Bunlar zamanla olabilecek şeyler.
Kocanız biraz acele ediyor ve eskilerinden bahsediyor. Bunu anlaması gerek.
Sevgilimle birlikte yatarken çok mesaj atıyorsun eskisi bile bu kadar atmıyor dediğimde resmen ağzıma etmişti.
Sizin biraz fedakarlık etmeniz, kocanızda ne yapması gerektiğini ve ne konuştuğunu bilmesi gerek.
Allah yardımcınız olsun...30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. "oral seks" normaldir. sen büyük ihtimalle yatıyorsun, açıyorsun bacaklarını gel gir.
seksi bu kadar basit sanıyorsun. Kukum var. ona sakladım ya daha ne istiyor diye düşünüyorsun..
ığıhhh falan de bari. accuk heyecan yapsın..
2 elle..
yine zor geliyorsa.. banyoya sok adamı ellerinle yıka.. tertemiz olsun.. sonra dök nutella yala..
yala demeyin demişin de..
yalama o zaman ve kocan 2 yıl sonra seni bırakıp başka kadınlara gitsin.34 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılHep yazıp duruyorum bu sitede..."Ten eskiyen bir şeydir" diye. Duygular eskiyince ten de eskiyor. Artık heyecan duymuyorsunuz, ve evliliklerin yüzde 90'ı boyle benim gozlemlediklerim en azından boyle.
Ya eski cinsel hayatınıza donecek renklilikler yasayacaksınız , ya birbriinizi ozgur bırakacaksınız ya da ayrılacaksınız. genc yasta cekilmez seks hayatını bitirmek20 Yorumla Yuh evlenmişiniz ve Oral Sex yapmıyorsun... Sen Öpüşmüyordursun da, düşünsene tükürükler karışıyor, ne kadar iğrenç...
Biraz P*rno izle de Sex yapmayı öğreni ver. Sonrada " Erkekler eşlerini neden Aldatır? " diye Sorarsınız. Töbe.. Töbeee...78 Yorumla- +1 yıl
2 ayda böyle yapıyorsa devamının gelmeyeceği ne malum. çünkü bu liste uzun: oral,anal,grup... neyse fazla yazıp kimsenin aklını bulandırmayayım...
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılEşin fazlaca hayal dunyasında kalmış..
Önceden gerçekten bır cınsel yaşamı olmayabılır.
Ixledıgı p*rnolardan etkılenmış olabılır.
gerçekten ıyı cınsel hayatı olsaydı yada kendını geliştirseydı 2 ayda bu durma gelmezdınız..
Uyumlu olmak ıcın çaba harcamnız gerek..
Gerçekten tensel çekımınız olsa senden zorla bunu talep etmez...
Sakın ol ıstersenız bırbınıze karşı daha sıcak davranarak çozebılırsınız10 Yorumla 2 ay evliyim diyorsun esin senden ne bekliyor! Birbirinizi tanima asamasindayken istekler zamana birakilir. Ve seni kücümsedigi sürece senin yapacagin varsada yapmasin bence bunlari tartismadiniz bi an konus.
Ve illa herkez yapcak diye biseyde yok. Iliski demek tek gir cik veya yalamakta baslayip bitmiyor...Yinede igrenc felan demek ne kadar dogru oda var cünkü o senin esin istemiyorum de veya dene bi süre olmasa olmadi dersin ve sende özel isteklerini ortaya koy ki karsilikli olsun olan...10 Yorumla1-kocan hatalı bir kere seni yattığı eski sevgilileriyle kıyaslaması hiç hoş değil
2-kendi işini halledip seni düşünmeden kalkması hiç hoş değil
3-sende kendini biraz geliştir biraz heyecan kat değişik şeyler yapmaya çalış sabit aynı pozisyonda kalma gerekiyorsa çaktırmadan biraz p.rno film seyret :)
4-oral veya ses çıkarma olmazsa olmaz değil ama kendini o havaya sokabilirsen hepsi olur40 YorumlaBak arkadasım korkarım ki gercekten anlattıgın kadarıyla esinle seks yaparken tavuk demek istemiorum ...ama asırı pasifsinn oral seks cok önemli bi noktadır ..haa ben ölürüm yapmam diyorrsan fantasy yap ne bilimm seksi camasırlar al ve mutlaka aktif oll. misyoner den bi süre kacın kontrolü eline all..ben esinin ne demek istediğini cok iyi anladım ki adam haklı arkadasım k bakma..aktif ol fantasi yap..
00 Yorumlaeşin o senin iğrenmek ne demek..herşey yaşanmalı eşler arasında..bazı erkekler ne yazıkki cinsel açıdan soğuduğunda toparlanması zor olur bence birşeyler yap daha fazla üzüleceksin çünkü..cinsellik zorla olmaz ama eşinii mutlu etmek için istemediği şeyleri bile istemek için zorlamalı insan kendini.
10 YorumlaErkek tatmin oldukca ilgisi artar isteksiz erkek rahatlayip doner yatar. Senin durumun icin eger kocani seviyorsan birazcik arastirma ve birazcik fedakarlik ile sex shoptan alinabilecek malzemeler var hem sana kendini iyi hissettirir igrenc durumu ortadan kaldirirsin hemde kocan sendeki degisiklige orantili seni tatmin eder. Bu sekilde soyleniyorsa senin biraz ilgili davranman gerekebilir..
00 Yorumlaevlendim nikahı aldım bitti diye bakmışsın olaya..ama unutma yatakda mutlu edemezsen o nikah defteri malesefki değerini yititrir..o seni aldatır sana söyleyim..yokmu senin elinden gelen bişeyler..ah bu kadınlar..cinsel tabularla büyüyüp sonrada eşlerini mutlu edemezler..durumuna üzüldüm..ama düzelmeyecek bişey değil..sen çaba göstermelisin..eski sevgilisi yatakda iyiyse sende gayret et..çokmu zor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin son derece hatalı çünkü seni eski sevgilisiyle karşılaştırması onur kırıcı bir davranış. Buna izin vermemelisin. Neyse sevgilin olsa direk bırak derdim ama evlenmişsin ve evliliğini kurtarmak senin elinde yatakta daha kadın ol biraz daha özen göster eşinin isteklerine karşılık vermeye çalış tabularından kurtul sonuçta bu sevgilin değil yarın ayrılırız korkun olmamalı bu senin eşin ve bence rahat ol. Eğer şöyle yapmam böyle yapmam dersen bi bakarsın aldatılmışsın
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevliler ayrılmaz diye bir kural yok ama cinsel hayatında sorun varsa düzeltmek için çaba gösterebilir... Sonuçta evlilik kutsal bi müessese erkek arkadaşı değilki ayrıldık desin bitsin
+1 yılilla oral yapıcaksın diye bişey yok..
fakat yatakta da partnerinin isteklerine saygı göstermelisin (bu yapmalısın anlamında değil)
tabi o da senn isteklerine saygı duymak zorunda..
ama seks demekte yatağa uzanmak değil ki güzelim..
hem de daha 2 aylık evlisiniz ..
ooo daha çok şey geçirmelisiniz..
şimdiden seks hayatınızı buza çevirmemelisiniz!..
eşinden zevk alamamanda şaçma.. (gibi)00 Yorumla
+1 yılbence git kariyer falan yap .boşver sen seks için yaratılmamışın.
157 Yorumla- +1 yıl
var ya senin yorumlarına hayranm :D +1
- +1 yıl
kötü bir şey demdim ki ihtiyacı yok bi defa kadının sekse baksana "ne yapıcam" diyorr.kocasını elinde tutmak gibi ya da seksten zevk almak gibi bir derdi olsa çözüm yolları arar kendini geliştirir .bunları yapmıorsa demek ki ihtiyacı yok o yüzden gidip kariyer yapması mantıklı.:)
- +1 yıl
bana mı dedin:)
- +1 yıl
doğruyu diyorsun işte.. :)
işte evlilik öncesi tecrübeli erkek isteyen bayanlar bu işin bu boyutunu düşünmüyor işte ... allah yardımcın olsun
85 Yorumla- +1 yıl
Bunun tecrübeyle ilgisi yok . Daha çok hayal dünyaları ıle alaksı var..
tecrubesı olan bır adam bu kadını ıdare edebılır.. Eger gerçekten vucudunu tanıyorsa zaten seksı de ögrenır..
Ikısıde tecrubesız olsa bıle bırbırlerıyle uyumlu olsalar kafalarının ıcınde kı hayallerden vazgecseler yıne orta yolu bulurlar..
Evli olduğu kişiye eski sevgilisinden bahsediyorsa bence sorun senin oral yapıp yapmaman ya da ses çıkarıp çıkarmaman değil eşinin karakteri . Hiç mu utanmıyor eşiyle yatarken sevgilisini anlatmaya ?
10 YorumlaBu kadar kırıcı bir şekilde söylemesi gerçekten çok üzücü bir durum altta kalma sende ver cevabını ona beğenemiyorsan kapı orada de tutmuş eski sevgilisinden bahsediyor sana bu ne kadar doğruki?
