Cinsel Yaşam Cinsel ilişkiden çok korkuyorum nasıl aşarım bunu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Cinsel ilişkiden çok korkuyorum nasıl aşarım bunu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Ben bir erkek olarak senin gibi bir kıza öncelikle sadece zevk almayı düşünmeyi ve ön ilişki ile daha çok gevşemeni sağlamanı tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Gelebilirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 102% 10 ay Düzgün biri ile aşarsın. Anlayışlı ve seni gerçekten seven biri ile 0 1 Yorumla Soran 10 ay Anlayışlı ve beni gerçekten seven biri var Yorumla
çılgınsofistttt Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Buyur yardımcı olurum elimden geldiğince istersen yavrum benim 0 0 Yorumla
ANKARALIVETERİNER Takip Et Xper 5 Yaş: 23 10 ay Benşm konuştuğum kızdan korkuyor aşamıyoruz her şeyi denedik 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 10 ay Hiç denemeye çalıştın mı 0 3 Yorumla Soran 10 ay Denemedim calismadim bile Yorumla didakdik 10 ay Aslında en önemli görev ilk ilişkide partnere düşer Yorumla Soran 10 ay Evet Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu memlekette korkulur cidden 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Saçmalayacak başka konu bulamadın mı 😂 0 0 Yorumla
Crayze Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yavaş yavaş alış sakin ol 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. yalanmaya başlayınca aşarsın 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ön sevişmeden sonra aşarsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Neden korkuyosun acıyacağından mıı 0 15 Yorumla Soran 10 ay Hayır bedenime dokunulmasi beni rahatsız ediyor Yorumla Cevap sahibi 10 ay Küçükken tacize uğramış olabilrmsin Yorumla Soran 10 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 10 ay Hmm psikolojik destek almanı ya da sevdiğin güvendiğin biriyle aşamalı aşmanı tavsiye ederim Yorumla Soran 10 ay Psikolojik destek almak istiyorum aslında ama param falan yok Yorumla Soran 10 ay Ondan boşverdim bir gün nasip olur inşallah Yorumla Cevap sahibi 10 ay Kendine dokunmaktan zevk alıyomusjn Yorumla Soran 10 ay Kendime dokunmaktan hiç zevk almadım Yorumla Cevap sahibi 10 ay Hmm sorn düşündüğümüzden de zor Yorumla Soran 10 ay Nasıl yani ben hiç mi yapamam hiç mastürbasyon da yapmadım Yorumla Cevap sahibi 10 ay Kaaç yaşondason Yorumla Soran 10 ay 21 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Hmm bu yaşa kadar en azından mastürbasyon yapmayı bilsen iyidi Yorumla Cevap sahibi 10 ay Neden yapmıyosun denedinmi hiç Yorumla Soran 10 ay Denemedim boş görüyorum yapmam da Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Neden korkuyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Evli misn bekâr mi 0 8 Yorumla Soran 10 ay Bekarım Yorumla Cevap sahibi 10 ay Sevgilin ile denedin mi hiç Yorumla Soran 10 ay Hayır Yorumla Cevap sahibi 10 ay Başka vücuta dokunmaktan sıkıntı yani Yorumla Soran 10 ay Yabancı Bir erkek dokununca çok rahatsız oluyorum dokunmak belime bile hafif dokunup çekse rahatsiz olurum zamanında çok sapığım oldu ondan biliyorum rahatsız olduğumu onun dışında hiç cinsel ilişkiye bile girmegim Yorumla Cevap sahibi 10 ay Heyooooo Yorumla Soran 10 ay ? Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ne oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben bir erkek olarak senin gibi bir kıza öncelikle sadece zevk almayı düşünmeyi ve ön ilişki ile daha çok gevşemeni sağlamanı tavsiye ederim
Düzgün biri ile aşarsın. Anlayışlı ve seni gerçekten seven biri ile
Anlayışlı ve beni gerçekten seven biri var
Buyur yardımcı olurum elimden geldiğince istersen yavrum benim
Benşm konuştuğum kızdan korkuyor aşamıyoruz her şeyi denedik
Hiç denemeye çalıştın mı
Denemedim calismadim bile
Aslında en önemli görev ilk ilişkide partnere düşer
Evet
Bu memlekette korkulur cidden
Saçmalayacak başka konu bulamadın mı 😂
Yavaş yavaş alış sakin ol
yalanmaya başlayınca aşarsın
Neden korkuyorsun sebebi ne
Ön sevişmeden sonra aşarsın
Neden korkuyosun acıyacağından mıı
Hayır bedenime dokunulmasi beni rahatsız ediyor
Küçükken tacize uğramış olabilrmsin
Evet
Hmm psikolojik destek almanı ya da sevdiğin güvendiğin biriyle aşamalı aşmanı tavsiye ederim
Psikolojik destek almak istiyorum aslında ama param falan yok
Ondan boşverdim bir gün nasip olur inşallah
Kendine dokunmaktan zevk alıyomusjn
Kendime dokunmaktan hiç zevk almadım
Hmm sorn düşündüğümüzden de zor
Nasıl yani ben hiç mi yapamam hiç mastürbasyon da yapmadım
Kaaç yaşondason
21
Hmm bu yaşa kadar en azından mastürbasyon yapmayı bilsen iyidi
Neden yapmıyosun denedinmi hiç
Denemedim boş görüyorum yapmam da
Korkma hiç acıtmam 😂
Evlenince geçer
Neden korkuyorsun
Vererek
Evli misn bekâr mi
Bekarım
Sevgilin ile denedin mi hiç
Hayır
Başka vücuta dokunmaktan sıkıntı yani
Yabancı Bir erkek dokununca çok rahatsız oluyorum dokunmak belime bile hafif dokunup çekse rahatsiz olurum zamanında çok sapığım oldu ondan biliyorum rahatsız olduğumu onun dışında hiç cinsel ilişkiye bile girmegim
Heyooooo
?
Ne oldu