Cinsel Yaşam Küçük göğüslü kızlar çok şanslı değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Büyük meme taşıması zor çok dikkat çekiyor her kıyafet olmuyor vs vs büyük memeli olmak zor Küçük göğüslü kızlar çok şanslı değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok küçük olmasın çok büyük de olmasın benimki gibi normal olsun😂 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Senin ki nasıl ki 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl B cup tam dolduruyor Yorumla Soran +1 yıl 80 b mi 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl İyi en ideal bence küçük olunca hem kıyafette iyi durmaz hem göze hitap etmez büyük gibi sarkma olmaz 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle Yorumla Soran +1 yıl Eee iyi madem güle güle kullan 😂 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Eşeğe yükü ağır gelmez mis 😂😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha 😂😂 komik ama biraz ağır oldu sanki 😂 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Nasıl sözler bunlar ya. Çok ayıp hemcinsinizi bu şekilde aşağılıyor olmanıza yakıştıramadım Yorumla özgürrkiizz +1 yıl @MaşaKocaAyıı senin göğüslerin sana ağır geliyor mu hissediyor musun onların ağırlığını onu kastediyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kullanıcı adın ne 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Neden sordun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak Yorumla Soran +1 yıl Fazla merak iyi değildir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Toplumsal bir algı sadece Yorumla Soran +1 yıl Ne için sordun söyle bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçenlerde biri buna benzer soru sordu, sohbet ettik gayet güzeldi muhabbeti sorusu kalktı. Bende arama çubuğuna sorusunu yazmaya çalıştım, buna benzer soruydu. Belki de o olabileceğini düşündüm Yorumla Soran +1 yıl Hmm sanmıyorum o olduğumu ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım peki Yorumla Soran +1 yıl Ama istersen gizliden cim yazıyım o kadar sarar mi sohbetim bilmiyorum ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deneyelim 😅 Yorumla Soran +1 yıl Çık gizliden deneyelim 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen çıkmıycakmıydın 😅 sen çık Yorumla Soran +1 yıl Ben çıkamam ki sen çıkabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adını yaz tkpp atayım Yorumla Soran +1 yıl Yahu sen gizliden çıksan şimdiye yazmıştım zaten 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam kalsın ya boş ver Yorumla Soran +1 yıl Sen bilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler yinede Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok küçük olmasın çok büyük de olmasın benimki gibi normal olsun😂
Senin ki nasıl ki 😂
B cup tam dolduruyor
80 b mi 🤔
Evet
İyi en ideal bence küçük olunca hem kıyafette iyi durmaz hem göze hitap etmez büyük gibi sarkma olmaz 😂
Aynen öyle
Eee iyi madem güle güle kullan 😂
Eşeğe yükü ağır gelmez mis 😂😂
Hahahaha 😂😂 komik ama biraz ağır oldu sanki 😂
Nasıl sözler bunlar ya. Çok ayıp hemcinsinizi bu şekilde aşağılıyor olmanıza yakıştıramadım
@MaşaKocaAyıı senin göğüslerin sana ağır geliyor mu hissediyor musun onların ağırlığını onu kastediyorum
Şanslı mı bülmem ama ben küçük severim
Kullanıcı adın ne
Neden sordun?
Merak
Fazla merak iyi değildir
Toplumsal bir algı sadece
Ne için sordun söyle bakalım
Geçenlerde biri buna benzer soru sordu, sohbet ettik gayet güzeldi muhabbeti sorusu kalktı. Bende arama çubuğuna sorusunu yazmaya çalıştım, buna benzer soruydu. Belki de o olabileceğini düşündüm
Hmm sanmıyorum o olduğumu ama
Anladım peki
Ama istersen gizliden cim yazıyım o kadar sarar mi sohbetim bilmiyorum ama
Bilmem
Deneyelim 😅
Çık gizliden deneyelim 😅
Sen çıkmıycakmıydın 😅 sen çık
Ben çıkamam ki sen çıkabilirsin
Adını yaz tkpp atayım
Yahu sen gizliden çıksan şimdiye yazmıştım zaten 😂
tamam kalsın ya boş ver
Sen bilirsin