Cinsel ilişkide gizem mi dürüstlük mü daha önemli sizin için?

Cinsel ilişkide gizem mi dürüstlük mü daha önemli sizin için?

dürüstlük zevki kolaylaştırır ama gizem ateşi harlar mesela ona ne istediğini fısıldarken bir yandan da aklını karıştıracaksın hem açık olacaksın hem de kafasında deli sorular bırakacaksın acaba şimdi ne yapacak nereme dokunacak nasıl öpecek diye düşündürmek var ya işte o zaman her dokunuşu eritir her öpüşü yakar hem güven hem merak ikisi birleşince cinsellik sadece zevk değil tutkulu bir bağımlılığa dönüşür
Teşekkür ederim:))
Cevap
16Cevap
Gizemli kadın herzaman daha iyidir merak uyandırır buda. Cinsellikte daha çekici gelir ve hazzı yükseltir
Tabiki gizem ve bir sonraki hamleni asla belli etmemek.
İş o kerteye gelmiş.. adama ölmüşüm bitmişim.. pardon ben yanıyorum da sen de dürüst müsün mü diyeceğim.. altına yatmazsam insan değilim be 😅
Ya bilmiyorum cinsel ilişki yaşamadığım için daha önce
En fazla cinsel videolar izlmsişliğin var o da kendimi tatmin etmek için
Gizemli olmak her zaman binlerce adım öndedir boşverin dürüstlüğü 😂
Dürüstlük. Cevaplara baktım da bu femme fatale takıntısı nedir ya.
Şahsım adına partnerime güvenmem daha önemli, hakkında bilmediğim şeyler olmasındansa veya sürprizlerdense. Ama düşününce benimle olan partnerlerimin yaşadıkları tedirginlik ve gerilim hoşlarına gidiyor.
Aman üstümde ölmesinler de.
Be ölsem fena olmaz. Neyse femme fatale kaçar.
Kurtuluş çünkü.
Sen de ezberden yaşayanlardansın anladım. Madem Müslümansın, sınavını bitirip cennete ulaşmayı neden dört gözle beklemiyorsun?
Ben Müslüman değilim.
Kurtuluşu beklemeye devam.
İkisi tam olarak birbirinin karşıtı değil aslında. Fakat gizem her zaman daha heyecan verici unsurlar doğurur.
Bence ikiside tek başına çekici değil dürüstlük doğru zamanda olmazsa ve gizem hikayeleşemezse çekici olmaz
Fotonun güzelliği 🥰🥰
Görselde dürüstlük mu var şimdi
Gizem daha çekici 😄
Cinsellikte gizem olmaz
Gizem iyi her şey de
Gizem daha çekici
Güven olunca dürüst olmuyor mu zaten? 😀
Yanmalı bitmeli kül olmalı bir orgazm ❤️🔥
gizem kim
farkeder mi ahahhaha
ne alaka
gizem daha çekicidir