Arkadaşlar mereba bi konuda bişey danışmak istiyorum rica etsem 21 yaşındayım biraz garip bi korkum var fikir almak istedim cinsel ilişkiden korkuyorum kızlık bozulması vs ama istiyorum da ilişki sizce bu korkumu nası aşarķm?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba güzelim öncelikle yaşın çok genç ve bir yanda da bir genç olarak bu konu hakkında istemen gayet normal:)) senin bu korkunun iki sebebi var birincisi daha önce hiç bir cinsel ilişki durumu yaşamamış olman ikincisi de cevrede arkadaş aile ve koca karı ortamında aşılanmış korkular... ama bunlara hiç takılmamak gerek çünkü herkesin vücudu farklı farklı olmasını da geçiyorum düşün bu konuda ölen yaralanan başına kötü bir şey gelen kimse yok bu gayet normal bir doğa olayı yani gerek istek gerek ihtiyaç sakin oldukça gerilmedikçe kendini o hazza bıraktıkça korkman için hiçbir sebep olmadığını farkeceksin...:)) Hoşçakal
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Halk arasında söyle zor böyle kanar diye efsane laflar insanları böyle tereddüte düşürür. Olması gereken doğal bir olay ve keyifli bir ilişki acıtmadan rahatlıkla geçersiniz püf noktası iyi sevişip orayı sulandirir esinde aletin başını tükürükle başını yağlar sokarsa hiç bir şey duymadan rshatlikla girer sorun etme bence
013 Yorumla- +1 yıl
Kan gelirse
- +1 yıl
Peki sence evlenme yaşı kaç olmalı
- +1 yıl
Bizim ailede anne ve baba tarafınsa evlenen pek yok okuyolar genelde mesela 28 yaşında olup hala evlenmeyen var o yüzden kararsız kaldım
- +1 yıl
Bende o şekilde düşünüyorum ama kimse evlenmemişken benim evlenmem garip olur diye düşünüyorum
- +1 yıl
Özelden yazabilir miyim sorun değilse tabi
- +1 yıl
Takıp et
- +1 yıl
Etmedin takip etmen gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. genofobi olabilir. psikolojik destek tedavi görürsen kolayca aşarsın merak etme zoru seçersende kendin üstüne gitmeye çalışman gerekir ama bunu tercih etmem terapi görmen daha iyi
00 Yorumla
+1 yılLütfen sonra pişman olma istekli olman normal ama işleri eşinde yaşasan daha. İyi olmazdı ilkler önemli ve değerli bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. korkmana gerek yok zamanla alışacak ve kendin isteyeceksin zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıliyice kudurduğun zaman umrunda olmayacak ne korkusu ne de ilişki
00 Yorumla Takmayın bu kadar bu zara sen ilişki yaşamasan bile bozulmuş olabilir rahat olun o yüzden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Soruların trol 18 saat önce 20 yaşındayım yazıp şimdi 21 yazman bile tutarsız
00 YorumlaUfak ufak. dokun kendine acitmadan korkmazsin zamanla gecer
00 YorumlaYaz butun sorularina yardimci olabilirin
03 Yorumla- +1 yıl
Takip atman gerek
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha kendi. kimliğini. Bilmiyordun seks neyine senin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Daha arkadaş edinemiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince alışırsın
00 Yorumla
+1 yıl2 shot tekıla ic kendıne gelırsın
00 Yorumlaİyibislanman lazim oda sen rahat olursan olur
00 Yorumla
+1 yılYardımcı olmamı ister misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşayacaksın farkına varacaksın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her genç kizin korkusu iste bir sekilde hallolur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKorkunun üzerine giderek
00 Yorumla
+1 yılboş ver bacim bakire kal evlenince yaparsın
04 Yorumla- +1 yıl
Evlenince de korkarsam
- +1 yıl
bilmedigin taniöadigin insanlarla yapma daha cok strese girersin kocan olanla yap rahatlarsin bi nebze
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Korkacak ne var ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Detay vermezsen nası yardımcı olalım
00 Yorumla
+1 yılBozukurken asarsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam