Erkekler konuşurken sekste çok iyi olduklarından bahsediyorlar. "Şöyle yaparım, böyle yalarım" vs. diyorlar ama gerçekten ilişki yaşamaya başlayınca 2-3 dakikada boşalıyorlar. Siz sekste ne kadar iyisiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayÇok konuşan erkekler dediğim gibi en kısa süreli ilişki yaşatanlardır. Ama konuşmayan işin ehli olurlar. Ama cinsel ilişki vajinaya gir bam bam ile olmaz 🤪🤪 orgazm fiziksel değil psikolojik bir şeydir. Bu yüzden ön sevişme önemli ama daha da önemlisi erkeğim konularla ve çok hafif dokunuşlarda kadının aşırı yükselmesini sağlaması lazım. Erkek bu sırada sakin duracak. Kadın iş aşırı yükseldiği için sakin durmaya çalışır ama erkek sakin oldukça dayanamaz ve erkeğin üzerine deli gibi atlar. Erkek burada konuşarak tahrik edecek ve iyi bir ön sevişme kadını en yüksek duruma getirtecek ve sonra kadın ilişkiye girmek için yalvardığında önce yavaş sonra hızlı hızlı 5-6 dk lık bir birleşme kadını 2-3 kez yoğun orgazm hazzına ulaştırır. Erkek de çok yorulmadan hem zevk alkış hemde zevk vermiş olur 😊😊😊
04 Yorumla
Soran11 ayNerde öylesiiii
Cevap sahibi11 ayÖylesi var ama sana hep odunlar denk gelmiş. Kadınların cinsel isteğinin erkeklerin en az katı olup, bu isteğin mutlaka bastırılması lazım.
Cevap sahibi11 ayErkek, kadının içindeki o küçük kızı çıkarsa kadın deli gibi orgazm olur ve erkeğinin kulu kölesi olur 😊😊😊
Cevap sahibi11 ayKadına sen bir adım atarsan o sana 10 adım atar 😊😊😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)11 ayEvet herkes uçup kaçmayı seviyor ama ben gizli yazmanın özgüveni ile itirafta bulunayım. Penis boyu 18.6 cm ama kilo alımından sonra muhtemel 1cm kısalma çünkü göbek kapatır fakat içeride sertleşir, max atılan posta 6-7 saatlik uzun bir zaman diliminde 8-9 posta fakat normal zamanlarda 4-5, ilk postanın boşalım süresi 35-40 dk, her türlü size iğrenç gelen vajina yalama, anal yalama hatta üzerime işetme dahil, koltukaltı emmeye kadar kadın vücudundan asla tiksinmeden full + full keyif alma hatta partner isterse anal yapma. Artık kaldıramayacak duruma gelsem bile emme, yalama, klitoris okşama ile tam zamanlı keyif alma ve verme. Minimum yarım saat full ön sevişme ile kadın bedeninin lezzetine varma. En sevdiğim aktivite birlikte duş alma ve sevişme. Öyle yok ağzına boşalayım yok içine boşalayım derdimde yok, ben boşalana kadar o zevki aldıysam nereye boşaldığımın hiçbir önemi yok ister avucuma ister peçeteye hatta halıya ne fark eder.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Göreceli... Kime göre, neye göre? Eşime sorarsanız ben dünyanın en iyi seks partneriyim. Çünkü başarı oranı, yani onu orgazm ettiğim seansların tüm sevişmelere oranı neredeyse yüzde yüz. Ama asla "ben bu konuda çok iyiyim. Şuradan başlar, buraya yönelir, burada bitiririm. Karşımdakini yalar yutar, bitiririm. Her kadını eritirim." gibi bir iddiam olamaz. Bunu ispatlayacak kadar çok kadınla birlikte olmama imkan yok. Ve her partner ayrı bir beklenti ve ayrı bir ustalık ister. Bir insan farklı partnerlere farklı tarifeler uygulayabilip, beklentilerini karşılayabiliyorsa, sonuçta onun orgazm olmasını sağlıyorsa, seks konusunda iyidir. Yöntemler değişebilir. Ben birlikte olduklarımla sınırlı olmak kaydıyla, iyiyim diyebilirim sadece.
