Dürüst olurdum her şeyi tüm çıplaklığıyla dile getirirdim aklımdaki neyse onu söylerdim ya da bedenen ne istiyorsam bunu ilk önce bu ortaya atardım aynısını karşı taraftan da beklerdim ama kartlar açık
Selam Dürüst olurdum her şeyi tüm çıplaklığıyla dile getirirdim aklımdaki neyse onu söylerdim ya da bedenen ne istiyorsam bunu ilk önce bu ortaya atardım aynısını karşı taraftan da beklerdim ama kartlar açık oynanmalı ki gerçekten zevk almak gibi bir durum söz konusu olsun isteklerimi kırmızı çizgilerimi ne beklediğimi karşı taraf bilmeli kafasında ona göre bir şey oturtup böyle uygulamaya geçmeli bu aynısı senin içinde geçerli. #perso
Dile getirmekten ziyade hal hareket tavır ve yönlendirmelerle bunu partnerimin anlamasını sağlıyorum. Bu daha güzel oluyor. Sözlerle ifade etmek bir çeşit komut anlamı da taşıdığı için yaşayarak ve yaşatarak anlatmak daha keyifli.
Ben ne istersem her zaman dile getiririm. İsteklerimi ve arzularımı sıralarım. Partnerimden de istek ve arzularını alırım. Böylece istediğimiz harika seks deneyimi gerçekleşmiş olur. Yatakta özgür olmak lazım
Pek konuşmam ama gözlerime bakarak bunu anlatırım. Seks sırasında konuşmak zaman kaybı gibi geliyor 😂
Ellerimle bedenimle yön veririm
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cuckold ilişkinin beni tatmin ettiğini söylediğimde hangi partnerimin buna yeşil ışık yakacağını bilemiyorum bunu kabul etmeyecek birine de bunu sormak istemiyorum her zaman önyargı ile yaklaşıyor kadınlar bu ilişkiye nedense.
Seks esnasında, sonrasında ya da öncesi çok dürüst olduğumu düşünüyorum. Beklentilerini kolay dile getiririm. Partnerimin isteklerini, sınırlarını ve arzularını öğrenmeyi isterim. Bunu açık açık sorabilirim. Biraz arsızım bu konuda..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Seks deneyimim yok. verecek cevabımda yok. Bari şarkı paylaşayım lotusum :)
hiç yapmadım ve muhtemelen ilk kişiye dürüstçe bunu söyleyeceğim. tabi 28 yaşında böyle bir erkeği birisi ister mi o da ayrı konu ama neyse. bir de yavaş olsun derdim sanırım
Kesinlikle dürüstüm isteklerimi arzularımı fantazilerimi paylaşırım sevdiğim çamaşır modellerini renklerini bazen onları yirtabilecegimi seks esnasında ve daha aklınıza ne gelirse
Ben her zaman açık biri olmuşumdur. Bu konuda da oldukça ve fazlasıyla açık olurum. Aynı şekilde karşımdaki kişinin de öyle olmasını isterim. Utanmadan, sıkılmadan bana tüm fantezilerini söylemeli.
Ben hiç dürüst değilim kadife çiçeğimi 1 keresinde firlattigimi bile hatırlıyorum oda canım o an bisey demek istemedide yüz ifadesinden baya bi kızmıştı
Dile getirmekten çekinmem. 😃 Elbette bu sahip olduğum değer yargıları ile çelişmez. Nitekim seks iki kişilik bir eylemdir. Her konuda olduğu gibi sekste de saygı ve anlayış şart.