Cinsel Yaşam Sekste çok iyi olduğunuzu düşündüğünüz şey ne? hiaxisheytan Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Sekste Çok İyi Olduğunuzu Düşündüğünüz şey ne. Sekste çok iyi olduğunuzu düşündüğünüz şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
HerkezeYardim888 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Hic Durmadan Boşalmadan Saatlerce Seks YapabiliyorumPartnerimi 45 dakikada Üst üste 20 den fazla Gerçek Orgazmları yaşatıyorum 0 7 Yorumla hiaxisheytan 1 yıl 20 az en 30 olmalı Yorumla HerkezeYardim888 1 yıl İstersen İnan Uzak Doğu Seks Tekniklerini bilmeyenler Bu şekilde KonuşurlarÜst Üste Orgazm yaşatmak Her Babayiğitdin Harcı değil Yorumla hiaxisheytan 1 yıl KS erkeklerinin standart özelliğim diye biliyorum Yorumla HerkezeYardim888 1 yıl Hanım Efendi kusuruma bakmayın Lütfenİyi günler diliyorum Yorumla hiaxisheytan 1 yıl Ne güzel sallıyordun Yorumla HerkezeYardim888 1 yıl Size iyi günler diliyorumİyi sallamışım Sağol yaa Yorumla HerkezeYardim888 1 yıl Öyle konuşarak Beni Üzdün hala Canım Sıkılıyorİnsanları tanımadan Yargılıyor SunÖn yargılı birisinDediklerinde Ciddiyim inanki Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dokunuşlarım çok iyidir kivrandırırım birde yüksek tempoda git gel yaparım istediğim kadar boşalmadan yapabiliyorum kontrol edebiliyorum kendimi 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Iliskiyo sadece cinsellikte bırakmıyorum ruhunu kalbini de doyurmak için her konuda öncelik veriyorum özel olan ortamda verebileceklerimin sınırlarını zorluyorum 🤷♂️🤷♂️ 0 0 Yorumla
Baleman Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cinselliği uzun severim. Beraber yemek yemek, sohbet etmekz dans etmek, oyun oynamak, güzel bir sevisme ve uzun bir seks. 0 0 Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı. Ön sevişmeyi sevdiğim ve əlimdən gəldiyi kadar uzun tutmam 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Dusunmek degil yasamak partner uyumunu o istekliligi yakalamak gerekir iyi olmak için. 0 0 Yorumla
AlparslanCCC Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ön sevişme hatta uzun sevişme, sonrası orkestranın uyumu gibi akıp gitmesi. 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Delirtmeden kivranislarini izlemeden asla bırakmam... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ön sevişmeİstediğim anda boşalmaKaya gibi Beton Çivisi gibi vurma delme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Oral yapmada basariliyim kız zevk aldıkça daha çok bastıra bastıra yaparım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Seksi zevk için sevişerek yaşayamayı daha seven biriyim oral yapmayı çok seviyorum 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ben oral yapmaya bayılırım oranın ıslaklığı kokusu ve tadı mesteder 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Karsidakini tahrik etmek 6 11 Yorumla softhayat33 1 yıl Bilerek yabancı veya tanıdık birini tahrik ettin mi öyle bir anda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @softhayat33 ederim cinsel cekim hissedersem frikikte veririm Yorumla softhayat33 1 yıl Vayyy cidden mi gelsene merak ettim bir şey sorcam burdan soramadim Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Aman etme hihihi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @GereksizYorumlar etmem olmaz Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Tahris ediyor bizim kizlar tahrik degil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @GereksizYorumlar bana denk gelmemissindir ondan Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Muhakkak hahaha Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl O zaman tahrik olmak istedigimde seni bulacam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @GereksizYorumlar hemen aninda donerim senimi kiricam Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl 💐💐💐💐 Yorumla
azginevlibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Uzun uzun seks yapmam 1 1 Yorumla azginevlibirisi 1 yıl Geç boşalıyorum Yorumla
Senicilginseyseni Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kedi gibi yalarım aslan gibi girerim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi dikme konusunda 0 0 Yorumla
Baydesignerrr Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Ön sevişmeye bayılıp uzun tutarım 0 0 Yorumla
Heyyyyyyyyy36 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Benim oral, yorulmamak ve geö boşalmak. 0 0 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. performansım 3 0 Yorumla
arzuatesliaslan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl Kadınların ruhunu anlamak ve hitap etmek yeterli 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Azgınlığım 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Oral 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. sınırsızlık 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oral 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Önsevişme. 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. #rimming 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. yonetmek 0 0 Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Aldığım geridonusler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Hic Durmadan Boşalmadan Saatlerce Seks Yapabiliyorum
Partnerimi 45 dakikada Üst üste 20 den fazla Gerçek Orgazmları yaşatıyorum
20 az en 30 olmalı
İstersen İnan
Uzak Doğu Seks Tekniklerini bilmeyenler Bu şekilde Konuşurlar
Üst Üste Orgazm yaşatmak Her Babayiğitdin Harcı değil
KS erkeklerinin standart özelliğim diye biliyorum
Hanım Efendi kusuruma bakmayın Lütfen
İyi günler diliyorum
Ne güzel sallıyordun
Size iyi günler diliyorum
İyi sallamışım Sağol yaa
Öyle konuşarak Beni Üzdün hala Canım Sıkılıyor
İnsanları tanımadan Yargılıyor Sun
Ön yargılı birisin
Dediklerinde Ciddiyim inanki
Dokunuşlarım çok iyidir kivrandırırım birde yüksek tempoda git gel yaparım istediğim kadar boşalmadan yapabiliyorum kontrol edebiliyorum kendimi
Iliskiyo sadece cinsellikte bırakmıyorum ruhunu kalbini de doyurmak için her konuda öncelik veriyorum özel olan ortamda verebileceklerimin sınırlarını zorluyorum 🤷♂️🤷♂️
Cinselliği uzun severim. Beraber yemek yemek, sohbet etmekz dans etmek, oyun oynamak, güzel bir sevisme ve uzun bir seks.
Ön sevişmeyi sevdiğim ve əlimdən gəldiyi kadar uzun tutmam
Dusunmek degil yasamak partner uyumunu o istekliligi yakalamak gerekir iyi olmak için.
Ön sevişme hatta uzun sevişme, sonrası orkestranın uyumu gibi akıp gitmesi.
Delirtmeden kivranislarini izlemeden asla bırakmam...
Ön sevişme
İstediğim anda boşalma
Kaya gibi Beton Çivisi gibi vurma delme
Oral yapmada basariliyim kız zevk aldıkça daha çok bastıra bastıra yaparım
Seksi zevk için sevişerek yaşayamayı daha seven biriyim oral yapmayı çok seviyorum
Imm şey diz çöküp iyi bi... çekerim 😄
Ben oral yapmaya bayılırım oranın ıslaklığı kokusu ve tadı mesteder
Uzun zamandır bdsm ile ilgileniyorum bu konuda çok iyiyim
Karsidakini tahrik etmek
Bilerek yabancı veya tanıdık birini tahrik ettin mi öyle bir anda
@softhayat33 ederim cinsel cekim hissedersem frikikte veririm
Vayyy cidden mi gelsene merak ettim bir şey sorcam burdan soramadim
Aman etme hihihi
@GereksizYorumlar etmem olmaz
Tahris ediyor bizim kizlar tahrik degil
@GereksizYorumlar bana denk gelmemissindir ondan
Muhakkak hahaha