188 boyu var 98 kilosu ben de az değilim 75 kiloyum 172 boyundayım ama üstüme nasıl çöküyor bazen nefes alamıyorum. İttiriyorum öküz gibi bı işe yaramıyor ki yatakla arasında eziliyorum biraz kuvveti koluna ver diyorum ama öperken yine üstüme çöküyor hareket edemiyorum nefes alamıyorum. Big boy koca derdi ben ustteyken sıkıntı yok ama nerdeyse 100 kilo adam tasiyamiyorum bu gece de çöktü yine zevk alırken soluk soluğa alıyorum üstümden kalktı oh dedim nefes alabiliyorum sonunda. Yatağı bile 2/3 kaplıyor keşke daha büyük alsaydim kcim basım illa bir yerim değiyor adama
Güncellemeler
10 ay
Kocamı seviyorum saçmalamayin sadece biraz çok kocaman yatağa sigmama dönerken arada bı beni ezme yanlışlıkla elini atma beni oyuncak ayı zannedip sarılma bazen de yatacak yer birakmama gibi problemleri var😂😂😂
Fena eze eze bir seks yaşanmış sanirimn ama öylede zevkli oluyor ya... üstte olmanı istemiyodur sürekli... bide bacaklarını omzuna alıp üstüne yatarsa hiç nefes alaman
Çok bencil geldi bana, kadından verim almasını da bilmiyor. Ben olgun ve çok tecrübeli bir adamım, sevgililerim de hep 1.75 üstü idi. İstersen detaylı konuşabiliriz, hayvanı eğitmen konusunda yapıcı şeyler söyleyebilirim. 🌹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Fena eze eze bir seks yaşanmış sanirimn ama öylede zevkli oluyor ya... üstte olmanı istemiyodur sürekli... bide bacaklarını omzuna alıp üstüne yatarsa hiç nefes alaman
aleti kısadır şişko olanların hepsi öyle maalesef asıl önemli olan şey eksikmiş kocanda ))
soru nedir tam olarak erkek mi degismek istiyorsun bizim katelogdan bir iki erkek gonderelim hemen uyani secersin..
Seviliyor musun eziliyor musun belli değil, sen hep üste çık 😀
Aşkım tadını çıkar
Nerden bulursunuz böyle sorumsuz herifleri
Yataga Battal boy alin siz en iyisi 😂
''Hayallerde yaşıyor bazı hubneler''
Hep bunu yapmak istemiştim sana kısmetmiş.
Eziyet görüyorsun sen
Sen şimdi memnunmusun dehilmisin
sen adamı niye utandırıyorsun ya
Hayvan ya gozumde canlandi
ne güzel zevk almaya bak
Adamı değiştir
Ayril
Kocan mı manita mı
Normal o ölcude
vay tosun vay
sert mi seversin
Erkek olarak dikkat etmesi lazım. Yaşı kaç ki?
27..
Çok bencil geldi bana, kadından verim almasını da bilmiyor. Ben olgun ve çok tecrübeli bir adamım, sevgililerim de hep 1.75 üstü idi. İstersen detaylı konuşabiliriz, hayvanı eğitmen konusunda yapıcı şeyler söyleyebilirim. 🌹