Eşimi gerçekten seviyorum ama evlendiğimizin ilk gününden beri o kadar isteksiz ki hiç ilişki yaşamak istemiyor en erken 15 günde bir oluyor en geçte bugüne kadar 3 ayda bir oldu. Ve 1 yıllık evliyiz ikimizde genciz ama başından beri bununla cebelleşiyorum. Bunca yıldır cinselliği merak ettim hep düşkün biriydim eşim de tadarım dedim ama olmadı. Defalarca kez başkalarıyla birlikte oldum. Buda çok hoşuma gidiyor tabi. Çünkü aradığımı bulabiliyorum. Ama yanlış bir şey olduğu içinde vazgeçmek istiyorum. Ne yapmalıyım? Eşim böyle olmasaydı bu hale gelmezdi hiçbir şey.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir uzmanla görüş. Hepsinden önemlisi eşine çok büyük haksızlık yapıyorsun. Şunu anlarım. Evli olup, cinsel beklentilerinin karşılanmaması zordur. Ama bunun çözümü sürekli birileriyle seks yapmarak arzularını gidermek değil. Bu sende vicdanen yara açar. Kocan öğrenecektir günün birinde. O zaman yıkılmaz mı? Kocamı seviyorum diyorsun. Ama onu yıkacak, çok üzecek şeyler yapıyorsun. Daha uygun daha mantıklı çözüm bulmaya çalışmamış, direk bencillik yapmışsın. Evliliğin bir anlamı kalmamış artık. Sen kocanı sevmiyorsun. Sevdiğini sanıyor, öyle olmasını istiyorsun sadece...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cinsel birliktelikteyken bunu eşiniz mi istiyor yoksa ilk adımı siz mi atıyorsunuz? Eğer eşiniz istiyorsa bu anlarda ortak olan durumlar neler? Mesela kombin olur, ortam olur, pozisyon olur. Eşinizi etkileyecek olaylar olduysa bunun etkisiyle sizi arzulamış olabilir o an. Stresli bir zamandaysa da sizden uzaklaşmış olabilir. Yine de az da olsa en kötü ihtimal de var tabii ki. Siz eşinizi azdırmak için çaba sarf ediyor musunuz? Bunlar olmadan cevap vermek zor.
02 Yorumla
Soran11 ayGenelde ben istiyorum o bir anda atlamıyor yani daha doğrusu bende hemen gitmiyorum çünkü daha önce çok kez reddedildim öncesinde konuşuyoruz bu akşam yaparız falan diye öyle yatağa girince o başlatıyor. Ereksiyon sorunu da var daha yaşı da genç. Ve genelde stresli olduğunu düşünüyorum eşim tek çocuk aileden zengin ama şu an ailesinden yardım almıyoruz kendisi çalışıyor ve çok harcama oluyor bir yerlere biz kendimize bir şey almıyoruz gezmiyoruz o hep parayı düşünüyor maddiyatın sıkıntısı var onda.
- 11 ay
Öncelikle stresi uzaklaştırmanız gerekli bu ortamdan. Stres erkeğin sertleşmesini zorlaştırır. Sonrasında planlı sekslerden uzak durmalısınız. Seks için uygun ortamı ve uygun zamanı beklemelisiniz. Akışa bırakarak hareket etmelisiniz. Bunların yanında çeşitli fanteziler ve pozisyonlar denemelisiniz. Eğer monotonluk varsa bu da zevki azaltır.
Gizli Üye(30-35)11 ayİnsanı en çok üzen eşiyle Yaşanması muhtemel şeyleri yaşayamamaktir
Ve sonuçta robot değilsin, arzuların var. Ve insan hayatında ne eksikse onu dışarıda arar bu kaçınılmaz
Kocan düzelmek için çaba harcamiyorsa zaten hakkediyor boşuna vicdan yapmaya gerek yok
Kadın olduğunuz için partner bulmakta zorluk cekmezsiniz.
Bende böyle bir evlilik yaşadim. Yine siz partner bulup eksikliği tamamlıyorsunuz. Erkek olarak çok daha zordu00 Yorumla
11 ayEvli cinsellik de mutlu olmayan kadını mutlu etmek beni inanılmaz yükseltiyor
Seninle tanışmak konuşmak isterdim. emin ol beni gördüğünde sende beni arzulayacaksındır.
1.82 boyunda 85 kiloda oldukça bakımlı ve yaklaşık biriyim00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
73Cevap
11 aybu gerçekten yorucu bir durum vücudun her an dokunulmak öpülmek istenmek isterken yanında olan adamın seni arzulamaması seni içten içe yakar bazen geceleri uykun kaçar kendi kendine dokunursun ama yine de o dolu dolu birleşmenin yerini tutmaz çünkü o sıcaklığı o ten temasını o bakışların şehvetini istiyorsun kendi kendine yaptığında bile gözlerini kapatıp onun nasıl dokunmasını istediğini hayal ediyorsun boynuna kapanıp nefesini hissetmek ellerinin göğüslerinde gezinmesi kalçalarını kavraması belini sıkıca tutup içine dolması ama olmuyor işte sürekli bastırmak zorunda kalıyorsun bu yüzden de bağımlılık gibi her an aklında dönüp duruyor eğer konuşup çözemiyorsanız mutlaka destek alın yoksa bu ihtiyaç seni hem bedenen hem ruhen yakar bitirir çünkü kadın bedeni dokunuldukça güzelleşir şehvetinle var olursun ve bastırdığın her an seni daha da çıldırtır
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBenimki de sevgiliyken ve evlendikten sonra bir yıl çocuk doğana kadar çok iyiydi, her fırsatta isterdi beni cinsel hayatımız bol fanteziliydi. Çocuk olunca benden kaçtı hep, beni itti bi kenara, odasını ayırdı vs. Benim de kadınlık gururum çok zedelendi, çocuğu az büyütüp ruhumu ve bedenimi toplayınca adamı boşadım. Oh olsun!
315 Yorumla- 11 ay
Kaç yıldır bekarsin
Cevap sahibi11 ayDört
- 11 ay
Bu 4 yıl içinde ilişkin oldu mu
Cevap sahibi11 ayHayır
- 11 ay
Peki nasıl kendini dizginliyorsun
Cevap sahibi11 aySaldım dizginleri bu yıl bitmeden vericem birine, kime versem diye düşünüyorum😂özellikle bu sıra
- 11 ay
😊 iyiymiş
Madem öyle bana ver dermişim 😎
Cevap sahibi11 ayValla şu an yarışta 3 kişi var zaten, bi dur, aklım zaten karışık
- 11 ay
Dm ye gelsen sevinirim
Cevap sahibi11 ayAy bi de sen bulandırma aklımı dur 🤪🤪
- 11 ay
Var demi x per puanın 🤔
- 11 ay
Senden ricam dm lütfen 😊
- 11 ay
Gelecek misin 🤔
Cevap sahibi10 ayHayır bebeğim, bekleme lütfen
- 10 ay
Bekliyorum canım
Gizli Üye(36-45)11 ayBen 6-7 yıldır aynı şeyi yaşıyorum eşim 5-6 ayda bir zorlamamla ilişkiye giriyor oda belki maalesef bende tam tersine çok istekli biriyim buna saygısıda anlayışıda yok reel olarak biriyle ilişkiye girmedim fakat sosyal medyada vs bazen kendimi rahatlatmak için konuşuyorum zorunda kalıyorum ciddi zorlayıcı dueum cünki sizi çok iyi anlıyorum
10 Yorumla
11 aySenin derdin yaptığın ahlaksızlığa kılıf uydurmak aradığını bulamıyorsan boşanacaksın ondan sonra istediğin gibi bir hayat yaşayacaksın
010 Yorumla
Soran11 ayAhlaksızlık yok ki
- 11 ay
Başkalarıyla yaptığını söylüyorsun
Soran11 ayEvet ne var bunda beyfendi bir seçim yapmam gerekse eşim derim herşeyim olan o
- 11 ay
Benim fikrim bu yanlış işin izahati olmaz Ya eşinle devam edeceksin ya da ayrılacaksın kimsenin onurunu kırmaya hakkın yok
Soran11 ayHaberi yok
- 10 ay
Şaka gibisin ya haberi yok diye doğru bir şey mi
Soran10 ayYani haberi olmadığı sürece her şey mübah
- 10 ay
Değil Sana öyle geliyor tövbe edip geri dönmezsen bir gün sen de yaşattığını yaşayacaksın
Soran10 ayBen yaşamam en azından kocamdan yana yaşamam ondan boşanırsam başkası olursa illaki yaşatır ama orada katılıyorum
- 10 ay
Benim kastettiğim de buydu zaten
11 ayonu çek kendine yani mastürbasyon videoları çek at ayna karşısında boydan seksi iç çamaşırlı resimlerini çek at telefonda sanal seks muhabbeti kur evde seksi giyin frikikler ver
00 Yorumla
11 ayBen senin derdini de biliyorum çareyi de biliyorum lakin buradan da diyemem. Konuşmak lazım detaylı
02 Yorumla
Soran11 ayNeymiş
Gizli Üye(25-29)11 ayEvlenmeden önce cinsellogi hiç konuştunuz mu işte evlenmeden önce bunlar konuşulmalı önemli şeyler ya
31 Yorumla
Soran11 ayEvlenmeden önce istekliydi ben isteksizdim hatta yani istekliydim ama sevgiliyiz ya belli etmezdim öyle nişan zamanı şeker hastası oldu değişti
Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Eşim kusura bakmasın da hiç de yanlış değil yaptığın kadına sahip çıkacaksın kadını doyuracaksın Sen yapmıyorsan başkası yapar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
11 ay1 yılda o kadar başka erkegi neden denemek istedin ,
02 Yorumla
Soran11 ay1 yılda o kadar dediğin kaç? 50 mi 100 mü?
- 11 ay
Yani henüz her şey yeni sayılır, sen kaç erkekle denedin tahmini
Gizli Üye(25-29)11 ayBiliyor musun ben de senin gibiyim.. Ben de yeni evli sayılırım ve aşırı istekliyim ama eşim hiç yanaşmıyor. Nerdeyse hiç olmadı diyebilirim.. Henüz senin gibi başkalarıyla olmadım ama sanırım benim de sonum o olacak..
Sizin yaşlar kaç00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Haklısın yemeyelim malını yerler. Koca ne iş yapıyor
01 Yorumla
Soran11 ayTeknik direktör
Gizli Üye(30-35)11 ayErkekler de bu durum milyonda bir ihtimal söz konusu isteksiz erkeği kolay kolay hiç bir kadın çekemez çok Zor ihtimal olan bir erkeğe nasıl denk geldin gerçekten şaşırtıcı
022 Yorumla
Cevap sahibi11 ayGizliliğe özeline önem verirmisin
Soran11 ayİlk aşkımdı ikimizinde ilk ilişkisi birbiriyle oldu evlendiğimizde yani. Şeker hastalığından sonra yani nişan vakti böyle birine dönüştü.
Cevap sahibi11 ayBen günde 5 defa yapıyorum partnerim olunca o bile bazen az geliyor kesmiyor beni 15 günde bir seks yapmaya nasıl dayanır bir vücut nefis istek arzu gerçekten şaşırtıcı sendeki dayanma gücü sabır taşta bile yokturdur
Cevap sahibi11 ayAslında bu olumsuzluğa dayanabildiğini hiç sanmıyorum
Soran11 ayAlışıyorsun ve başkaları var o yüzden
Cevap sahibi11 ayHer erkeğe güvenemezsin ki seni mahcup madur eden ifşa edene denk gelme olasılığında var
Soran11 ayBen her şeyi ölçüp biçiyorum işte o kadar basit değil. Güçsüz bir insan değilim.
Cevap sahibi11 ayAlışmak diye bir şey yok sen mecburiyetden dolayı kendini kandırdığın bir durum bu keşke şartlar daha kolay olsa bana tam istediğim gibi cinsellik yaşasam diyorsun dur hep içinden hayalînden
Soran11 ayE heralde ama alışmasam eşimle de durmazdım? Alışıp kabullenmiyorum onunla duruma alışıp kendim başka erkekler buluyorum
Cevap sahibi11 ayErkekler buluyorum derken şartlar gereği bazen ayrılıklar bitişler oluyor yani öyle mi
Cevap sahibi11 ayYoksa ben doyumsuzum bir kaç partnerle takılıyorummu diyorsun
Soran11 ayE sonuçta ilk defa yapıp beğenmediklerim oluyor aşırı beğenmem lazım devam etmem için ve farklı güzel oluyor açıkçası
Soran11 ayDoyumsuzum
Cevap sahibi11 ayAnladım yani yatakta çok iyi olanı tatmin edenle devamsızlık ilişkisi yaşıyor kötü olanla ise tecrübe tanıklık ettikden sırra ise kötü olanaa mesafe koyuyorsun yani öyle mi
Cevap sahibi11 ayYatakta ne kadar iyi ise o kadar uzun takılırım diyorsun yani
Soran11 ayEvet normal olan yani
Cevap sahibi11 ayNormal olan yani de kötü olana bir anda mesafe koyunca sana saplantı kalma ihtimali kılıyorsun dikkat et bu konuda çok keko var psikolojisi bozuk birine denk gelirsen hayatını zindan eder
Soran11 ayOlmaz öyle şey oda mutlu etsin bunu bilerek geliyor
Cevap sahibi11 ayDaha çok internet üzerinden yani sosyal medya üzerinden partner buluyorsun değil mi kendine
Cevap sahibi11 ayReal de partner bulman Zor şartların izin vermez çünkü
Soran11 ayŞartlarımın izin vermeyeceğini nerden biliyorsun tanıyor gibi?
11 ayGizliliğe önem veren partnerler ile devam etmek en güzeli..
05 Yorumla
Soran11 ayAynen gizlilik ve temizlik önemli
- 11 ay
Kesinlikle ama bu basit iki şeyi bile yapan az ne yazık ki..
Soran11 ayBuna çok dikkat ediyorum erkeklerim olacak kişilerde
- 11 ay
Bende kadınlarda buna dikkat ediyorum..
11 ayYani eşine kadar yapmadın eşinden sonra aldatmaya başladın
03 Yorumla
Soran11 ayEvet ilk aşkımdı
- 11 ay
İlk yoldan çıkaran şey neydi peki
- 11 ay
O cesareti veren
Yalan söyleme erkek isteksiz olmaz tam tersi kadında istek olmazz
05 Yorumla
Soran11 ayKimseye yalan borcum yok. Benim eşim isteksiz !!! Nadir de olsa böyle şeyler oluyor. Sevgiliyken böyle asla değildi. Nişan zamanı şeker hastası oldu sonra tüm ilgisi bitti cinselliğe olması için yapıyor.
Soran11 ayEşimin ilk ve tek birlikte olduğu kişi benim
Soran11 ayBenimde oydu bu işler çıkana kadar
Gizli Üye(30-35)11 ayGecmis olsun. İsteksiz eş her seyi yaptırıyor maalesef. Ama pekte bir şansın yok sanırım... ?
13 Yorumla
Soran11 ayYok
Cevap sahibi11 ayYaslar kac sizin?
Cevap sahibi11 ayNe zamandır başkaları var?
Gizli Üye(36-45)10 ayBende evliyken senin gibiydim.
Hep ilk adımı atmaktan, istemekten bıkmıştım ve sizin gibi çözümü dışarıda arar bulurdum
Sizi iyi anlıyorum.
Siz kadın olarak partner bulmakta zorlanmazsıniz. Ya bu evliliği bitirin ya da evliliği kurtarmaya calisin
Gerçi tek taraflı mücadele ile olmuyor maalesef.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayDurum nedir şu an Takma kafaya yakalanma riskini dusur kendi evinde yapma tedbirini al. Takıl bence derim böyle tadını çıkar. Sen kaç yaşındasın peki tam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBende yeni evliyim benim eşimde aynı öyle sen yine başkasıyla yapmışsın ben yapmadım hiç. Ne kadar konuştuusam fayda etmedi
09 Yorumla
Soran11 ayYapma bence
Cevap sahibi11 ayNeyi yapmayayım
Soran11 ayYa ben anlamıyorum ki madem evlendiniz ne diye yapmıyorsunuz evlilik bu zaten kadına da erkeğe de kızıyorum bu zorunluluk ama istekli bir zorunluluk
Soran11 ayBaşkasıyla yani
Cevap sahibi11 ayKesinlikle bende aynı düşüncedeyim zorunlu istek. Yok yok yapmadım düşünmüyorum da
Soran11 ayBoşanmak gerek artık en son da ama o yol iyi yol değil. Eşine neler diyorsun ve nasıl tepkiler veriyor merak ettim.
Cevap sahibi11 ayBir çok şey dedim. Ama olmadı maalesef burada yazamam her şeyi
Soran11 aySıklık ne oluyor mesela ikimizde gizliyiz zaten
Cevap sahibi11 ayHaftada 1 bazen 2 hafta da 1
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayBenim gibi biri lazım sana üzerinden inmesin hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayOoo siz çok pis bir şey yapıyorsunuz kusura bakmayın hanımefendi, hadi boşansanız o zaman da kötü de evliyken nasıl başka birileriyle birlikte olursunuz 😒
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayFarklı kişilerle olduğunda seni takıntı haline getiren olmuyor mu?
00 Yorumla
11 ayBoşanabilirsin çünkü defalarca kez başkalarıyla birlikte olmak çözüm değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
11 aySeksi seven sevmeyen bir evlilik bende onun ivindeyim doyum almiyorum amlaesef isin zor
00 Yorumla Merhaba , bu duruma bakılırsa, kolay kolay kurtulamazsin
00 YorumlaGeçmiş olsun zor bence güvenilir birini bulsa. Olgun biri
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayArtık atı alan Üsküdar’ı geçmiş yapacak bişey kalmamıs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayPeki ikişliye girebildiğiniz zamanlar zevk alıyor musunuz?
08 Yorumla
Soran11 ayEşimle diyorsanız evet sonuçta aşığım ona ama çok kısa sürüyor
Cevap sahibi11 ayEşiniz dışında?
Soran11 ayAynı şekil sorun yok
Cevap sahibi11 ayİnleme veya çığlık oluyor mu zevk tepkisi olarak?
Soran11 ayNeden soruyorsunuz ! Ne alakası var sorumla?
Cevap sahibi11 ayTam zevk alıp almadığınızı ölçmek istedim sadece, cevap vermeyebilirsiniz
Soran11 ayBenim bundan yana sizce sorunum var mı? Zevk olmasa zaten devam etmem kimseyle
Cevap sahibi11 ayTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)11 ayBoşanma sebebidir bu cinsellik evliliğin %90lık kısmını oluşturur sevgi yetmez yani
02 Yorumla
Soran11 ayAynen ama o sevgi yüzünden bitiremiyorum ilk aşkım
Cevap sahibi11 aySeni tatmin edemedikten sonra sevginin ne kadar anlamı olur oda tartışılır
Gizli Üye(45 üstü)11 ayyapamıyosa yapan çıkar görüldüğü üzere. devam böyle
09 Yorumla
Soran11 ayMaalesef öyle oluyor hiç anlamıyor düşkünlüğümü durumun ciddiyetini
Cevap sahibi11 ayonu diyorum işte. boşanmak gibi bir olasılığın yoksa, bulduğun, güvendiğin, sağlığından emin olduğun kim karşına çıkarsa yap
Soran11 ayÖyle oluyor zaten hastalık falan var önemli
Cevap sahibi11 aybu 1 yıl içinde en en en az 150 kez üzerinden inmemesi lazımdı. her defasındada ortalama 3 yapsa,450 kez bşlması gerekirdi bir erkek olarak
Soran11 ayHayır o kadar olmadı
Cevap sahibi11 aydevam tam hız. gençliğin, enerjin heba olmasın
Cevap sahibi11 ayen az okadar olmalı. yenisiniz hele her gün hadi bilemedin haftada 5 gün olmalı. tuttuğu yerde plansızlar hariç
Soran11 ayAynen daha gencim
Cevap sahibi11 aydestek olmak isteyenin çok olur burdada:))
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evli çiftlerde bu sorun genelde var ya kadın düşük kalıyor ya da erkek ama yeni evli çiftlerde çok sık yapılması lazım benim fikrim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayZor durum maalesef
Gittiği yere kadar gidecek, bazen yapacak başka bişey kalmıyor10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayİsteksizliğin nedenini bulup çözmek lazım bence. Yoksa boşanman gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYasak seksin tadıni tattigin için normal bir seksin tadı yavan gelecek artık.
00 YorumlaTen uyumu işte bu yüzden çok önemli. İşin çok zor bu şekilde cinsel yönden tatmin olamamak istediğini alamamak zor..
02 Yorumla
Soran11 ayAynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı.
11 ayYani yapacak bir şey yok böyle devam
31 Yorumla
11 ayCezanı çekeceksin er ya da geç sen kendi hayatını bile bile ateşe attın
02 Yorumla
Soran11 ayCezam yok ödülüm var
- 11 ay
tamam film bitince anlarsın
11 ayBen aldatmadım hiç ana senle aynı durumdayız benimde öyle
00 Yorumla
11 ayKocana iyi bakacaksın o da seni mutlu edeceksiniz
01 Yorumla
Soran11 ayİyi bakacaksın derken ne anlamda mesela? Ve bakıp bakmadığımı nerden biliyorsun?
Yaşınız doğru mu doktora gidin bi ya
02 Yorumla
Soran11 ayHayır daha küçüğüm
11 ayBen yardımcı olurum size
012 Yorumla
Soran11 ayGerçekten mi canım
- 11 ay
Tabiğğğ
Soran11 ayNasıll
Soran11 ayYaşın doğru mu
- 11 ay
Aynen 1996 lıyım
Soran11 ayGüzel
- 11 ay
Tekirdağlıyım
Soran11 ayBen İzmir ama
- 11 ay
Gelicem zaten Ağustos da falan gezmeye
Soran11 ayDeneyimlerin var mı
- 11 ay
Yes
- 11 ay
?
11 ayBoşanmayı düşündün mü peki
02 Yorumla
Soran11 aySevmesem bin kez düşünürdüm
- 11 ay
Ama o na da yazık bunu haketmiyor bence seviyorsan konuş yetmediğini söyle aldattığını söyleme de iyice kırılmasın mefenice boşan ikiniz için de iyi olucak
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Zorbi durum istersen konuşabilirz
01 Yorumla
Soran11 aySen evli misin
Gizli Üye(36-45)11 ayİstemiyor mu şeyi mi küçuk
42 Yorumla
Soran11 ayİstemiyor ereksiyon sorunu var
Cevap sahibi11 ayHimm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ay1 yılda böyle ise düzelmez o adam
00 Yorumla
11 ayİşte bu zor vazgecilmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBen de iş yerinde senin gibi ilgisiz kalan evli kadınlarla takılıyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayBöyle evlilik mi olur yapamıyorsa boşanacaksın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boşan sonra naparsan yap
00 Yorumla
11 ayEtkili bişeyler var tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 ayEşin de yapsaymış yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayİlaç veya bitkisel şey verdin mi
02 Yorumla
Soran11 ayBirkaç kez evet
Cevap sahibi11 ayFaydası oldu mu
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
11 ayEvliliğin ne kadar oldu
04 Yorumla
Soran11 ay1 yıl
- 11 ay
Çok erken bu illaki sebebi vardır evlilik danışmanına gitseydiniz kekşe ya da fizyolojik bir sorunda olabilir ürolıjiye gitseniz cidden cinsellik önemli hatta erkekler bu yüzden daha çok aldatır
Soran11 ayBizde eşimin asla yapmayacağı tek şeydir bu konuda bin tane kadının içine onu atabilirim en güvendiğim tarafı hep böyleydi. İlk aşkım kendisi. Ama bende bu sorun oluştu. Bundan önce de toplam 13 yılımız var.
- 11 ay
Destek almayı deneyin lütfen
Gizli Üye(36-45)11 ayHımmm kötü benimde hanım öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYaşları öğrenebilir miyim? Ve kaç erkekle aldattın
00 Yorumla
11 ayMaddi durumunuz nasıl?
01 Yorumla
Soran11 ayNe alakası var bununla stres olarak mı istemediğini söyleyeceksin?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayÇokmu yapiyosun
02 Yorumla
Soran11 ayEvet yani
- 11 ay
Baskalar nasıl performansi
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayYaşları soylermisin
032 Yorumla- 10 ay
Aynımı hala
Soran10 ayÇok istekli
- 10 ay
Kocan peki ölü gibimi
Soran10 ayÇok istekli diyorum sen ne diyorsun?
- 10 ay
Bu 15 günde 1 yapan adam degilmiydi ne olduda isstek geldi buna
Soran10 ayHamileyim ama onu unutma
- 10 ay
Kaç aylık Şu an ya da haftalik
- 10 ay
burada bildirim gelmiyor ozldn yszarmisin sana zahmet
Soran10 ayKaç aylık olmasıyla bunun ne alakası var sonuçta hamileyim dimi? Normal zamandaki gibi her şeyin olması beklenemez.
- 10 ay
Ya doğum yakinsa hızlı yapamazki ondan sordum kaç aylık doye
- 10 ay
Özldn yazarmisin 10 dakika sadece
- 10 ay
Olmazmi
Soran10 ayYazma ablacım
- 10 ay
Abla değilde yasitiz belkide bişey yokki fazla tutmam zaten
Soran10 ayKaç yaşındasın?
- 10 ay
30 um sen
Soran10 ayKesin 30sundur ablam orada yaşın neyse o yaşıt falan da değiliz
- 10 ay
Ablam. dedi yine 😂 kız yeminle 30 um Allah'ın adinida verdim daha ne diyim
Soran10 ayYa 30 olsan da farketmez istersen gerçekten benden büyük ol bu arada burada her okuduğuna inanma
- 10 ay
Neye inanmisim Allah aşkına ya sadece senle konusmak istedim
Soran10 ayBen evliyim çocukluyum?
- 10 ay
Yatacam demedimki sadece konusmak istiyorum
Soran10 ayBen kocamdan başkasıyla muhattap olmuyorum?
- 10 ay
Niye böyle yapiyorsun
Soran10 ayEvli kadınlarla işin olmasın öylesine arkadaşça bile onların kocaları zaten herşeyi
- 10 ay
Açıklamada demişsin ya kocam yetersiz aradığımı baskalarinda bulabiliyorum diye doğruya doğru ondan konuşmak istedim
Soran10 ayOnu anladım da üstte sana ne yazmışım oku her okuduğuna inanma demişim
- 10 ay
Sen demişsin ya böyle böyle dışarı kaydı gözüm falan diye benimde son bir aydır bilmiyorum yadirgama böyle evli istekli bir kadın keşke yanımda olsa saatlerce ona oral yapsam yalasam ağzıma bosalsa yanlissin dersin biliyorum yanlış ama çıkmıyor icimden
Soran10 ayYanlış düşünüyorsun evli insanlardan uzak dur. Kendime de gelince bir test yapmak istedim insanlar nasıl yaklaşacak diye. Kocasını en son aldatacak insan bile olamam. Ben çocukluk aşkım ilk aşkımla evlendim ☺️☺️ çok zor evlendik çok zor bugünlere geldik. Başka evli kadınlara gelince de başına iş açılır bekarlara yönel.
- 10 ay
Ben şöyle anlatayım bir sitenin dış cephesini yapıyoruz 100 e yakın daire var genç kızlara bakıyorum böyle 18 25 arası falan tamam çekiciler normal ama evli olan çok kişi görüyorum ya giyimi yürüyüşü konuşması cezbediyor beni ondan diyorum ya keşke çekici evli birisi ağzıma otursa mastürbasyon yapıp ağzıma gelse fazlasinida istemiyorum geçmiyor bu istek elimde değil inan elimde degil
- 10 ay
Okudunmu yazdigimi
- 10 ay
Burdamisin acaba bişey dicem
kenara çek konuş
06 Yorumla
Soran11 ayOoooo dediğin cevap mı şimdi? Milyon kez konuştum hep tamam olacak diyor olmuyor tamam diye diye 1 yıl geçti
Soran11 ayAzdırmakta sorun yok ama sevmiyor işte
Soran11 ayEreksiyon sıkıntısı var
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 aySiyahi dene
10 Yorumla - Devamını Gör (19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evliyim kocam isteksiz cinsel bağımlılığımdan kurtulamıyorum, ne yapmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat