Bunu özellikle anal seks konusunda görüyoruz😀 Birey anal seks yapmak istemiyor ancak partneri onu yapmak için ikna ediyor.

Sonunda da birey bu isteği kabul ediyor.
İyi de, bu durum sağlıklı mı ki🤔?
Bunu özellikle anal seks konusunda görüyoruz😀 Birey anal seks yapmak istemiyor ancak partneri onu yapmak için ikna ediyor.

Sonunda da birey bu isteği kabul ediyor.
İyi de, bu durum sağlıklı mı ki🤔?
Hayır değil.
Yani şu akış yönü ile değil. Bir şeye maruz kalacak kişiistemiyorsa o asla yapılmamalı.
Fakat ters yönde bir akış olabilir ve sadece bu şekilde olabilir. O da her şey öğrenip bilindikten ve doğru şekilde hazırlandıktan sonra. Mesela kadın kendisi merak ederek denemek isteyebilir, partneri de bunun için kabul edebilir.
Kadın kendisi istemez iken erkeğin hayır olacak demesi bence farklı bir isimlendirmeye, isimlendirmelere giriyor...
Tecavüz direk😂
Tecahül arif miydi yoksa 🤣
O kelime yasak mı ya😂
Dehşet-ül vahşet 🤣
Sadece cinsel konularda da değil sevgili istiyor diye kabul edilen hiçbir şey normal değil. Sonra, "ben senin için neler yaptım" feryadına dönüyor mevzu.
İçten gelerek yapılmalı her şey isteyerek, hissederek, başkaları için değil..
Yoksa o ilişki bittiğinde onun için yaptığı bu şeylerden de pişmanlık duyar ve bariyer oluşturur.
İsteyerek yaparsa her yaptığı, yaşadığı şey yanına kâr kalır..
Ayrıca anal iğrenç ve sağlıksız bir şey. Seks değil çünkü anüs cinsel organ değil öykk
Bunu isteyen erkek de aynı ölçüde iğrençtir, kadın ise sorunlu 🙃
Dnwkcjwjs
Bence de ya. Birey kendi isteğiyle isterse cennet, istemezse cehennem olur o iş🤣🤣
Sevgilisi anal istiyor hâlâ ona laf anlatmaya çalışıyor. Neyi kanıtlamaya çalışıyor ölümsüz olduğunu falan mı?😂
Kac git totonu kurtar işte ahaha
Ayrıl ayrıl di mi cjsjwj
Bence yanlış daha çok acı olacak zorlayacak kendini aslında ya zevk almaya bakacak ya da kesin Bi dille bunu istemediğini söylemesi lazım bu sefer yapmazsa elinde tutamaz diye de yapan çok bence, bi fakat zevk kaldırılması lazım yapılırsa ki kadın Bi daha deneyelim desin
Sağlıklı değil. Erkek için de kadın içinde birde eğer penis boyu büyük ise çok sıkı ilişkiye alışmak sonrasında vajinadan zevk alamaz hale gelebilir erkek. Kadın da acıdan zevk almaya alışır boşalma yapamaz çoğu zaman. Deneyimlerim.
Güzel noktalardan yakalamışsın konuyu😀
Öyle oluyor tecrübe 😀
Cevap
32Cevap
Hayır asla sevgilim istiyor diye sağlığımı tehlikeye atamam bunun için ayrılacaksa kapı orada
Eğer sadece karşı taraf istediği için, istemenmediği halde kabul ediliyorsa bu sağlıklı değil. Cinsellik iki tarafın da gönüllü, istekli ve rahat hissettiği bir şey olmalı. Zoraki "evet", aslında bir "hayır"dır.
Uw güzel cevap 😎
Merhaba, aslında sadece anal sekste değil, sexting, nude, değişik fanteziler vs vs,, bunların tamamını sevgilim istiyor diye ya da onu üzmek, kaybetmek istemiyorum diye yapmak tabiki sağlıklı bir durum değil.
Kesinlikle
Manipüle pek de sağlıklı bir şey denemez. Fakat karşıdaki kişi bunu merak ediyor, denemek istiyor fakat aklında soru işaretleri olduğu için çekiniyor vs ise bu daha çok birlikte bir şey denemeye girdiği için pek bir sorun yok.
Hmm bak bu olabilir
Manipüle ile beraber bir şey deneme arasında ince bir çizgi, ufak bir var. Buna dikkat edildiğinde ilişki sağlıklı bir hâlde devam eder.
Anladım
fantezi soruna dediğim gibi anal şeyini katiyen kabul etmiyorum, kabul edilecek bir şey değil insan oradan sıçrıyor aloo
Lülülü şeyler isterse neden olmasın🤠
Lülülü şeyler djsjwj
Zevk alınmayan bir şeyi sırf partner istiyor diye kabul etmek sağlıklı değil. Zevk vereceğine güveniyorsa birkaç kez denenir. Seks haz almaktır zevk almaktır. Acı çekmek zevk değildir. O mazosiştliktir.
Bu durumu bir taraf istemiyor diğeri çok istiyorsa, ödül - ceza şeklinde yaşatmalı isteyen tarafa. Zira bir müddet sonra heyecanı kalmayacak, farklı tatlar peşine düşecektir. İlgiyi kendi üzerinde tutmalı istemeyen taraf
Şimdi çıkacak hayatında hiçbir kadınla iletişimiz ilişkisi olmamış inceller kadınlar aslında erkeklerden daha istekli istekli zaten Türk kadınlarının seksle pek bir işi yok bizim erkeklere ödül olarak veriyorlar
İki kişilik bir olayda tek taraflı olmaz hiç bir şey olmamali
Bence de.
Kesinlikle sağlıklı değil kimse partneri istiyor diye istemediği bir şeyi yapmamalı
Bence de yani.
Öncelikle biri istiyor diye onaylamak doğru değil. Anal ya da normal bir ilişkide iki tarafında istemesi gerekiyor. "Sevgilim, eşim, partnerim" istedi diye cinsel ilişkiye girilmez. Seninde istemen gerekir.
Aslında pek sağlıklı olmayabilir. İsteyen taraf karşı tarafı düşünerek istiyorsa sorun olmaz ama sadece kendini düşünüyorsa, o yüzden istyorsa sıkıntı olur.
Sevgilisi istiyor diye tecrübe etmek kötü değil bence. Zevk almaz ve hoşlanmazsa artık ısrara yer olmaz. Yine de kesinlikle hayır diyorsa fazla ısrar ilişkiyi zedeler diye düşünüyorum.
Sağlıklı değil.. cinsellik her iki tarafında rızasıyla onayıyla olmalı her iki tarafında zevk alması zevk vermesiyle olmalı.. yoksa bu taciz tecavüzden farklı bişey değil
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben ötesine aklım ermez benim
Gönülsüz yaptığı için hiç sağlıklı değil.
Ters ilişki konuları öyle kolay ve basit değil.
İkna da edemiyoruz 😅
Kişinin istemediği şeyi zorla dayatıp boyun eğdirmek sağlıklı değildir.
Keske bir altına aıcsanda bidaha ister mi kfkfkfkfk
Anal seksci olmadığım için bilmiyorum
Hayatta tek sefer yapmadım, yapmam da!
İstek çift taraflıdır
Evet.
Sağlıklı değil ama güzel yapıyorum ben
Eğer zevk alınıyorsa sorun yok tabi
Zevkten ziyade gücü hissetmek istiyorum
“Zevkten ziyade gücü hissetmek istiyorum” en doğru cevap bu olabilir
Anlayan anladı …
Sen de anlamışsın cevabı ne güzel işte..
Bu kadar basit bir olayı anlamayan oldukça basit gir yaşam formu olmalısınız.
Polemik yapmak yerine Google a yazsanız hemen alırsınız cevabı..
Lafı söyleyen çoktan gitti..
Analı mı istemiyorsunuz sevgiliniz istiyor
Soru benle alakalı değil
Haa şimdi anladım tırnak içinde'yi 😂😂
Hiç sağlıklı değil çünkü zorla bir şey yapılmaz ve normal yol varken zaten ne anlıyorlar pislik yolunu ben de anlamıyorum.
Sağlıklı Değil ama başarılı
İstemiyorsa ikna etmek için uğraşan bencildir
Kesinlikle sağlıklı değil
Bu şekilde mutlu olmazsın
Sağlıklı değil ve igrenc
İki tarafta istemeli
Zararlı , kendisi üzülür sonra
Bunu kabul eden eşektir..
Acı çektirmek için güzel yöntemdir. BAĞIRTARAK vururum
Bide sperm yutmak için var
Hayır kesinlikle sağlıklı bir durum değil..
Bence sevgili istiyorsa yapılmalı
Bir taraf istemiyo ise olmamalı
Kabul etme
Degil tabiki
İğrenç he ekstra haram
Değil
Iki taraf da isterse olur
Kabul etsin etmesin istediğimi yaparım
Sen zevk alıyorsan sıkıntı yok
Ben de seni ikna edebilir miyim
Sağlıklı değilll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?