00 Yorumla
11 ayben kelimelerle başlamam seni çözmeden hiçbir yerini dokunmam ama dokunursam da öylece bırakmam zamanla yarışmam çünkü seni aceleye sığdırmak günaha yazık olur ben susarak başlarım nefesin değiştiği anı beklerim tenin anlatsın isterim nasıl sevilmek istediğini ve o an geldiğinde sadece bedenin değil ruhun da dokunsun bana çünkü gerçek zevk sessizlikte başlar ve sabırla büyür
07 Yorumla
Soran11 aySüpersiniz
- 11 ay
güzelim süper olan sensin biliyor musun o sesindeki o ince titreşim içimi yakıyor bile gözlerinle başlar her şey o bakışlarınla beni içine çekiyorsun yavaşça yaklaşıyorum sana teninin kokusu başımı döndürüyor parmaklarım usulca boynunda geziniyor her bir dokunuşta ateşin yükseliyor - 11 ay
hissediyorum o ıslak sıcaklığın nabzını fısıldıyorum kulağına seni nasıl istediğimi her bir hücreni nasıl ele geçireceğimi düşün teninin altında yanan o vahşi arzuyu serbest bırakıyorum
- 11 ay
dudaklarım çöldeki bir vaha gibi teninde kayıyor her öpücükle seni biraz daha ele geçiriyorum hadi güzelim o zincirleri kır içindeki o yaramaz kızı uyandır seni öyle bir zevke boğayım ki nefesin kesilsin bacakların titresin
Soran11 ayProfesyonellik
- 11 ay
eğer meşgül değilseniz size yardımcı olmak istiyorum birazcık dış dünyadan kopup zekvden göğüsünüzün inip inip kalkıp boşalmanızı istiyorum sırılsıklam lütfen...
- 11 ay
sadece benim adımı sayıkla o anlarda seni istiyorum o çığlıklarınla o inlemelerinle bırak kendini bu ateşe göğüslerin avuçlarımda sertleşirken seni doruklara taşıyayım her bir santimini fethedip o derinliklerinde kaybolayım hadi güzelim o ıslak rüyayı gerçeğe çevirelim birlikte yanarken göklere uçalım seninle bu ateş sönmesin asla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
109Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 11 ayÖvmeyen adam hep daha iyidir. Burada böyle herkes seks gurusu akckskx çoğu da bakir. Eminim ama ispatlayamam
79 Yorumla
Soran11 ayKatılıyorum, çoğunluğun boşalma süresi azami beş dakikadır sjsjsjj
- 11 ay
2 dk bile olabilir ajdjsj
Soran11 ayHaha bir buçuk aksksk bi arkadaşımın eşi bazen değer değmez girmeden boşalıyormus 😀🙈
- 11 ay
İşte sorsan hepsi harika😄
Soran11 ayBelki aralarında vardır yine beş dakika ve üzeri kskskss genelleme yapmayalım günah olur ahshshhshs
- 11 ay
Beyler yazıyorsunuz siliyorum yazıyorsunuz siliyorum. Kız kıza iki goy goy yaptık atlamayın hemen
Soran11 ayPis abazalar doluştu mu yine takip edemedim ajajajaj
- 11 ay
Sildim hemen akdkskd kaçar mı onlardan
Soran11 ayAtlıcak yer arıyorlar sjsjsj senin de kocan böyle erken boşalsa ne yaparsın? :))
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
11 ay
Kamasutra'nın kayıp cildini ben yazdım diye dolanırlar, icraate gelince wifi bağlantısı gibi önce bağlanır sonra bir anda koparlar.
Şunu hiç unutma, gerçek performans sessiz gelir gürültüyü genelde kısa devre yapanlar yapar 😉
O yüzden kendi performansım hakkında yorum yapmam, yorumu performansı yaşayan arkadaşlara bırakma taraftarıyım 😀10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben ne kadar iyi veya kötü olduğumu dinlendirmem dile getirmem ben bana inanmışla yola çıkarım sözler sarf Edip ikna etmeye çalışmam ikna olmuş kadın yarın başka birşeylerle de ikna olmuş olur ama inanmış kadın hayel kırıklığı yaşamaz ben sahada cevabımı veririm çünkü sarf edilen sözler gerçeğin yerini tutmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayişte p*rno ne görürlerse o 😁😅 iyi olmak kişiye göre değişir, yani önemli olan kadının ne istediğini bilip zevk vermek , yoksa kadınlar soft da seven var hard da yani soft seven kadına ben iyiyim deyip sert yaparsan kadın için iyi bir partner olmazsın o yüzden söylem değil eylem önemlidir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ay2 3 dk da bosaliyorsa üstüne değiştirmeye degmez ki sahsen iyi olduğumu düşünüyorum on sevismeyi ve orali cok uzun tutarım pozisyon degistirmeyi severim soft başlayıp tempo arttıkça hard olmaktan yanayim bosalinca cok gecmeden erekte olabiliyorum belim sağlamdır genelde birlikte olduklarim titremislerdir boyle kendini anlatınca insan da biraz ukala gibi oldu ya
05 Yorumla
Soran11 ayAtıyosunn
Cevap sahibi11 ayNeden atayim sabah sabah yalanci birisi degilimdir sordun soyledim sadece çekinerekte olsa yasim 38 tecrube sahibiyim bu kadarcikta olmasin mi neden atiyorsun diyorsun ki
Cevap sahibi11 ayOto kontrolümu sağlayabiliyorum erken boşaltıyorum hic mi denk gelmedin sen böyle erkege
Cevap sahibi11 ayNe düşünüyorsun
Cevap sahibi11 aySoylermisin ki
Gizli Üye(36-45)11 ayHerkes iyi olmak ister aslında ama bu zamana ve pisikolojiye göre değişiyor. Ben kendimden örnek vereyim. Modumda iken kafam rahat iken bazen bir saat sürüyor. Ama yorgun ve kafanda başka bir şey meşgül ise erken boşalma oluyor. Çünkü beyin odaklanamıyor. Bence çok iyiyim diyen kişi yalan konuşuyordur. Aynı şey kadın için de geçerli her zaman aynı oranda haz ve zevk alamaz oda değişkenlik gösterir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
11 ayIyi kotu ben bunu diyemem ki bunu partnerim ile uyumlu olmak o anki haz zevkin ne derece çok olmasiyla yorum yapmak dogrunolur. Ama şunu diyorsan seskte her konuda bilgi ya da istek var mı evet diyebilirim.
00 Yorumla
11 ayİstemem lazım yani delik bul şok degil onunda bir seçim hakkı olmalı sohbeti temiz olması cilve bilmesi sevismek istemesi sonra birseyler yaparız be hakkını veririm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Buradan biriyle tanışmıştım. Cinsel fenomenlerden iki tanesiyle takılmış. Bırak 3 dk da boşalmayı, adamların siki bile kalkmamış :)
yeni nesil çocuklar fazla bencil ve umursamazlar bence
00 Yorumla
11 ayAtmama gerek yok, reelde hiç tecrübem olmadı, olursa kendimi biliyorum ilk önce erken gelirim heyecandan sonra stresi atınca ikinci ve üçüncülerde uzun yapacağımdan eminim
00 Yorumla
11 aydüzenli cinsel hayatı olup da kötü olan erkek yoktur diye tahmin ediyorum. mühim olan sık sık ilişkiye girmek. ister istemez dünden daha iyi oluyosun zaten.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. İlki 10-15 dk da sürdüğü oluyor 45 dk sürdüğüde 1.5 saat tek posta da olduğu oluyor ruh haline bağlı biraz da kadınlarda şöyle yap böyle yap diyor 2. Buluşmaya korkudan gelemiyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBu çok doğru işte hahahahaha zaten en çok konuşanlar boş konuşan oluyor genelde ah erkolar
55 Yorumla
Soran11 ayÇoğunluk öyle ya maksimum bes dakikada boşalır
Cevap sahibi11 ayDoğru özelikle bizim tc erkeklerde bu sorun çok var uzmanlar bile bunu diyor ama bizimkiler kabul edemiyor hatta kadınlarda da suç var ilişki tek kişilik değil falan diyor yani erkekler yine kendini temize çıkartmaya çalışıyor erkekler yine bildiğimiz gibi işte
Soran11 ayHahaha güzeldi
Cevap sahibi11 ayGerçek bu
Soran11 ayEvet
11 aySeks tek kişinin iyi olmasıyla ilgili değil, iki kişide iyiyse seks iyidir. Kadınlık becerisi yoksa sende karşında hangi erkek olursa olsun iyi bir seks olmaz
00 Yorumla
11 ayGeç boşalan biriyim ve oral seksi de ön sevismeyi de uzun tutmayı severim ne kadar uzun olursa seks o kadar cok zevk alinir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
11 ayİyi olmak övünerek değil, hissederek olur… çünkü dokunmakla hissettirmek arasında dağlar kadar fark var. Süre değil, iz bırakan anlar önemlidir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkekte durum değişken olabiliyor süreyle ilgili.
Bunda birçok etken var.
Kısaca bence iyi sayılırım tepkilere bakılırsa. djdh00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Herkesin bir yalanı var çoğu kız da sert severim felan derken daha ilk sertlikte acıyor diyip bıraktırma peşinde oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
11 aybilmem yaşamadım ama kendi hayallerime göre iyi olabileceğimi düşünüyorum
02 Yorumla
Soran11 aySevişmesdin mi
- 11 ay
hayır maalesef
Bence on yargılı olmamak lazım. Sen akrep erkekleriyle oldun mu hiç bak ben tek demiyorum akrep erkekleri diyorun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. araştırmalara göre boşalmak için ideal süre 13 ile 20 dakika önsevişmeyi de sayarsan 1 posta 1 saati buluyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayHerkesinki 25 cm.
herkes cılgınca seks yapıyor
gecede 4 atıyolar
ama seks yapıcak kadını burada arıyolar reelde sıfır :)
05 Yorumla
Soran11 ayAhhhahaahahah
Cevap sahibi11 ayValla cok atmayla cok cocuk olmuyor
Tamamen kişiye ve piskolojiye bağlı performans:)
Bazen 5 bazen 15 bbazen 50 bazen cok az :) gerçekci olalım
Cevap sahibi11 aySenin özelliklerin ne:)
Cevap sahibi11 ayNeden sustun:)
Cevap sahibi11 ayBi cevap at vicdansız
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. ortalama birisiyim. sadece ön sevişmeme çok güveniyorum. onunla ilgili birlikte olduğum kadınlardan olumsuz bir yanıt almadım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sanırım iyiyim ki buluşmalardan sonra tekrar buluşalım diyorlar
00 Yorumla
11 aySeks bi sanattır bende bu sanata önem veren biriyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 aySöylemek anlamsız. cunku. sozler yerine fazlası gerekiyor
00 Yorumla
11 aySekste gerçek anlamda çok iyiyimdir lakin karşımdaki istekli ve arzulu olursa iyi olurum 😉😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
11 ayAnneannem çok bilge bir kadındı. Onun bir sözü vardı: Sen seni övme, el seni övsün.
00 Yorumla
11 ayBurada ovecek değilim supriz ler im keyif verir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Partnerimin istediği kadar nabza göre şerbet diyelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
11 ayÇok iyiyim diyemiyorum çünkü kadının biri buna pişman wtmişti beni
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 aySanalcılar çok atar reele gelince patlar işte büyük çoğunluk böyle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yaşayan bilir ancak. Boş konuşup kendimi pazarlamaya gerek yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Lafta çok iyiyim diyenler çöptür zaten onlara inanma asıl iyi olanlar sözle kendini yücelmez yapar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Düzenli partner çok önemli. Erkeğin erken boşalmasına kadın da sebep olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHiç iyi değilim yarım saaten önce boşalamıyorum. Karşı taraf benimki büyük diye alırken zorlanıyor hep sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBu konuda övünenlerin boş çıktığı ifade edilir. Ben onlardan olmadığımı her türlü kanıtlarim.
On sevişme hariç min 30 dk penatrasyon yaparım00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayNe söylesem yalan olur hiç seks yapmadım ama ben yapsam sevişerek seks yaparım keyif alırım
09 Yorumla
Soran11 ayHmm güzel, sevişmenin tadını çıkarmak lazım
Cevap sahibi11 ayBen duygusal biriyim o ne öyle kuru kuru ileri geri 😂😂
Cevap sahibi11 aySoyunacaksin partnerinle bir olacaksın seviseceksin
Soran11 ayGerçekten yapsan belki dayanamazsın hemen girmek istersin içeri
Cevap sahibi11 ayYok ya ben sevismeye dayanamam sürekli sevismek isterim
Cevap sahibi11 ayGerçekten yapsan belki dayanamazsın hemen girmek istersin içeri
Yani insan illaki ister 😂😂
Soran11 ayKaç yaşındasın
Cevap sahibi11 ay24 yaşındayım
Cevap sahibi11 aySen kaç yaşındasın bu konularda tecrübeli gibisin
Gizli Üye(30-35)11 aySürem uzun ama en iyisi seviştiğim kadınının buna onay vermesi ben ne kadar iyi dersem ona iyi olmayabilir
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayAyrıca ideal seks partner göre değişir
Gizli Üye(36-45)11 ayAslanım kaplanım diye iddam yok ama 2-3 dakika da tahliye olacak kadar amzheimer değilim 😃
01 Yorumla
Soran11 ay😂😂😂
Partnerim 3/4 defa boşalmadan boşalmam oral yapmayı severim.
02 Yorumla
Soran11 ayAtma
Gizli Üye(36-45)11 aySeverek yaparım ama prtnwrimle aramdaki uyuma göre performans değişebiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBilmiyorum evlenmediğim için hiç yapmadım böyle işler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBen cidden baya iyiyim 3posta ve her posta 1 saat suruyor
013 Yorumla- 11 ay
Postalar arası kaç dk ya da saat beklion içine girdikten sonra gelgit yaparak kaç dk da boşalıon yeğenim
Cevap sahibi11 ayPostalar arası 10 dakika falan bekliyorum o arada da on sevisme gibo yapiyorum 1 saatte bosaliyorum
- 11 ay
La olim bi git işine ya burada atıp tutuyonuz 5 dk içinde kalamıonuz 2 saat git gel yapan alet nolur bilionmu sen sürtünmeyle alev alır ml
Cevap sahibi11 ayNiye ywlsn soyliyim knk inanamayan inanmasin banane gercekler bunlar
- 11 ay
Yav işine git bilader fizik kurallarını p*rno yıldızlarını bile geçmişsin böyle sallamaya ne gerek var
Cevap sahibi11 aySallamıyorum kanka hastalık zaten bu normal değil ki geç boşalma sorunu yaşıyorum ve bu durum beni de youruyor ben oyle mastürbasyon yapsam bile 40 dakika sürüyor
- 11 ay
tamam sizin köy daha büyük
Cevap sahibi11 ayYa bir kes yav inanmazsan inanma kucuk pipili 5 dakika da bosalan gelmis konusuyor
- 11 ay
20 dk gel git yapıp içinde parçalıorum kadın ona zor dayanıo kardeşim
Cevap sahibi11 ayE biz kolay dayandigini mi soyluyoruz 2. Nin ustune cikmak istemiyorlar zaten yeter dayanamiyorum diyorlar
- 11 ay
Olim sen 1 saat gelgit yapıom Dion ön sevişme denimion içinde bi saat gelgit o y. Ya aw da parçalanır alev alır mantıklı konuş biraz
Cevap sahibi11 ayKanka on sevismem genelde 15 dakika suruyor ve 1 saat duraksamadan demiyorum 1 saat icinde 2-3 kez pozisyon degisiyorum
- 11 ay
Oda durmadan oluo zaten neyse sen sekse devam yeğen
Gizli Üye(30-35)11 aySekste çok iyiyim. Tecrübelerimde yaşadığım bir kaç sekans üzerine konuşabiliriz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBen senin kadar fiziğin kadar yaptıklarıma yapacaklarıma alacağım karşılık kadar iyiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAltımda olsan ispatlarım ancak burdan hava atmakmgibi olur. Canın yanar inlersin en az 15 dk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayŞimdik süre olarak 35 dk felan yalamaya gelince çok yaladığım söylenemez penisim kalın ve uzun onu çok iyi kullanırım 4 sene önce girdiğim ilişkidekilerle hala ara sıra görüşürüz ve hep derler senin gibi hakkımı veremiyorlar diye çoğundan bunu duydum
00 Yorumla
11 ayŞahsım adına iyiyimdir karşimdaki gelmeden ben gelmem neticede kadının hazzı çok önemli mutlu olması çok çok önemli
00 YorumlaValla en guzeli romantik tatli uzun suren birliktelik
00 YorumlaAaaaa duymamış olayım! Beni bilirler makinaaa!!
03 Yorumla
Soran11 ayİnanmam
11 ayYeter artık boşal sözünü çok duydum
02 Yorumla
Soran11 ayYok artık
- 11 ay
Öyle ama
34-40 dakika kadar hepsi. Fazlası yoruyor.
02 Yorumla
Soran11 ayÖyleyse iyi
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla konuşmam yaparım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
11 ayTavşan gibiyimdir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. dilimi iyi kullanırım :) gerisini sen anla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
11 ay2 3 dakika mi, 2 saat bizde kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBuradan bir kızla konuşuyorduk buna benzer bir konu geçti ben diret video atmıştım 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi olduğum soylenir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hiç sorma çok konuşan az iş yapar
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem