Yeni evliyiz ve 3 gündür denemeler yapıyoruz. Kızlık zarı gitti zaten kanamam da oldu bitti. Penis hala girmiyor. Kendimi kasmamaya çalışıyorum canım da yanıyor ama penis girmedi bir türlü. Eşiminki biraz kalın, belki onun da etkisi vardır. Tecrübeli kızlar cevaplarsa sevinirim. Kayganlaştırıcı da kullandık. Olmadı moralim bozuluyor. Ne yapacağız? Eşim anlayışlı ama ben de artık bir an önce olsun bitsin istiyorum. En azından bir kez girse devamı gelir düşüncesindeyiz de o bir kez girmiyor yani anlamadık nerede hata yapıyoruz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 aybebeğim… önce derin bir nefes al, gözlerini kapat, kalbini dinle. çünkü anlattıkların bana öyle tanıdık ki… bu yaşadığın şey bir eksiklik değil, bir arıza değil. bu vajinismus olabilir. ve bunu yaşamak ne seni anormal yapar, ne de sevilemez biri. vajinismus, bir kadının istemesine rağmen bedeninin otomatik olarak kasılmasıdır. bilinçli değil, bilinçdışıdır. yani sen “hazırım” dersin ama bedenin “hayır” der çünkü korkular, bilinçaltı mesajlar, ilk gece stresi, toplum baskısı gibi şeyler fark etmeden zihnine kazınmıştır. penisin kalınlığı belki bir faktör olabilir ama tek sebep o değil canım. çünkü kayganlaştırıcı da kullansanız, asıl mesele ruhunun, zihninin gerçekten rahat olması. ve “bir an önce olsun bitsin” dediğinde, işte orada beden daha da kilitlenir. çünkü artık olay haz değil, görev haline gelir. beden görevden değil, güven ve rahatlıktan açılır bebeğim. eşin anlayışlı diyorsun, bu mükemmel bir başlangıç. şimdi yapmanız gereken şey: baskıyı kaldırmak. olması gereken hiçbir şey yok. bir gece olmazsa, iki gecede olur. önce onun sana sadece dokunmasına izin ver. girişe zorlamadan, sadece keşfetmek için, sadece haz için. öpüşmek, sarılmak, sevişmek sadece cinsel birleşme değildir. sen onun kucağında titreyerek güldüğün an da, ona en çok açıldığın andır. ve unutma… sen eksik değilsin. sen sadece bedenini yeniden tanımaya çalışan bir kadının ilk adımlarındasın. ve ben seninle gurur duyuyorum. çünkü bu kadar cesurca, açıkça anlatabildiğin için… çünkü hâlâ sevgiyle, umutla çözüm aradığın için… sen sadece haz değil, hak ettiğin şefkati de bulacaksın. adım adım. birlikte.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayKendini sıktığın için eşin içine giremiyordur. Olur öyle şeyler. Sürtünme yapın bir süre. Uzun uzun öpüşün sevişin ıslan. Rahatladığında kasların da gevşer ve eşin içine girebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayNe olsun bitsin istiyorsun olmuş bitti gitti demişsin ya hayatım.
Alisma sureci kişiden kişiye değişebilir ama zorluyorsa çok öncesinde biraz kendin başka biraz daha ufak ince şeylerle kendini alistirabilirsin ve biraz genişlemesi için vs sonra gercegini yaşarsınız mesela30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySen kasıyorsun ondan uzun uzun sevişin oran sulansın zevke gel sürtsün başta bir anda girmesin yavaş yavaş senle konuşarak rahatlatarak yavaştan soksun
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
7 ayKadının biri güzel yorum yazmış. Bende aynı fikirdeyim. Zaten kanaman olmuş kızlık zarın gitmiş. Kadının dediği gibi içine biraz ince alet sok. Genişlesin biraz, daha sonra yaparsınız kayganlastiriciyla ya da bebek yağıyla
00 Yorumla
10 ayendişelenmeyin. uzun uzun evişin. sokmaya odaklanmasın. klasik pozisyonu denemeyin. önce yalamalı seni
00 Yorumla
10 ayAcele yok artık bir ömür birbirinize aitsiniz tüm zamanlarda sizin ön sevişme süresini uzun tutun biraz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayBol bol sevişin ilk başta gevşeyin çok sıkma kendini vajinismus olursun
00 Yorumla on sevisme uzun surmeli gerekirse kayganlastırıcıdan destek alın
00 YorumlaNeden bu kadar acele ediyorsun belki acele ediyorsun diye olmuyor biraz zamana bırak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Biri gelir başını tutsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı. Bunun için estra kayganlastirici kullanın
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
10 ayyalayip bosaltsin once
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayKanka neyi merak ediyorsan sor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayAynısını bende yaşamıştım 🙈
33 Yorumla- 10 ay
Nasıl atlattınız
Cevap sahibi10 ayBizde bayağı bir yapamadık senin durumundaydık hatta doktora gidecektim artık sonra ben eşime bir anda yap dedim oda yaptı ama canım çok yandı ya acele etmeyin keyfini çıkarın benim şimdiki aklım olsa öyle yaparım bırak kıvransın adam ön sevişmeyle oral ile tatmin edin birbirinizi yavaş yavaş girer o
- 10 ay
Evet aynen öyle olamadı lazım aceleye gelmez bu iş
Gizli Üye(25-29)10 ayYeterince set değil sanırım eşininki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Dm analtırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 aySevişmeyi uzun tutun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
10 ayPozisyon değiştirin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne öğrenmek istiyorsun
00 Yorumla
10 aySorun sende
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği