4 yıllık sevgilimle 2 ay önce ayrıldık evlenmeyi düşünüyorduk şu an onun da hayatında konuştuğu görüştüğü kimse olmadığını biliyorum iki haftadır bana mesaj atıyor özlediğini söylüyor görüşmek seks yapmak istiyor ben barışalım devam edelim o zaman diyince emin olamıyor ilişkiden yorulduğunu söylüyor ama beni yine istediğini söylüyor bir kere buluştuk buluşmamızda da seks yaptık ama ben böyle de devam etmesini istemiyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Açıkçası bahsettiğine göre seni sadece cinsellik için kullanıyor ve sen buna izin verirsen seni kullanmaya devam edecek gittiği yere kadar belki de sevgili de yapmıştır senin haberin yoktur hem onunla hem seninle çifte zevk alıyordur o yüzden sana diyeceğim şey şu bırak inceldiği yerden kopsun onu engelle ve hayatına bak yoksa seni defalarca kullanacak işi bitince de kullanılmış bir mendil gibi seni fırlatacak aklın varsa ondan kurtulursun hayatına bakarsın yok ben kullanılmaya meyilliyim dersen o senin bileceğin iş bacım.
01 Yorumla
Soran10 ayBen buna izin vermek istemiyorum sevgilisi konuştuğu yok diye biliyorum telefonuna baktım ama bilemem de yani alışılmışlık ve belli yaşanmışlıklar olunca biraz zor oluyor ama barışmak devam etmek istemeyip tekrar buluşmak birlikte olmak isterse böyle bir şey olamayacağı kesin ve yazdıkların için de teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
10 ayçivi çiviyi söker derler
sen ona hala duyguların var ama adam seni kafada bitirmiş ve sadce cinsel olarak görüşmek istiyor
sen bunu ne kadar istemesende onun yanına gidince libidona engel olamıyosun
bu yüzden partnerin olmayı çok isterim. senin istediğin zaman ve günlerde görüşürüz
gizlilik ve güven çok önemli. sen yazmadan sana yazmam
böyle cinsel olarak hem boşta kallmamış olursun hem de eski sevgilin çağırdında rahatça reddedebilirsin
duygusal olarak bakma olaya
değerlendir teklifimi
08 Yorumla- 10 ay
barıştın mı yoksa
Soran10 ayTeşekkürler teklifin için ama böyle bir şey düşünmüyorum istemiyorum da şu anda barışmadık barışır mıyız da bilmiyorum ama hayırlısı artık
- 10 ay
rica ederim
sakım barısma
ve lütfen teklifimi dusun. çünkü o her bulusma teklif ettiğinde sana sen kendine hakim olamayacksın - 10 ay
bana bir şans ver
- 10 ay
kaç yasındasın?
Soran10 ay23 yaşındayım kendime hakim olamayacak olsam bile senin teklifini hiçbir şekilde düşünemem
- 10 ay
ben de 26 yasındayım
peki neden asla dusunmezsin teklifimi? - 10 ay
orada mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
10 ayOlay tamamen duygusallıktan çıkmış seks ilişkisine dönüşmüş eşler birbirlerini genelde böyle durumlarda arıyorsa ihtiyaç için aranır arada sevgi sevgili biter fb ilişkisine dönmüş sizin durumunuz bence daha fazla uzatma ki kendi küçültme bu kadar basit olma
02 Yorumla
Soran10 ayHaklısın ama benim ona karşı hala duygum var seviyorum zaten ayrılalı 2 ay oldu barışacağımızı düşündüğim için gitmiştim ve karşı da koyamıyorum hala sevdiğim için
- 10 ay
İşte seni sevmiyor senle gelecek görmüyor ama seni bi gün başkası için bırakıp çekip gidecek sen bu halinle kalacaksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
10 ayBuluşma. Çocuğa bak çok iyi ya istediğim zaman gel becereyim sonra git bende isterim varsa öyle
012 Yorumla
Soran10 ayBarışmak isteyeceğini düşündüğüm için gitmiştim
- 10 ay
Hiç böyle bişey yapacağını düşünme.. Onun derdi yatmak..
Kaç yaşındasın sen
Soran10 ay23 kısa bir ilişki olsa hiçbir şekilde öyle düşünmem zaten ama ciddi bir ilişki olunca aileler tanışmış yüzük alınmış falan olunca bilemiyor insan
- 10 ay
Kadınlar için bunlar önemli şeyler.. Ama o çocuk daha o olgunluğa gelmemiş
- 10 ay
İlkin o muydu
Soran10 ayEvet
- 10 ay
Bu da etkiliyor seni. Anlıyorum.. Pişman oldun mu
Soran10 ayTek pişmanlığım ayrılmamız
- 10 ay
Neden bitti
Soran10 ayİlişkide yormuşum onu
- 10 ay
Bahane yani.
- 10 ay
Peki ailen muhafazakar mı
Gizli Üye(30-35)10 ayzeynoda gel seks yapalım desem kaçar 30 yaşına kadar bakire kalacak galiba penisimi ye işte dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayYatakta çok mu iyisin adam unutamamış demek ki boşta kalmış
02 Yorumla
Soran10 ayUnutamamış demek ki
Cevap sahibi10 ayGerçekten öyle ben de merak ettim seni konuşalım mı biraz
- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
10 ayazgınlıpa destek arıyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mantıklı e n azından güvenilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySeni niye bırakamıyo sence
02 Yorumla
Soran10 aySeksten dolayı galiba
Cevap sahibi10 ayÇok aktif oluşun mu rol oynuyo yoksa fiziğin mi
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. O sadece ihtiyacını karşılıyor
00 Yorumlaben sabah akşam girerim ilişkiye ayrılsakta
02 Yorumla
Soran10 ayBen öyle bir ilişki istemiyorum ya tekrar ciddi düşünsün benimle o zaman olur ama
10 ayHiç etik değil
04 Yorumla
Soran10 ayEtik değil biliyorum ama karşı koyamıyor insan o sıra önemli olan bundan sonra ne yapacağım
- 10 ay
O zaman onunla evleneceksiniz
Soran10 ayZaten evlenmeyi düşünüyorduk yüzük almıştı kafam o yüzden karışıyor
- 10 ay
Haydi hayırlısı olsun
10 ayKaç posta yaptiniz
02 Yorumla
Soran10 ay2 kez yaptık
- 10 ay
İyice yapaydiniz sonra canınız çekmesin 🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Fb oldunuz
00 YorumlaFB olarak devam eder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olabilir fb tarzı
01 Yorumla
Soran10 ayÖyle bir ilişki istemiyorum ama buluştuğumuzda bende karşı koyamıyorum
Gizli Üye(30-35)10 ayYaşlar?
09 Yorumla
Soran10 ay23 ikimizin de
Cevap sahibi10 ayİş güç var mı ikinizin? Yoksa öğrenci misiniz?
Soran10 ayOnun işi var bende mezun olduktan sonra biraz özel sektörde çalıştım şimdi atama bekliyorum
Cevap sahibi10 ayO atanmış mı özelde mı?
Soran10 ayYok o ticaretle uğraşıyor kendi iş yeri var
Cevap sahibi10 ayBaba parasıdır yoksa o yaşta kimin iş yeri olabilir.
Neyse eğer ataman kesinse uzak dur. Kullanmak dışında niyeti yok. Afedersin skcek daha iyi birini bulduğu zaman * için bile çalmaz kapını
Soran10 ayYok baba parası değil babası memur 18 yaşından beri çalışıyor bu yıl da kendi yerini açtı atamam kesin değil şu anda kullanma gibi bir niyeti varda barışmak istemezse görüşmem zaten bir daha ys
Cevap sahibi10 ay5 yılda ne iş yaparak dükkan açılır. Aile desteği olmadan afedersin de nh. Benim amcam da memurdu köyde mal mülk, daire... Memur olunca çocuğuna yatırım yapmıyor mu
Cevap sahibi10 ayBak ilişkiyi kopartıp atmazsan ilerde düzelme ihtimali varsa bile onun gözünde şehvetten ileri olmayacaksın. Karaktersizin tekiymis zaten. Ayrılıp cinsellik için kullanmaya çalışmak nedir. Bekaretini de o mu aldı
Gizli Üye(25-29)10 ayuzak kalmak dışında pek seçenegın yok gıbı duruyor
02 Yorumla
Soran10 ay1.5 ay anca uzak kalabildim galiba ama teşekkürler
Cevap sahibi10 ayrica ederim mutsuz olan siz olursunuz diğer ilişkisi devam edecek hemde sizi kullanacak çok bencilce bir yaşam bu sizinde bir guurunuz var
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne