20 yaşındayım ve henüz ilişkiyi bırak, sevgilim dahi olmadı. Ben evlenmeden ilişkiye girmeyi çok yanlış buluyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoook güzel düşünüyorsunuz... Hem de çok... Kızlar eli kız eline değmemiş bakir erkek ister. Heleki bakir bi kızsa genelde böyle ister. Ben kendimden de biliyorum... Tecrübeli diye adledilip sanki çok güzel bi şeymiş gibi yüceltilen erkeklere değil tam tersi bakir erkeklere karşı çekim oluyor.. Ben elim erkek eline değmemişken, başka kızları düşünmüş, ellemiş , ve hatta daha ilerisini yapmış her şeyi yaşamış bana duygu da sevgi de , saflığını ve temizliğini bırakmamış bi erkek açıkçası dikkatimi çekmiyor... Yani şöyle söyliyim. Bakir bir erkek , değil ilişki yaşamak eli daha önce kız eline bile değmemiş , başka kadınlara bakıp gözünü doyurmamış ve bi şeyler izleyerek kadın bedeninin teşhiriyle kendini kirletmemiş tertemiz bi erkeğin benle olduktan sonra , ilk bana dokunacak olması hiç bi şey bilmiyor oluşu , tüm ilklerinş benle yaşayacak olması , o heyecanı , yükselmesi, hatta utangaç ve tecrübesiz diye söylenen ama en heyecan verici hallerini benle yaşayacak olması benim açımdan dünyanın en güzel nimetlerinden... Bunu hayal etmesi bile çok güzel... Tüm kalbimle söylüyorum ki kendinizi bozmayın... Bakire olan ve eli erkek eline değmemiş tüm kızlar da kendi gibi bakir tertemiz erkek ister ve onlara çekim duyar☺️☺️☺️
04 Yorumla- +1 yıl
Beni anlatmışsın resmen ahahsha kız eli tutmayı bırak göz göze gelmekten bile kaçınıyorum. Bana çok yanlış geliyo. İnşallah sizin gibi düşünen birini bulurum. Allah gönlümüze göre versin.
Cevap sahibi+1 yılAmiiinn hepimiz için... Emin olun kendini muhafaza eden çok fazla kız var... Siz de yeterli kendinizi muhafaza edin ve gerektiği zamanda böyle birini buldunuz da adım atın... Erkekler arasındaki o birbirlerine gösteriş yapmak için dillerine doladıkları şeylerin kızlar (heleki kendini koruyan kızlar ) için pek bi önemi yok aksine öyle erkekler çok itici geliyo...☺️
- +1 yıl
O günü hayal ediyorum her gün hatta sabırsızlanıyorum. Eşimin utangaç olması ayrı bi hoşuma giderdi şahsen.
- +1 yıl
Göz göze gelmekten bile kaçınan erkek mi varmış böyle insanları görünce aşırı seviniyorum yaa, of hiç dinine bağlı insan yok diye zırlarken bunu görmek sevindirdi nskvkdkvj Aslında göz göze gelmek yani, bir şey yokmuş gibi geliyor ama baktıkça hoşuna gidiyor konuşmak istiyor insan. Özellikle de okul ortamında kız erkek karışık olduğumuz için ve çevremizde bu tür hassasiyetleri olan insanlar olmadığı için daha çabuk meyil oluşabiliyor ama doğru yoldayız hocam devam jfkdkc
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılkızlar zengin erkek ister
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibiyim kizlar pek istemiyor
17 Yorumla- +1 yıl
Kendinizi bozmayın , bakir erkek en iyisidir☺️
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim bakire kadinda en iyisidir ben tek eslilikten yanayım bu yüzden bekliyorum 🙃
- +1 yıl
Benim gibisin kardeşim. Az kaldı sabret ahahahah
- +1 yıl
Çok güzel düşünüyorsunuzz☺️☺️
Cevap sahibi+1 yıl@Gizemlidünyam kizlar pek istemese de boyle erkekleri kisilik meselesi bizdeki
- +1 yıl
Kızların istemediğini nerden çıkaroyosınuz? Ya da hangi kızlar bunlar☺️☺️
- +1 yıl
Kızların da hepsi aynı değil ki. Erkeklerde olduğu gibi.
+1 yılÖyle bir düşüncem yok ama ilki olmak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTecrübesiz erkek.
31 Yorumla- +1 yıl
Hiç denk gelmedim maalesef
Tecrübeli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi