Bakireyim ilk kez yapıcam su bazlı kayganlaştırıcı kullanıcaz bide durex ekstra korumalı Prezervatif alıcak ben üstte olmak istiyorum öncesinde Prezervatife su doldurucam yırtık var mı diye bakıcaz ve yavaşça yapmak istiyorum kontrol edicez yaptıktan sonra Ella kullansam mi hamile kalır mıyım böyle deneyimi olan var mı anlatsın birisi ya hiç yardımcı olmuyorsunuz? kızlık zarı yırtılırken çok kanama olacak mı ağrı falan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılRegl bittikten 3-5 gün sonra yapacağız demişsin ama biseyi unutmuşsun reglden sonraki bi hafta %50 doğurganlık döneminde oluyorsun bu bi haftanın içinde 1 gün de %100 dogurganlık oluyor regl takvimine bakarsan hangi gün olduğunu görürsün o güne veya bu bi haftadaki diğer %50lilik güne denk gelirseniz hamile kalma ihtimalin yüksek o yüzden bunların hepsi geçtikten sonra yapın
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYanlış hesaplamişsin sena doğrusunu birlikte hesaplayalım istersen
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
31Cevap
1 yılHelal sana bee her şeyi düşünmüşsün hayırlı $ikişler Sena
13 Yorumla- 1 yıl
İnşallah kalırsın şimdi dua edeceğim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Şu bazlı kreme gerek yok zaten sulanacaksin ora kayganlasir prezervatif taksın yinede bosalmayi içine yapmasın çıkarsın prezervatifin içine yapsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKayganlastiriciya ne gerek var seni yalasın biraz zaten sırılsıklam olursun
Condom da var sakın panik yapıp Ella falan kullanma126 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen kendini kasmazsan ilişki sonunda bunun için mi korktum diyeceksin. Ayrıca anal yapmışsınız zaten onu acısının yanında bu hiçbir değil korkma
Cevap sahibi1 yılİnan boşuna korkuyorsun. Kayganlastiriciya gerek bile yok. Ph dengesini bozar vajina da. Zaten anal acısını yaşadın inan bana bu onun yanında hiçbisey. Korkutma kendini
Cevap sahibi1 yılHayır kayganlik falan gitmez ama yine de sen kendini rahat hissedeceksen kullan ve hiç korkma.
Zaten üstte olmak istemişsin. Kontrol sende bunun için mi korktum diye kendine bile güleceksin emin ol
Cevap sahibi1 yılYa korkma hamile falan kalmazsın. Zevkine bak tatlım
Cevap sahibi1 yılHatta yaşadıktan sonra gel bu post altına yorumunu yaz merak ediyorum hislerini
Cevap sahibi1 yılYaa paranoya yapma zevkine bak
Cevap sahibi1 yılAynen ne zaman yaşıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılOff şimdiden kuduruyorsun değil mi
Cevap sahibi1 yılO takip attığın balbadem erkek bunu bil 🤣
Cevap sahibi1 yılKorku ve endişe hiç etme.
Cevap sahibi1 yılAnal acısı yanında bu hiç kalır o yüzden anal acısına dayanmışsın bunu umursamazsin bile
Cevap sahibi1 yılİşte analdan kurtulup sende zevk almaya başlayacaksin artık
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılsuyu doldur yapışkanlığı gitsin ilk sokuşta içinde kalsın :D valla bu kafayla çok yaşamazsın :D
11 Yorumla
1 yılHamilelik olmaz ama Allahtan korkmuyor musun günah bir şey bu. Bence uzak durmalısın ama yine de senin kararın.
012 Yorumla- 1 yıl
Senin kararın bana ters bu işler. Yapmak istiyor muyum evet istiyorum ama inançlı biriyim pişman olurum yaparsam
- 1 yıl
Sevgilim var şu anda ama aynı şehirlerde değiliz.
- 1 yıl
Sevgili kaç yaşında kanka
- 1 yıl
31 mii? Baya büyükmüş tecrübeli o zaman
- 1 yıl
Ben seni uzun zamandır takip ediyorum evet şimdi hatırladım söylemiştin bunu bir soruda
- 1 yıl
Ben senin tipini çok merak ettim kötü niyetle değil gerçekten merak ettim. Atmayacağını biliyorum ama söylemek istedim
- 1 yıl
Atabilir misin peki
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Su kaçırıyormu diye kontrol etmek mi araba lastigi sanki ahshsjjs siz sevişmeyin nolur. Es kaza cocuk dogurursunuz sizden biri daha olmasın şu dünyada
010 Yorumla- 1 yıl
Rezil bi seks gecesi seni bekliyor. Hele regl dönemi 3 gün gecikirse o zaman daha rezil cocuk seviştigine pişman olcak bu kuruntuyla ne darlarsın he. Bir de şey bilinçli birisin ama yine de söyleyeyim ilk ikişki sonrasında cok bi performans bekleme acı cekeceksin bakirelil gidince o an seksi bırakacaksın sonraki günler belki daha verimli olur
- 1 yıl
Rezil olacağını düşünmüyorum anal sexs yapıyoruz zaten onda bile dayandım herkes arkadan dayanamaz önden ne kadar acıyabilir Allah aşkına 13 yaşındaki kızlar sexs yapıyor 19 yaşına giricem bilinçliyim. en azından korunmasız ilişkiye girip sonrasında hamile miyim diye ağlamam ayrıca reglim. gecikebilir çok normal bunda niye stres yapaym bu şekilde hamile kalmam imansıza yakın
Gizli Üye(25-29)1 yılİlerde her aklına geldiğinde yüz ifadeni değiştirip kendinden bedeninden iğrenip ruhsal boşluklarda çökme de. Hamile kalmasan boş kalsan boş sen
214 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yani
Cevap sahibi1 yıl@userrr1818 boş ver ya bu kız alışmış yatmaya
- 1 yıl
He evet bişi demek düşmez ya nize
Cevap sahibi1 yıl@userrr1818 aynen öyle
- 1 yıl
Evet
Cevap sahibi1 yılAklın kimde olmadığı belli kendini kullandırtan biri gibi tepki verdin tam da yazık yani bedenin üzerinden ilgi görüyorsun bunu kötü bi amaçla söylemedim ama maalesef senin algılar değersizlikle iç içe kalmış değerli hissetmen zor
- 1 yıl
Kavga etmeyin tamam
Cevap sahibi1 yılGeri kafalılık böyle bir şey değil çok sığ düşünüyorsun maalesef neyse hayat gösterir sana bu düşüncesizliğinin bedelini
- 1 yıl
Ya kıza geri kafalı deme sen doğru dıo ilerde sen bak pişman olcan
Cevap sahibi1 yılSoru sahibi görüşümü kaldırır mısın rahatsız oluyorum
- 1 yıl
Cevap sahibi doğru dion ama
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. İlk cinselliğimi 17 yaşında yaşadım 20 yıldırda aktif cinsel hayatım var ama hiç prezervatifi su doldurarak kontrol etmek aklıma gelmedi 🤦♂️🤣
00 Yorumla
1 yılPrezervatifin içine su yerine benzin dokun biraz eğer delik varsa bile tıkar sonra da dışını benzinleyin devam edin..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYapma benim arkadaşım o şekilde hamile kaldı. Başka bi arkadaşım cinsel hastalık kaptı. Çok kötü bir durum hiç değmez
014 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHayır hafif bir sıvı teması ile bile hamile kalabiliyorsun
Cevap sahibi1 yılAraştır bakalım prezervatifte %100 korumuyor
Cevap sahibi1 yılBoşalmayla alakası yok işte boşalmadan önce gelen sıvıdanda hamile kalınıyor ve gerçekten sıkıntılı baya ilişki sırasında o sıvı prezervatifin dışına çıkabiliyor
Cevap sahibi1 yılYok öyle değil işte içine boşalmasa bile hamile kalabilirsin o hamile kalamayanlarin doğurganlıkları düşük o yüzden öyle
Cevap sahibi1 yılTamam işte maalesef her önlemi alsanda hamile kalma ihtimalin var unutma bunu
Cevap sahibi1 yılBen evlendim rahatım
Cevap sahibi1 yılHer gün rahat rahat yapıyorum ohh
1 yılsu mu doldurcan ahahah şişirip ağzını bağlayıp paslaşın bide
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılDaha neler yapacağını bilmeden ilişkiye giriyor olman ayrı bi komedi
03 Yorumla- 1 yıl
Belli oluyor olgun bir birey bu kadar komik soru sormaz daha kendini tamamlamamissin
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılAyrıntı konu bayağı ama prezervatife su doldurma işlevi bozulur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArkadan da yapma önden de yapma evlenmeden zina hiç yapma diyeceğim ama yapmışsın ne diyeyim bilmiyorum.
00 Yorumla
1 yılÖncesinde sakın su doldurma 😄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
1 yılPrezervatifi kontrol et takmadan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSu falan doldurma bütün özelliği gider 😂 Ella falan da alma. Erkek arkadaşına söyle prezervastif takılı olsa bile içine boşalmasın. O yeter.
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet bence de. Bu arada biraz acıyabilir ama yeterince gevşersen sorun yaşamazsın. Erkek arkadaşının penis boyu da önemli. Analdan rahat aldıysan önden de alırsın
Cevap sahibi1 yılO zaman penisi büyük veya fazla kalın. Önden de aynı şekilde olur muhtemelen
Cevap sahibi1 yılAnladım. O zaman kesinlikle ya çok iyi sulanman gerekiyor ya da kayganlaştırıcı şart. Diğer türlü canın yanar. Ama kalın olduğu için alıştık sonra çok daha fazla zevk alırsın. O konuda şanslısın
Abi bu ne ya kondoma su dökmek felan kesin hamile kalırsın sen bu kafayla
00 Yorumla
1 yılGirdiğiniz mi gece nadıl heçti
02 Yorumla- 1 yıl
Ne zaman olacak peki o iş
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. tavsiyem hiç yapma, güven olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu cehaletle yapma bence
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKesin öyledir. Sorudan belli oluyor.
Cinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. her şey güzel olacak ver verecegini al alacagnı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBol bol içine boşalsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hiç gerek yok bunlara detaylar bende
00 Yorumla
1 yılpatlatacaksın yani kendini
00 YorumlaPrezervatif kullansın partnerin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnal dururken bekâreti neden veriyorsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yaşandı bitti sanırım
00 Yorumla
1 yılNeden bakireliğini bozdurmak istiyorsun
05 Yorumla- 1 yıl
O zaman korumasız ver neyi düşünüyorsun bu kadar sonuçta senin
- 1 yıl
Anın tadını çıkar bişey olmaz
- 1 yıl
Sevgilin tecrübeli mi
Gizli Üye(45 üstü)1 yılArkadan kaç kez girdin ki
312 Yorumla- 1 yıl
Zaraelı ya arka
- 1 yıl
Kadın için zararlı
- 1 yıl
basur falan olmadı mı o kadar yapmana rağmen
- 1 yıl
Oldu tabi hala var iç tarafta yırtık falan da var ama sorun yaratmıyor gerçi basur var mı yokmu bilmiyorum doktora gitmedim ama gördüğüm kadarıyla basura benziyordu ıkındığım zaman içerden kenarlara doğru et parçası çıkıyordu ve baya şişiyordu deliği kapatıyordu kırmızı gibiydi rengi ama doktora gitmedim bide yırtık kesin vardı zaten her yaptıktan sonra acıyordu soğuk su tutuyordum mikrop kapmamak için ilk günler ağrısından üstünde oturamazdım göttüme sıcak su torpası koyardım öyle oturuyordum baya sıkıntı çekmiştim ama doktora gitmedim yoksa almicaktı anal yaptığımı ama delik hala küçük yani açılma falan olmadı gencim zaten hemen toparlanıyor bayadır 1 senedir falan yapıyoruz 2 sene olacak artık dedi önden yapalım korkma bu kadar dedi 13 yaşındaki Bebeler bile yapıyor benim neyim eksik korunacam zaten hamile kalmam heralde bu kadar korunmaya hamile kalırsam o çocuk doğmayı hak etmiş demektir😂
- 1 yıl
dışta mı şişlik içtemi
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
9 aygeçmişe bakmam ben
00 Yorumla Yaptın mı
00 YorumlaUzerjnd bosalsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılArkadan yap
06 Yorumla- 1 yıl
Yeter artık arkadan nereye kadar
Cevap sahibi1 yılHa yapıyor musun zaten?
- 1 yıl
Yapıyorum önden korktuğum için
Cevap sahibi1 yılAnladım eğer çok aşırı zayifsan acı çekebilirsin ilk başlarda kiloluysan çok kemiklerin çok belirgin değilse sorun yaşamazsınız boyun kilon kaç
- 1 yıl
Yok değilim 155 boyum 51 kiloyum
Cevap sahibi1 yılNormalsin arkadan çok daha acir one göre korkma
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşlar kaç knk
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlk kez ilişkiye gireceğim hamile kalmamak için nelere dikkat etmeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne