Cinsel Yaşam Sekste genç erkek mi olgun erkek mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Bence genç daha enerjik Sekste genç erkek mi olgun erkek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. enerji gençte fazladır ama olgun erkekte ritim, sabır ve dokunuşun zekâsı vardır genç hız getirir olgun derinlik ikisi de başka tat verir mesele yaş değil senin hangi frekansı istediğindir 😉 0 0 Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı. Semin yaş kaç ki Genc ama tecrübeli olması daha iyi 0 4 Yorumla Soran 6 ay Genç tecrübeli olur mu Yorumla mersnliAŞK 6 ay Aaaa neden olmasın Gençten kast ettiğin yaş kaç mesela Yorumla Soran 6 ay 20 25 arası Yorumla mersnliAŞK 6 ay Valla 18inde başlayam biri 23 e kadar gayet tecrübeli olur Yorumla
GeceFısıItısı Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. Nikâh bağın olan, Allah'ın da helal ve eş kıldığı erkek! 0 0 Yorumla
HKN99 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Genç tabiki yaşlı moruklar nefes nefese kalır 1 0 Yorumla
Seyduna_1975 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 6 ay Enerjiktir genç ama tecrübesiz olur heyecan erken boşalmasına sebep olur 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. tabiki aşkom olgun olmalı 2 0 Yorumla
Çapkınkurt34 Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Ben hem olgun kadın severim hemde çıtır kız 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olgun erkek tabiki 😇😇 0 0 Yorumla
Gamyoncuu41 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Olgun her zaman iyidir cinsiyet farketmez 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. enerjiden cok tecrübe cok nemli ilerde anlarsın 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Gençler için olgun olgunlar için genç ☺☺ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Gençten kastın kaç yaş mesela 0 2 Yorumla Soran 6 ay 20 25 arası Yorumla Cevap sahibi 6 ay Tecrübesiz olur ama kız sabah bir film izledim türk p.. kadın öldürdü resmen ordan oraya bide zenci yapıyordu türk kizina Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Pompa daha hızlı 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olgun kadın 0 0 Yorumla
sultankalavun Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı. Yaşın kaç 0 0 Yorumla
Peri_199 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 100% 6 ay Erkek erkektir 0 1 Yorumla Baydiyeceksiniz 6 ay Öyle mi Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tamam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Benim gibi enerjik bence 0 1 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Sen kaç yaşındasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
enerji gençte fazladır ama olgun erkekte ritim, sabır ve dokunuşun zekâsı vardır genç hız getirir olgun derinlik ikisi de başka tat verir mesele yaş değil senin hangi frekansı istediğindir 😉
Semin yaş kaç ki
Genc ama tecrübeli olması daha iyi
Genç tecrübeli olur mu
Aaaa neden olmasın
Gençten kast ettiğin yaş kaç mesela
20 25 arası
Valla 18inde başlayam biri 23 e kadar gayet tecrübeli olur
Nikâh bağın olan, Allah'ın da helal ve eş kıldığı erkek!
Biri vardı hep genç tercih ederdi kendin küçük olması severdi
Genç tabiki yaşlı moruklar nefes nefese kalır
Enerjiktir genç ama tecrübesiz olur heyecan erken boşalmasına sebep olur
tabiki aşkom olgun olmalı
Hepsini denedin mi?
Ben hem olgun kadın severim hemde çıtır kız
Olgun erkek tabiki 😇😇
Olgun her zaman iyidir cinsiyet farketmez
enerjiden cok tecrübe cok nemli ilerde anlarsın
Gençler için olgun olgunlar için genç ☺☺
20 ideal olur mu bayanlara
Gençten kastın kaç yaş mesela
20 25 arası
Tecrübesiz olur ama kız sabah bir film izledim türk p.. kadın öldürdü resmen ordan oraya bide zenci yapıyordu türk kizina
Olgun erkek tadını Alan kolay kolay vazgeçemez
korkularınmı fazla özgüvenin mi?
23 yaşındayim olur mu libidom yüksek
Pompa daha hızlı
Olgun kadın
Yaşın kaç
Erkek erkektir
Öyle mi
olgun
Tamam
Olgun erkek her zaman iyidir sınırı yoktue
İşini bilenle ol👌🏻