00 Yorumlasevgili gizli kullanıcı eşinize şöyle bir cevp veriniz sende iş yoksa benden zevk almayı nasıl beklersin .
diyin morarsın kalsın...
sizi sırf cinsel obje olarak gören biriyle neden evlendiniz o da ayrı bir konu.00 Yorumlahenüz çok yenisiniz,zaman içinde düzelecekdir, o senin ilkin yanlış anlamadıysam,her istediğini kabul etme ama eşinle ilgili hiçbir şeyede iğrenç şeklinde yaklaşma,sadece evi değil herşeyinizi paylaşacaksınız bazen hoşunuza gitmesede...
10 Yorumla
+1 yılSeks bir evliliğin başlangıç yahut bitiş sebebi olmamalıdır,bırak bu düşünceleri,eşine münasip bir dille anlatmaya çalış'ben seninle seks için evlenmedim lütfen bana böyle şeyler söyleme vs' de,seks yüzünden bozuşmayın lutfen
41 Yorumla- +1 yıl
Yazdığına kısmen katılıyorum. Yani " Sex için Evlenilmez", ama kabul etmek lazım ki " Nikahta Keramet vardır" Yani Nikahla da Özgür, Rahat, huzurlu ve Sorunsuz Sexe kavuşulur dimi ? Özellikle ülkemizde bir çift evlendiğindeSexi en güzel haliyle Eşinde yaşamak ister. Ha burada ince bi çizgi var, mesela Anal Sex yapmayabilirler çünkü pek çok yönden Sakıncalıdır. Ama Temel bir unsur ( oral Sex gibi)eksik bırakılmamalı.
sevmek ayrı bişey ten uyuşması ayrı bişey...
sizin tenler pek uyuşmamış gibime geldi..ama bir kadın olarak adamı zevklendirmen gerekiyor yoksa erken uçar yuvadan demedi deme...00 Yorumlaişini bitirip kalkıyormu ne kadar acı kötü bir durum sende bir sorun var eşini tatmin edemiyorsun yalamak zorunluluğu değil sadece cinselliği tetikleyen tek şey bu değil sen severek yapmassan başkası parayla yapar devir bu üzgünm
00 Yorumlabence bu iş zorla olamaz...içinden gelmiyorsa hiç deneme...
ama rutindende fazlasını yapmalısınız...ilelebet bu şekilde gitmez...
sevebildiklerinin bir listesini yap ve o yönde dersine çalış derim...00 Yorumlaadamın ayağını dışarıya bir kaçırısan horoz senin evde ötmez artık...biraz cilveli ol oynaş yala yut...aseksüelmisin sen ya? :()
20 Yorumlabosanin. zaten bosanirsiniz da bu gidisle. tavuk ne ya (((: hahahha tavukla daha önce cinsel bisiler mi yasamiski
20 Yorumlatabularin ve igrenc dediklerinin de eglenceli olabilecegi fikrine alissan iyi olur, yoksa monoton gir cik bir yerde biter tabi ki
00 Yorumla
+1 yılAdam sonuna kadar hakli. Kadin yatakta nasil olmasi gerektigini bilmeli.
00 Yorumla
+1 yılYakında aldatır merak etme . Stratejik ol biraz eğer seviyorsan ve kaybetmek istemiyorsan onu doruğa taşımayı bileceksin ama adam odun biraz sanki :D
00 Yorumlasende çok donuksun galıba yanı o artık senın kocan neden çekınıyosun ya da zevk almıyosan bı nedenı vardır
11 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılkişiden kişiye değişiyor.erkek için her türlü en güzel bişey de .kızlar için farklı bi durum:) ama ilişkide böyle bişey için zorlamak tamamen kız arkadaşına çok büyük bir saygısızlık... Herşey karşılıklı olursa güzeldir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz oynak seviyor bu adam.Biraz hareketlen illa yalaman şart değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni sevmedigi acik ortada...neden evlendin yaa...keske biraz daha tanisaydin,bak hemen eski sevgilisini ornek veriyor...hic seks icin insan karisina boyle sey dermi..tatli dille konusmak varken..ne anlar iste erkekler sevgiden..akii fikri sekste(
10 Yorumla
+1 yılbugünlerde sıkça rastladığımız bir olay...
https://www.youtube.com/watch?v=igdd8kCCaxQ
10 Yorumlatavuk gibisin işde..erkek napsın.tek başına uğraş dur.
00 YorumlaSen evlisin ve kocan seni eskiyle kıyaslıyor.
Problem oral falan değil..
Problem en başta..00 YorumlaHer seçim bir kaybediştir.
10 Yorumla
+1 yılkocanla sevişirken zevk almamanda ilginç
40 Yorumlabana da çok ıgrenc gelıyor ya :( berbat bısey
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?