Seks yaparken veya sevişirken biz kadınlar sadece sevdiğimiz adamla mı zevk alırız😀?

Sevilmeyen bir adamla zevk almak, orgazm olmak mümkün mü?
Seks yaparken veya sevişirken biz kadınlar sadece sevdiğimiz adamla mı zevk alırız😀?

Sevilmeyen bir adamla zevk almak, orgazm olmak mümkün mü?
Kadınların erkekler gibi döl boşaltması gerekmiyor. Yani orgazm olayı tamamen keyfi aslında bizde.
Bu yüzden orgazm rolünü de iyi yaparlar hemcinslerim. Sevmediği bir erkeğe elini bile sürmek istemez. Mecbur kaldı diyelim. Sonradan tek başına aslanlar gibi mastürbasyonunu yapar 🤣🤣
Sevmediği birinden zevk almaktansa kendi bedeninden ve tek başına zevk almayı tercih eder kadın dediğin 🤩
Azıcık şov yapayım 🤭
Eig ama ama yaa...
❤️
Çoğunluk evet diyecek ama hayır...
Öyle olsaydı bu gün oyuncak dediğimiz şeyler üretilmezdi.
İlla sevdiği ile olunca zevk alcak diye bir şey yok.. bu sadece kadınlar içinde geçerlide değil.
Zevk alınır ama kısa sürer mesele orada...
Bunun için insanların sevdiği ile beraber vakit geçirmesi daha elzemdir.
Arada hiçbir duygusal bağ olmayan biri ile yaşanan birliktelikten sonra iğrenti ve suçlulukta yaşayabilir insanlar.
Bundan dolayı kiminle temas edilip edilmemesine dikkat etmeli insanlar. Beden bir hazinedir bir cinsel obje olamayacak kadar değerlidir.
Linç yemem umarım.
Harika yerden bakmışsın.. eig yaa..
Bence sevgi olmalı yoksa pişmanlıklar çıkıyor ortaya... Duygusal olarak da doyuma ulaşmalı o an insan... Karşılıklı hazzı tadarken duygu yoğunluyla iyice kendinden geçmeli...
Tabi sevgi olmasa da olur diyenler için bile bi hoşlantı bi ilgi şart... Sevmeye yakın derecede ilgi ve hoşlantı hafif bi duygusal çekim... Yoksa ha oyuncakla yapmışsın ha parayla birini tutup...
Kesinlikle...
Aşkım ya öküzlerin çoğu hissiz yapıyor 😂 oyuncak mı alsam acaba 🤔
Erkekleri bilmiyorum ama kadınlar gerçekten bir şeyler hissettiği erkeklerle seks yapmalı aksi taktirde seks o kadar da aman aman bir şey olmuyor kadınlar için birisini gerçekten seviyor olman istiyor olman gerekiyor ki o adam gerçekten sana her dokunduğunda gerçekten içeride bir şeyler hissedebilirsin
Cevap
30Cevap
Parası olanla da zevk alır kdjjd
Zevk rolü
@Baleman Rol değil. Bir araştırma okumuştum para alan kadınların hemen sekse hazır hale geldiğini anlatıyordu. Hatta hayat kadınlarının seksi para karşılığından yapıyor olmalarından dolayı çoğunlukla herhangi bir ön hazırlığa gerek duymadıkları, yeterince ve hızlı bir şekilde ıslandıklarını anlatıyordu.
@benimyahu bu tarz konularda aslında tek cevap yeterli olmaz. Gecelik kalan hayat kadını zevk alabilir ama tek seanslık kadın hızlı bir şekilde müşterisini göndermeye çalışacağı için zevk alacağını sanmam. Diğer taraftan da zenginlik konusu da farkli. Kadınlar zengin erkekleri genelde sadece para için değil, işinde basariliz karizmatik, geçmişini çalışarak geçirmiş , başarı kazanmis kişiler olarak gördüğünden de tercih edebiliyorlar. Maddi durumu kötü olanları daha looser , daha pasif gorebiliyorlar
Aslımda bu işin kadını erkeği yok. Duyguyu önemseyen, sadece fiziksellik aramayan her insan sevdiğinden zevk alır.
Sadece oran olarak böyle olan kadın sayısı erkeklere göre daha fazla çünkü kadınlar ortalama olarak erkeklerden daha duygusal 😀
Yoksa normal duygusuz cinsellikten zevk alan hatta özellikle bunu isteyen kadınlar da var...
Bence erkekler de duygusal ama sadece göstermiyolar😀
Alakası yok
1- Kadınlar da mastürbasyon yapıyor ve sevdiği adamla değil parmağı ile yastık ile vibratör ile v. s.
2- Bazı kadınların Bondage ve hatta Rape fantezileri var Sence sevdiği adam mı oluyor bu
Tabi bunları istisna say diyebilirsin. O zaman tekrar 1 e bak 😬
Eqkdjwjwj çok doğru
Ben genelde haklıyım dır 🤣
Benim için sadece sevdiğimle zevk almak değil o anki tutku, o çıldırtan arzu yeter dudaklarının tenime değmesi ellerinin bedenimi kavrayışı beni deliye çevirir gözlerindeki ateş bütün bedenimi sarsar o an sadece o vardır ve ben ona teslim olurum tutkuyla yanarım
Bence kadınlar zevk-i istediği istediği kişiyle alabilir ama sevdiği kişiyle yaparken adamın altında onu yapana zevk verir mutlu eder üstünde olanın altında olup ezilmekten zevk alır. Sevmediği adamın altında da adama en fazla bir posta yaptırır o da adamın azgınlığın dan istemediğine 2. Posta yaptirmaz
Sels yapma isteğibduyduğu her erkekten zevk alabilir. Kadınlar genel olarak duygusaldır. Yani duygusal açıdan yakın görmediği bir erkekle seks yapmak istemez. Ama bu her zaman olmayabilir. Bazı kadınlar daha isteklidir. Gecelik, tek seferlik ilişkilere de açıktır. Bubdurumda da zevk alır. Sevgili olması gerekmez.
Kadınlar cinsellikte zevkten çok duygusal bağ arıyor bence ve arada ne kadar güçlü bir duygusal bağ varsa cinsellik de o kadar kaliteli ve zevkli olur diye düşünüyorum..
Kesinlikle.
Yooo bazıları nefes alana bile yürüyecek kapasitede erkeklerden faklrki yok yani özgürlük adı altında girdiği pozisyonlari bile anlatabilecek kişiler yani
Aynen valla ha😂
Yorumlarını okumadım okusam insanların moralini bozarım akşam akşam uyucam ben ya yoruldum bugün 🤣
Erkekte sadece sevdiği ile zevk alır hatta sevmediği birisine dokunmaz bile yükselmez
Ama daha azınlıklar sanki bu konuda 😂
Ben kendimden mesülüm 😅
Alakası yok. Öyle diyen de tamamen yalan söylüyordur. Nereden mi biliyoruz? Erkeğini çok seven ve asla söyletmeyen kadınların her türlü fırsatı da kaçırmadıklarını gözlerimizle gördük :D
Mümkün değil olur olmaz kişiyle zevk almak sevdiğin adamla olmalı mutlaka ama tabi bu kadınlar için geçerli 😂
Sevdiğine yükselir bütün o enerjisini de doğru ve güzel şekilde sadece sevdiğine bosaltr mutlu eder önüne gelene yükselmez❤️
Bazı şeyleri tolere eder, daha çok keyif alır..
Ama herkes bir gün anlıyor aşkın gelip geçici bir duygu olduğunu.
Herkesle bi şeyler yapar yaşarsın ama asıl zevk sevdiğinle dir tutku aşk haz onda başlar benim için
Hayır, çoğu insan sevmediği insanla evlenip seks yapıyor, zevk alıyorlar, beğendiğin insanla seks yaparsan daha fazla zevk alırsın, orgazm olma ihtimalinin artar.
Kadın nasıl haz alacağını kimse bilmez bazen tecavüz bile özler oluyor
Hayır çekici bulmak ve sevmek ayrı şeyler arzuladığımız her kişiyle zevk alırız
En azından müthiş çekici bulmalı ve onu dudaklarını ısırırarak arzulamanız gerekiyor
Kadınlar cekime inanır ve gözlerde ışık aşk arar.
Sonra Turkcelle bağlanır sevdigi adamın cinsel hayatına😄
Sevmiyorsam, birşeyler hissetmiyorsam o adımı atmam ki zaten
Yoo, sevgili olmadığı, aşık olmadığı biriyle çok zevk alarak seks yapan kadınlar da var.
Yav bırakın şu sevmeden sevişmiyorum yalanlarını kimse inanmıyor
Zaten sevmediğin adama niye veriyorsun ki bu kadar midesiz mi kadınlar?
Erkeklere derler bide akılları fikirleri sekste diye asıl kadınlar daha istekli. Erkekler daha namuslu bu devirde.
Seks, fiziksel bir aktivite olduğu için "zevk" konusu pek duygusal bağlamla ilişkilendirilemez. Ama duygusal bağın olması hazzı yükseltir.
Kişiden kişiye değişir sadece seks yapmayı seviyor duyguya bakmıyorsa her türlü zevk alabilir
Buna sen cevap vereceksin
Sen de ver😂
Yastıkları sevdiğiniz doğru mu 😅
Özel soru🤣
Yüzlerini değiştirdiğinize göre çok da sevmiyorsunuz 😅
Aksine daha çok seviyor olmamiz lazim değil mi bu durumda 😂 demekki devamlı kirleniyor da degistiriyoruz🤪
Ben daha çok yastığın yüzsüzlüğü olarak düşünmüştüm 😅
Sevmediğim insandan neden zevk alayım mdnjd
Hayır biraz etkilenme yeterli 🙄
Farklı kişilerde ln de alır organzm olması onenli
Kadınlar zevk aldığını sever.
Kişiden kişiye değişir
Mümkün. Denendi, onaylandı...
Kesnlikle sevmeyi bilen herkesle zevk alır
Her iki cin için kaçamak zevk verir...
Mümkün değil 🍀
Di mi di mii
Kadınlar işine geldiği her kişiyle yaparlar