eşimin benimle ilgilenmesini nasıl sağlarım? her gün yorgun bitkin geliyo tv karşısında uyuyakalıyo. bi fikir verir misiniz cinsel olmasın ama
Cevabın nedir?
masaj yap krem falan sür sırtına ardından güzel bişiler syle onu mutlu edicek şeyler, hayatınızdan bahset tanışmanızdan, buluşmalarınızdan, düğününüzden. hayal kurun :) onu mutlu eden şeyleri tek tek dene hani yorgun yaa yatıp dinlenmesini sağla dinlendirici bişiler yap ama sen ilgilen ki oda ilgilenmeye başlasın ilk senin uğraşman lazım hiç pes etme :) bu arada neşeli enerjik ol mutluluk hep bulaşıcıdır :) bu arada böyle evli olupta bişiler için çaba harcayan kadınlara hayranım en güzelide buu :)
45 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol bebişim masaj yapınca hemen uyuyo ama bikaç dk ilgilencek diye değer napim
Soran+1 yılteşekkürler ayşecim uğraşcaz durcaz sonu yok bunun yaa
- +1 yıl
t.y.
+1 yılBak canım arada benim esimde öyle son zamanda bir kitap buldum erkekler marstan kadınlar venusten bunu okumani tavsiye ederim ise yarayacaktir hic evin içinde suratini asma sürekli konuscak birşeyler bul onunla konuş. Ayriyeten seninle ilgilenmiyor DİE mutsuz olduğun için ona mektup yaz mutsuz olduğunu neden niçin kelimelerini kullanarak anlat sonra aksam ona ver. bu kitabi okumani tavsiye ederim bu şekilde mektupta yaz çok ise yariyo ;)
01 Yorumla
+1 yılSaçını yaptır. Süslen o gelmeden. Güzel bir sofra hazırla romantik bir masa düzeni olsun. Kapıyı açtığında ona gülümseyerek nazikçe öp ve hoşgeldin de. Yemek yedikten sonra şarap doldur birer kadeh. Gerisi sana kalmış artık
10 Yorumla
+1 yılTabii cinsel olmayacak, zaten kategorin "aşk"ta sorulmuş. Eşinin kalbine hitap eden şeyleri doğru yerde doğru zamanda uygula.
11 Yorumla
Soran+1 yıl"doğru yerde doğru zamanda"
bu iyiydi. ah insan bunu bir tutturabilse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
karsında cıplak otur..bacaklarınıda bir iki kere ac kapa...eger zaten yanına gelmezse adamda bi sorun vardır derim,yada başkası...(günahını almayalım tabiki)cünkü her erkek böyle bir durumda tepki verir..tecrübeme dayanarak söylüyorum canım..iyi geceler
01 Yorumla
Soran+1 yılilgi derken onu kastetmemiştim elini yorduğun için sağol
Televizyon disinda aktivite bul. En kotu tavla, kart falan oynayin. Konusun arada. Bir gun evlenip ev sahibi oldugumda evimde tv olmayacak benim. Suankini izlemiyorum zaten. Gercekten lan. Valla bak.
04 Yorumla
Soran+1 yılbirisi tvyi kır dedi hakkaten alıp kırasım var
Soran+1 yılevlenirken almayalım izlemiyorum dedim o çok istedi aldık. eğer senin müstakbel eşin isterse sen benim gibi yapma:)
+1 yılEvde daha farklı giyinseniz,sevdiği yemekleri yapsanız,hoşuna gidecek bir hediye alsanız,ha birde yanlış anlamayın bazı içecekler var enerjş veren yemekte kola yerine onu içirseniz!
05 Yorumla
Soran+1 yılenerji içeceğinden mi bahsediyosun?
- +1 yıl
evet, hiç olmazsa belki adamı kendisine getirir. Cilveli olmakta güzel bir öneri olmuş,birde eczaneden günlük vitamin alki yorgunluğu azalsın ne diyim kolay gelsin.
Soran+1 yılteşekkürler canımcım
- +1 yıl
Birşey değil. Aklıma birşey daha geldi ama bilmiyorum,mesela yarın eve geldiğinde bir şişe bira alıp dolba koysan ,yemekten sonra ikram etsen (ger gün değil tabiki) al canım yorgunluğunu alır diye aldım desen belki ilgisini çeker,hatta bir defalığınada sende eşlik et bence, ne bilim denemeye değer bence.
Soran+1 yılalkol kullanmıyoruz kafa yorduğun için sağol bebişim :)
- Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılyemekten hariç özenerek farklı bi tatlı yap mesela ama herşey bitip o koltuğa oturana kadar gösterme cart diye çıkar tatatatam de ne biliym benden bu kadar.
10 Yorumla pazar günü derin bir uyku çekmesini sağla iyice dinlensin. zaten o gecenin akşamı seninle ilgilenecektir. tamamen yorgunluğundan ilgilenemiyor.
10 Yorumlayemekten sonra türk kahvesi yap ona kendi bakımınada biraz dikkat et
10 YorumlaBi akşam kur bi rakı sofrası bak nasıl keyfi yerine geliyo
00 Yorumlaona sürpriz yapabilirsin.. . tabi sürprizi seven biriyse... bir süre sonra değerini anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltvde usb girişi var mı? varsa po. rno at flaşa sonrada o kapıdan içeri girmeden hemen önce aç :D ya güzel bir fantazi yaşarsın. ya da iyi bir fırça yersin.
00 Yorumla
+1 yılSabah televızyonu temızlık yaparken yere dusur kırılsın .D sorun hallolur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatlı dil yılanı deliğinden çıkarır azıcık cilveli işveli ol
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşten geldiğinde ona Masaş yap Inan bu herseye bedel...
00 YorumlaAt memelerini, poponu disari ! ! !
03 Yorumla
Soran+1 yılbebişim adam ölü gibi bazen farketmiyo bile düşünebiliomusun
Soran+1 yılyok canım başka bi sorun varda bulamadm
sanki beni anlatıyorsun
00 YorumlaHafta sonları bir yerlere gidin
00 Yorumlaigılenme dıkkatını cekersın..
03 Yorumla
Soran+1 yılbu hakkaten işe yarıyo bi süre sonra dayanamayıp yumuşuyorum ama :(
+1 yılHahhahaha
00 Yorumla
+1 yılOynayarak ...
02 Yorumla