Normalde ciddi olup benimle çocuklaşan, libidosu yani hayat enerjisi ortaya çıkan erkek daha samimi gelir bana. Normalde çocuksu ise benim yanımda olmadığı biri gibi davranıyordur çünkü kendi kimliğimizi gizlerken ay ben normalde çok ciddiyim çocuksu olayım demeyiz, ciddi olayım kimse gerçek beni bilmesin deriz. Tabi bunu bilinçli yapmayız..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 aybenimle olgunlaşan erkek, arzularını daha derin ve anlayışla yaşar; tutkuyu sabırla besler, bedenimize ve ruhumuza saygı gösterir. Çocuklaşan erkek ise anlık heveslere kapılır, sabırsız olur, tutkuyu kontrol edemeyip ilişkiye zarar verir. Olgunluk, ateşi söndürmez tam tersine ateşi yavaşça körükler, tutkuyu kalıcı kılar. Benimle büyüyen erkek, hem aşkta hem sevişmede gerçek bir yol arkadaşı olur.
23 Yorumla- 11 ay
Olgunlaşan erkek o dediklerini yapamaz maalesef. Zaten olgun olması gerekiyor bunları yapabilmesi için.
- 11 ay
Belki de haklısın Ama yine de bir kadın bazen erkeğin içindeki o olgunluğu ortaya çıkarabilir. Dokunuşlarıyla, sabrıyla, bakışlarıyla Çünkü her erkek zaten içinde bir ateş taşır önemli olan o ateşi nasıl yöneteceğini bilmesi. Ve doğru kadınla, o ateşi hem koruyup hem büyütmeyi öğrenir. İşte o zaman, sevişmeler de hayat da başka bir boyuta geçer
- 11 ay
Ben erkeğin yarın olabileceği kişiye değil bugün olduğu kişiye aşık olurum. Hayallerle beklentilerle aşk olmuyor..
En İyi Cevaplar
Bence ideal ilişkide kişiler dış hayatın tüm stresini ciddiyet ve sertlik maskesini kaygıları dertleri dışarıda bırakıp birlikte çocuklaşabilmeli. 60 yaşında babam Mali müşavir dışarda bir bakışı ile millet ceket ilikler dizleri titrer, 58 yaşında annemin yanına gelince miyavlayıp yüzünü yüzüne sürüyor. Ben öyle bir evlilik istiyorum ya.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
11 ayYerine göre davranmayı bilmek önemli. Kendisini rahat hissediyor diye olur olmadık zamanda çocuksu davranmak da çok doğru değil her zaman aşırı olgun kafasıyla düşünüp monoton kafayla bakmak da doğru değil. Nerede nasıl davranılacağını bilmek mesele
11 Yorumla- 11 ay
Evet öyle aynen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
Sert duruşlu seviyorum ben cocuklaşmak benim işim beni sımartsın o
16 Yorumla- 11 ay
- 11 ay
Haklı bir yorum
- 11 ay
@kstecrubelisi çok ciddi duran bir erkeğin yanımda gulumsemesini yumuşamasını isterim ben. Öyle biriyle ömür mü geçer düşünsene.. beraber gülelim eğlenelim ilişkimizin tadını çıkaralım isterim
- 11 ay
Sert duruş derken ne demek istedin peki
- 11 ay
Ciddiyet ayri gulumseme ayri. Mahkeme suratli da olmuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. İçindeki çocuğu gösteren kişi sana güvenmiştim. O çocuk ile çocuk olmayıp ciddi ol ya diyen kişi de bu güvene layık değildir.
10 YorumlaYerinr göre. Ancak dışarıda ağırbaşlı soğuk yanımda tam tersi olup istediğinde çocuklaşabilmeli.
10 YorumlaBence sana bir öğrenci Erkek lazım
17 Yorumla- 11 ay
Ajjaahahha iyiydi
- 11 ay
31 de bana talip olan erkekler cocuksuydu açıkçası
- 11 ay
Benim yanımda olabilir ama genel ortamlarda olgun olmalı
- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
11 ayDominantlaşan erkek 😋
13 Yorumla- 11 ay
@PunchMeDaddy Kemerinde sürekli kelepçe taşıyan erkek aşsldkl
- 11 ay
@siyahcorap polis memuru mu yani 😆
- 11 ay
neden olmasın :D
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olgunlaşan olur
20 YorumlaBence benimle çocuklasan kişi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayYanımda kendim olabildiğim
10 Yorumla Kısaca nerde nasil davranacagini bilen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayolgunlaşan erkek sıkıcıdır yaa
10 Yorumla Cocuklasan erkek
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası