1 buçuk aydır konuştuğum birisi var. Ben 29 o 26 yaşında. Malum artık yaştan dolayı evlilik düşünüyorum. Kendisini çok beğeniyorum ve iyi de anlaşıyoruz. Ben bakirim, onun daha önce cinsel ilişkileri olmuş. Saklamıyor. Bu aklımı kurcalıyor. İlişkiyi bitirmeli miyim yoksa onun geçmişini unutup yoluma devam mı etmeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı. Başkasıyla saatlerce göz göze bakışmış inlemiş kızı kendine ve ailene yakıştırıyorsan çocuklarının annesi olması düşüncesi seni rahatsız etmiyorsa ve böyle bir kıza düğün için milyon para harcamaya değer diyorsan devam et kral herkes kendine yakışanı yapar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)10 ayAranda 10-15 yaş fark olsa derim ki son atım kabul et. Kızın sana ekstra bir özelliği yok.
Ayrıca ilişkisi olmuş da demiyorsun ilişkileri olmuş diyorsun. Bu kızın sana bağlanması biraz zor. Diğerleri ile kıyas yapar. Beğenmez. Ve yeterince güçlü bağlanmama durumu olur.
Sal gitsin.02 Yorumla
Soran10 ayEn doğru ve mantıklı cevap için teşekkür ederim. Galiba yapacağım
Cevap sahibi10 ayYine de tüm bu şartlara rağmen anne baba ilişkisine bak. Düzgün anne baba ilişkisi var ve kızlarını biraz rahat yetiştirmişlerse yine de ihtimali gözden geçirebilirsin.
Ola ki aile anlayışı düzgündür. Bunu da tart.
Hepsinin deneyimleri tahmin edebileceğinden çok daha fazla. Sadece bir kısmı yalan söylemeyi tercih ediyor.
Eğer arzulu bir kadınsa, beraberken aklını başından alıyorsa devam edin. Bu, sonradan edinemeyeceğin bir şey.
06 Yorumla
Soran10 ayBenim gibi deneyimi olmayan birini bulamam mı dersin? Arzulu mu, aklımı başımdan alır mı bilmiyorum henüz kendisiyle bir şey yaşamadık. Emin olamıyorum
Soran10 ayDurumun içinde olmasan ben de böyle düşünürdüm heralde ama içinde olunca farklı oluyormuş ya 😅 Haklısın ama bu konuda, en azından onun tecrübesinden faydalanırım
Soran10 ayTeşekkür ederim galiba seni dinleyeceğim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
13Cevap
10 aySiz erkekler neden böyle şeylere bu kadar takılıyorsunuz ilk önce kızın duruşuna bak karakterine sana olan davranışlarına seninle olan uyuma aile konusunda nasıl düşündüğünü falan yani madem ciddisin birde evlenmek istiyorsun bu kızla o zaman bunlar daha önemli kriterler olması gerekiyor bence
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayTam tersi de bana oldu e*kort hakkinda ne dusunuyon ben gitmis olsam ne dusunurdun diyor dedim olumsuz yani ama baskalariyla olmus , bunu dusunurken sen baglanamiyorsun aslinda mesele su kendine hak gorurken beni sirf bu yuzden mi istiyor dusuncesi var yoksa cok sorgulamazdim anlatma dedim zaten ama e*kort da yani seyin nikahi
11 Yorumla- 10 ay
Bi erkek hala nasil
Gider bu devirde anlamıyorum resmen canımsın!
Yalan söyleyip kızlık zarını senden gizli diktire de bilirdi ki öyle bir arkadaşım var bence dürüst biri bulmuşsun kaybetme
39 Yorumla
Soran10 ayEvet bunuda düşünüyorum ama yine de içine sinmeyen bişeyler var
- 10 ay
O kızın vermediği kişi kalmamıştır yaşlı adama bile vermiştir sonra öğretmen bı adam karşısına çıktı kıza aşık oldu kız bir yalanlar söyledi buna var yaaa sen benim ilk aşkımsın senden başka kimse olmadı sana çok aşığım bilmem ne İstanbul'da yaşıyordu bu kız sonra Samsun'a diktirmeye geldi diktirdi zarını şimdi o öğretmenle evli mutlu
Soran10 ay@exoarware Jinekolog ve bazı plastik cerrahlar yapıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 10 ayÇoğu yorum çok yanlış. Önceden ilişkileri oldu diye sana bağlanmaması diye bir şey yok. Bakire kız tecrübeli erkekten oluyorsa bu neden olmasın? Ha ben illa bakire istiyorum dersen o da hakkın ancak seviyorsan bu duruma takılmak da anlamsız
114 Yorumla- 8 ay
Tamam bakire olmayanlar sana sorarlar evlenirken. Bakir olmayan erkekler de evlenmesin o zaman ne alaka bekaretle evlilik?
- 8 ay
Namus sadece kadına ait değildir.
- 8 ay
Erkek geçmişine bakıyorsa kadın da bakabilir
- 8 ay
Tamam sen bakmayanı bul😊
- 8 ay
Kendi bakir olmayıp bakire kız arayanlara kızıyorum. İstediğimi savunurum
- 8 ay
İster alevi olurum ister ateist sanane ya hu sen ne yapıyorsan yap millete karışma. Aklı fikri bekaret olan insanla uğraşamam🙃 hayatımda hiç zina yapmadım ama yapana da saldırmadım arada banane demeyi bilmek lazım
- 8 ay
Sen de banane de geç yorumumu sal lütfen
10 ayGeçmişini bence kurcalama geçmiş geçmişte kaldı sana açık ve şeffaf olduğu için bence mutlu olmalısın bunları saklayanlar da var
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aySevgilim 27 ben 22 yim daha önce hiç birinin elini bile tutmamıştım o yaşamış cinsellik benim için sorun yok o da bana sormadı bende söylemem elini bile tuttuğuğm ilk insansın demem
20 YorumlaBu kız bildiğin motor.. senin imkanın varken sıfır araca mı yönelirsin yoksa çok kez kullanılmış araca mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben olsam devam ederim ama sen düşünüyosun ileride takıntı da yaparsın sen vazgeç bu yoldan
02 Yorumla
Soran10 ayKafaya takmamaya çalışıyorum ama zaman zaman aklıma geliyor
10 ayya sarmıyo beni eglenceli degil acemi yavas bilmiyo isi
13 Yorumla- 10 ay
sen ogret
- 10 ay
@Organicchemist1919 niye ogretmen miyim ben
- 10 ay
peki en çok hangi pozisyon seviyorsun
Gizli Üye(25-29)10 ayEvlilik sadece cinsel arzular üzerine kurulan bir şey değildir bu arada eğer sadece bunun için evlenilirse o evlilikten bı hayır gelmez
20 YorumlaBaşkan o topa girme bence şöyle hani öpüşme nud atsa dersin ki libido açlığı ama biriyle yatan insanla olma kendin gibi temiz birini bul
02 Yorumla
Soran10 ayDüzgün birini bulmak çok zor bu devirde napacağım bilmiyorum
Gizli Üye(18-24)10 ayNiye onemli olsun ki? Cinsellik her insanin normal bir ihtiyaci. Senin yasamamis olman onun sorunu degil
20 Yorumla
10 aybaşkan o yaşa kadar bağlasan durmaz nasıl becerdin sen onu ya
00 YorumlaEvlenmeden olmaz diyorsa uzak dur. Ha seninle her şeye okeyde düşünebilirsin ciddi olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayolabilir olmuşsa saklamamısta sorun etmemelısın sende bunu yapmıs olabılırdın o yapmamıs olabılırdı
04 Yorumla
Soran10 ayÖyle ama yapmış işte
Cevap sahibi10 aycinsellik istek arzudur namus kavramı değildir erkekler neden evlenmeden önce rahat durmuyor ozaman :) sen bılırsın tabi
Soran10 ayBen durmuşum ama işte, zaten sorumun teması o değil mi
Cevap sahibi10 ayherkes duracak diye bir şey de yok sen durmussun o durmak istememıs gayet normal
Gizli Üye(18-24)10 ayBakir isen bakireli birini bulmalısın
12 Yorumla
Soran10 ayBulamıyorum işte sorun orada
Cevap sahibi10 ayilla vardır bulursun diyelim devam evlendiğin kadın senden başka insanlarla da yatmış olması hiç mi zoruna gitmeyecek senin ise tertemiz olman zoruma gitmez hiç olmamış gibi varsayarım diyorsan devam et
10 ayOlur niye olmasin
43 Yorumla- 10 ay
Hosuna gider mi bakir erkekle olmak
- 10 ay
@kendihalindexx25 evet
- 10 ay
Sen degilsin bakir erkegi yönetmeyi seversin o zaman
Gizli Üye(36-45)10 ayReis saklamayıp söylediyse ezilmiştir o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayDurmak yok yola devam
00 Yorumla en azindan dürüst
11 Yorumla
Soran10 ayOrası öyle
10 ayEn azından dürüst
20 YorumlaVurucam mı
01 Yorumla
Soran10 ayNe
10 ayMidesiz misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayTamamem sana kalmis
00 Yorumla