Ya ben çok kafada kuran birisiyim ve bakireyim hiç yapmadım ama sevgilim var bayadır anal yapıyoruz ve anal yapmak istemiyorum artık sağlığıma zarar veriyor bende önden yapmak istiyorum daha doğrusu o istedi ama ben korkuyorum kendimi hazır hissedince söylicem dedim benim tek korktuğum nokta acısı falan değil zaten acıya dayanabiliyorum anal yaptım 20 den fazla yani benim için önden yapmak kolay ama hamile kalma korkum var prezervatif takıcak eğer bir aksilik olursa Ella ertesi gün hapı alırız diyor ama bilemiyorum her türlü ihtimal var mı ortadan kalksın istiyorum imkansız olsun yani prezervatif taktığı halde dışarda boşalır yani tam geldiğinde geri çeker daha ne yapabilirim doğum kontrol hapı falan mı kullansam onlar hem göğüs de büyütüyormuş büyüsünler istiyorum zaten ama zararı var mı doğum kontrol haplarının? Bilgisi olan varsa özelden detaylıca anlatabilir ihtiyacım var ciddi soruyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba, bu kadar korku artık seni panik atağa götürmeye başlamış, tüm tuşlara aynı anda basmak istiyorsun, yani tüm korunma yöntemlerini ayni anda kullanmaya çalışıyorsun, buna hiç gerek yok, en sağlıklı olan hangisiyse senin için onu tercih edebilirsin
13 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet anal kadinlar icin fazla zevk vermez. Ayrıca şart ya da yeterince kasları gevsetip sert girerse anal kas ve sinirlere zarar verir. Anal kasları gevşer gaz tutamaz hale gelebilir. Ayrıca çokta hijyenlikte olmaz. Oysaki önden kadınlar daha çok zevk alır. Ancak oradan yapincada hamilelik riski olduğu gibi senle partner evlenmeye o başkasıyla evlenir giderse senin önden bozuk olduğunu anlayan partnerler senden kaçar evlenenler zaten kız değildin diye sürekli yüze vururlar. Bu bizim toplumda önemli. Ancak evlenmek garanti ise prezervatifle yapabilirsiniz dikkatli yaparsanız sorun olmaz
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılDoktora gidip doğum kontrol iğnesi olmak istediğini söyle sagligin için bı sakıncası falan olur mu diye
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Yani şöyle söyleyeyim erkek zaten başladığı an dayanamaz suyu bile akitsa %80 hamilelik durumu var
02 Yorumla
1 yılçok bozdum bekaret, hamile birakmadım hiç
korkma bir şey olmaz
02 Yorumla- 1 yıl
yok, diğer soruna yazdım cvp
geri çekme yöntemi kullandım hep
1 yılSaglam bir kondom disinda baska bir onlem almaya gerek yok
02 Yorumla- 1 yıl
O zaman al
Gizli Üye(25-29)1 yılCanım korunmayı bilmiyosun seks yapıyosun hiç bulaşma en iyisi önden yapmaya ellla çok pahalı zaten
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBu kadar korkuya isiniz zor
02 Yorumla- 1 yıl
Baba olur :)
Gizli Üye(25-29)1 yılBu yaşta bunları yapacak kadar ne oldunuz ya
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBizde azıyoruz ama sonradan pişman olmamak için acele etmiyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılBilgim var. Anal yapma kesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKorunsun yaptıgın kısı
01 Yorumla- 1 yıl
Anal yapıyor musun?
- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
1 yılSakin yapmaa
01 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılevlenmeden yapma
02 Yorumla- 1 yıl
yaşın küçük
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKorunmaya dikkat et
05 Yorumla- 1 yıl
Kondom kanka
- 1 yıl
Başka yolu yok
- 1 yıl
Başka sprel mi ne o var
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Spiral tak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
1 yılSen bakire misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOnden de istiyor musun
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇok seviyor musun sen peki
Önlem al
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGünah işlersin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı