Büyük göğüsleri olan kızlar çok şanslı değil mi?

Ne kadar çirkin olursa olsunlar reddeden erkek olmaz bence 100 adım öndeler hayatta bir sürü avantajları var onlyfans hesabı vs gibi küçük göğüslü olmak ise en kötü şey sanki en azından erkeklere göre bir ne kadar güzel olursa olsun büyük göğüslü kadın tercih edilir çirkin olsa da şimdi diyeceksiniz gerçekten seven dış görünüşe bakmaz olduğu kabullenir öyle olmuyor işte olduğum gibi kabullenmek değil gerçekten beğenilmek isterim fiziksel görünüşümü beğenmeyen tercihi başka yönde olan biriyle olmak kimse istemez çünkü kimse seni arzuladığı için değil kişiliğin için falan birlikte olurlar ama kadınlar da arzulanmak sevdiğinin yanında çekici görünmek isterler büyük göğüsleri olan kızlar öyle mi ama her zaman tercih edilirler çirkin olsalar bile bi önemi yok önceden böyle düşünmüyordum ama gördüklerim bunu kanıtlar durumda küçük göğüslü olduğu için aşağılanan bir sürü kadın var ama büyük göğüslü olduğu için dalga geçilen görmedim bide sırt ağrısı falan kimse demesin ameliyatla biraz küçültüp istedikleri bedene sahip olabilirler ama küçük göğüslü kadınlar bu yönden bile şanssız slikon taksalar bile sahte iğrenç duruyor diye dalga geçiliyor bu sefer ve kanser riski de var sürekli ameliyat vs küçük göğüslü olunca erkekler tarafından çoğunlukla değersizsin bunu çokça gördüm aksini kimse iddia etmesin yaşamanın bi anlamı da yok Allah cidden çok adaletsiz

Büyük göğüsleri olan kızlar çok şanslı değil mi?