Ancak ona bedenini tanıttıracak birisi gelirse haz alabilir diye düşünüyorum...😀

Sizce peki?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ancak ona bedenini tanıttıracak birisi gelirse haz alabilir diye düşünüyorum...😀

Sizce peki?
Bedenini tanımak haz almak için yeterli mi peki? 😀
Yeterli olsaydı bu kadar mutsuz ve umutsuz vaka dolanmazdı ortalıkta.
Aletinin santimine, en ince detaylarının renk tonuna kadar bilenler bedenlerini tanıyorlar ama zevk alamıyorlar.
Bazıları esc kapısına gidiyor, bazıları tanımadıklarıyla seksting yapıyor zevk alabilmek için..
Bence bu iki grup da oldukça acınası halde 🙃
Bedeninden zevk almanın yolu:
kendinle arayı düzeltmekten, barışmaktan;
kendini sevmekten ve saymaktan geçer arkadaşlar..
*Ancak fırsat bulup zaman ayırabildim soruna 😂
Zor.. şöyleki
Esasen doğduğumuzdan bu yana bu bedenin içinde bulunuyoruz. Anatomi dersi görenler ve merak edenler hariç bedenin nasıl işlediğini bilenler yok (kendimide katıyorum bilmeyenler arasına)
Hal böyle alınca acı eşiği , zevk eşiği derken bazı şeyleri çok yanlış anladığımızı zannediyorum. Hayır derken hayır , evet derken evet olmalı bazı şeyler ama öyle olmuyor. Neden öyle olmuyor bilmiyorum ya da bu bazı insanları yönlendirmesi sonucumu ondanda emin değilim (algıdan bahsediyorum)
Haz sadece bedensel değil ki önce beynen haz alman gerek önce değer verdiğin kişinin beynine (zihnine) hükmetmesi gerek.
Olayın beden kısmı sonra kendiliğinden gelir işlev bozuklukları yoksa şayet.
Denge de önemli (ama bunu nasıl açıklarım inan bilmiyorim)
Sen bu aralar hep eige oynuyorsun psi🤩🤩
Eig olsun diye yorum yapmıyorum aslında. Bir yerde hatam olurda düzeltirler diye cevap yazıyorum. Bide merak ediyorum hakikaten biliyorsun bu konuda bilgim çok yok.. tamamiylen teorik bazlıyım tecrübe desen yok yani. Bazi nedenlerden dolayı bu konu etiketinde yorum yapmayı bırakmıştım zaten uzun bir süre.
Kendimi iyi hissediyorum bu aralar.. hazır iyi hissederken bir iki yorumda yapim diye düşündüm.
Ahaha onore etti bu🤩
Elbette 😀
Düzenli ilişki olmadan da tanıyamaz. Bunun için her manada uyum şart.
Kişi evlenince, ilişki yaşadıkça kendini tanıdığı için sonra cinselliği ne kadar sevdiğini, daha fazlasını alamayınca gözü bu şekilde dışarı kayıp, aldatmalar ortaya çıkıyor..
Yani tam olarak anlayamadım, evlenmeden önce seks olmalı mı demek istiyorsun?
Bunu uygun olarak görmesek de herkes düzenli bir ilişki yaşıyor..
çok zor çünkü bedenini tanımayan biri neyin hoşuna gittiğini, neyle rahatladığını bilemez ki haz almak biraz da kendini bilmekten geçiyor neyin iyi geldiğini, ne zaman durmak gerektiğini, neye ihtiyaç duyduğunu bilmek önemli.
Cevap
18Cevap
Zor erkeklerin işi gene kolay ama kadınların orgazm olması o kadar zor bir olay ki
Alamaz.
Burada "tanımayan"ı tam 0 aldım. Çok az tanıyan çok az alır, az tanıhan az alır, çok tanıyan çok alır, tamamen hakim olan Nirvana'lık olur 😂
Eğer kendisi tanıyamayacaksa, tanıyamıyorsa ki terzi kendi söküğünü dikemez detayda yazdığın da aynen öyledir 🤓
Aynen öyle OrganIQ Bey🤓😎
Ooo parti var
Ay aman sessizlikci şey seni😒
Bedenini tanımayan kadın tam anlamıyla haz yaşayamaz çünkü haz önce kendini bilmekle başlar nerene dokunulduğunda nefesinin kesileceğini nerene öpüldüğünde bacaklarının titrediğini bilmiyorsan o zevki iliklerine kadar hissedemezsin ama bedenini tanıyan kadın başka olur dokunulmayı beklemez yönlendirir nasıl istiyorsa öyle alır kendini keşfetmiş bir kadın hem kendi ateşini hem erkeğinin ateşini aynı anda yakar işte o zaman haz dediğin şey sadece zevk değil bağımlılık olur
Ehliyet alırken ilk önce yazılı sınav olur ilk onu geçmek lazım yani ilk önce trafiği aracı bilmek lazım, eğer trafiği öğrenirsek sonra o trafikte arabayı sürmeyi öğrenmeye geçilir. Sekste böyledir, trafik yani ilk yazılı sınav kişinin kendi bedenini öğrenmesi seks ise trafikte arabayı sürmeyi ögrenmek gibi oluyor tabiki nasıl ehliyet sınavında hoca öğretiyor ise sekste de partnerimiz bizim hocamız olup yardımcı olabilir.
Evet bedenini tanımadan haz alır 😅 bedenini tanımayan birisi nefes alabilir mi? Aynı cevap. Bu bir dürtü...
Ama bedenini tanımayan birisi karşı tarafında bedenini anlayamaz kii😂 bence yanee
Hangi seks pozisyonunu daha çok seviyor veya hangisinde acı çekiyor bilemezkinee
Anladım
Partneri empati kuran akıllı biriyse beraber müthiş bir keşfe çıkabilirler.
Kesinlikle..
Karşısındaki kişiye bağlı tek bir yere odaklı değilse o zevki ona yaşatır
Aynen öyle.
Haz almanın bedeni tanımakla ne ilgisi var la?
Bedenini tanıyan bir insan hangi pozisyonda acı çektiğini, hangisinde zevk aldığını bilir mesela😀
Hee tamam
Tanıyan biri olursa tabiki alır insan zaten kendi bedenini hayli hayli tanır ♥️
Bedenini tanımayan biri haz alabilir aynı zamanda bedenini tanımayan biride haz almayabilir çünkü bu tamamen partnerden kaynaklıdır
Ne haz alabilir ne de tutku jfkf
Karşı tarafı da olumsuz düşüncelere sokar fkkf
Alır karşısındakine bağlı kendisi de keşfetmiş olur
Alır onun bedenini tanıyan eşi olursa dokunduğu öptüğü emdiği yerde güller açar
Alamaz ya, hiç tanımadıysa da beraber tanışırız artık 😅
Karşısı yardımcı olursa yanar
Kesinlikle..
Onun bedenin haritasını çizerim öğrenir 🤣🤣
Çok güzel düşünmüşsün. Bir rehber lazım 😈
Karşısındakine bağlı
bence partner önemli
Bence de