ՏҽӀɑʍՏ
Kadınlar bu durumu “hoşgörüyle” mi karşılamalı yoksa “cinsel uyumsuzluk” olarak mı görmeli¿

ՏҽӀɑʍՏ
Kadınlar bu durumu “hoşgörüyle” mi karşılamalı yoksa “cinsel uyumsuzluk” olarak mı görmeli¿

Her seferinde oluyor ise hoş karşılanamaz ama uzun zamandır ilişki yaşamamıştır veya heyecanlanmıştır bunlarda erken boşalmayı tetikler önemli olan nokta erken boşaldıktan sonra çabuk ereksiyon olup olmaması😉✌🏻 hiç bu kadar uzun açıklama yapmamıştım bu kategoride kanka oda sana nasipmiş 😂 kendimi haydar dümen gibi hissettim bir an🤣🤣🤣
Yavruşum benim 😅 açıklama yapılması gereken bir konu bu djdjs
Verilen yanıtlar arasında bir kişi hariç herkesin yazıp çizdiği ne kadar da yüzeysel atıp tutmalar.
Çoğu kişinin burada çarpıp böldüğü performansların bile birer rivayet olduğu veya belki bahsedilen "muhteşem cinsel hayatlarını" aslında hiç yaşamadıklarını da bal gibi iyi biliyoruz.
Biz artık bu konuya o denli kafa yoruyoruz ki, kadınların sipariş ettiği erkek modelinde cinsel performansı da nirvana seviyesinde bekliyoruz.
Mükemmellik algısı, üstün performans beklentisi, maddi manevi konular silsilesi ya da en basitinden bu ülkede bir günü "insan" gibi sorunsuz yaşama stresi altında erkeklerin de erken boşalma sorunu olabilir.
Bu kadar normal bir konuda bu kadar anormal bir bakış açısını anlamıyorum.
Wow 👌
Erken boşalmak mı O an içimdeyken birden bitiriyorsa ve beni de yarı yolda bırakıyorsa, kusura bakmasın ama bu benim için kırmızı bayrak Çünkü ben de o an kendimi kaybetmek istiyorum, yarım bırakılmak değil. Ama eğer hızlı gelse bile sonrası için devam ediyorsa, parmaklarıyla, diliyle ya da tekrar sertleşip beni tatmin ediyorsa, işte o zaman affedilir. Çünkü önemli olan boşalması değil, beni nasıl delirttiği Yoksa tek başına hızlı bitirip dönüp yatıyorsa, o erkekte benim için hiçbir ateş kalmaz.
Cinsel sorulara pek yazmam buna yazmak istedim.
Erken boşalma sorunu her ne kadar sadece erkeklere özel gibi dayatilsa sa, ( hastalık stres) dışında erken boşalma tek taraflı degildir, partner de önemli, ne kadar erekte o kadar boşalma geç olur. Erkeklere bu kadar psikolojik baskı yapılmasını ben dogru bulmuyorum.
Oyş fjdk
Hıhıı :D uğraşayım seninle azıcık ya
Seninle uğraşmak hoşuma gidiyor 😂
O zaman şikayet etme, uğraşacam dkfjsk
🤤🤤 puahahah
Cevap
54Cevap
Aşırı tepki vermiyorum ikinciye zorluyorum😂 yapmazsa ben elle yoruyorum kalkamaycak hale geliyor😛
😃 kız sus kız
Pardon 🥹😛🤦♀️🙄😂
🤪🤪
Ülkemizde ki Büyük sorunlardan biriside tam olarak bu, her daim erekte erkekler misal ben, sen gibi istekli ve iş bilir partner bulamıyoruz. Nerede kezbanlar var hep onlar denk geliyor, hep naz, hep abuk sabuk hareketler. Senin gibi kızlarda işte hep beta erkeklere denk geliyor. Aslında bizler anahtar kilit gibiyiz ama aynı kapıda değiliz işte 😊
@redamancy-4r işini bilir :)
Affedilebilir herzaman olan bir şey değilse tabiki eğer herhangi bir sorun varsa zaten bı uzmanla gorusulmeli yoksa da egererkege destek olunması gerek
🌸🌸
Kadınların Zevkini Düşünmeyen ve Kendini Geliştirmeyen Erkek bi Zahmet bu işi Yapmasın
Kadınlar Ona Daha İyi Vurur 😂😂😂😂
Ben Uzak Doğu Seks Tekniklerini Öğrendim Hiç Durmadan Boşalmadan 5 Saatten fazla Seks Yapabiliyorum
Aslında bu konu çok yanlış anlaşılıyor. Normalde böyle bir sorunum yok hatta kendimi kontrol edebiliyorum ama bazen çok etkilendiğim durumlarda bende erken boşalabiliyorum. Ama öncesinde uzun bir ön sevişme sonrasında 2 3 4 diye gidiyorsa konu bence bir sorun yoktur. E tabi burada karşı tarafında emek vermesi ve anlayış göstermesi önemli. Bu biraz tecrübe ve libodo ile alakalı bir durum.
Çabuk sıkılmıyorsa her şeyin bir çözümü var 😂😂 bende de var o hiç sevişmedim ama kadında güzel erkekte kötü sanırım
😅😅
Başına gelmeyen bilemez sabırsızız sadece 😂😂 tek boşalmayla doymuş hissi veriyor ama bekleyince 2. 3. Orgzm da geliyor benim çok da şanssız sayılmam 😂
Hey maşallah 😄
Biraz makine hani 😂😂
Öhöm
Hişşş
Affedilmeli tabiki sevdiğim sonuçta hallederiz bir üç beş devam🤣
🤦🏼♀️ fazla ponçiksin
Ama kıyamam ben ona 😅 devam ederiz sıkıntı yok
Böyle bir şeyi affedemem ben jkjkj asla kabul edemem.🙄
Üstüne düşen lağıyla yerine getirilmeli.🤦♀️oww
🤣🤣
Beceremiyorsa veya bir eksiği varsa seks yapmasin erken bosalmak nedir yani
Önüne gecebilir bunun her seyi ben mi söyleyeyim
Sen söyle
Tamam ben söylerim
Sonra toplayıp devam ediyorsa red flag değil kızçelerimmm :D aksi halde sıkıntı ama jfjcjd
Yok bu tip şöyle; nasıldım ama? Tipi skfkd
Bence tez idam edile ne demek vaktinden önce gelmek. Bizde vaktinden önce öten horozu keserler
😄
Kırmızı bayrak çekip yetersiz hissettirenleri baş tacı yapar erkekler. Affeden kaybeder 😄
😅 oha çok doğru sjdjs
Cinsel uyumsuz ve yüksek olmayan biri daha temas olmadan niye boşalsın? Erken boşalma sorunu varsa bile bu elinde olmayan bir şey ki hoş görülmeli. Asıl sorunu erken boşalanda değil saatlerce boşalmayanda aramak lazım.
Dünya gündemindeki en büyük sorun 168 yıldır düşünüyorum
Sorun tabe
Kesinlikle kırmızı bayrak erken boşalan penisi kapının önüne koy eve girerken üzerine basıp ayakkabısını silsin kadın paspas niyetine anca o işe yarar
İlişkinin temelinde duygular varsa ve erken boşalma bir soruna dönüşmüşse (tek seferlik bir durum değilse) doktora gitmesi için destek olmak gerekir.
Affedilemez, erken boşalma karşı tarafa bencillik olur.
lütfen kusura bakma müstakbel kocacım ben birazcık erken geliyorum (max30sn)😭😭🥹
😅
Çözülebilir bir sorun bence anlayış ve iletisimle asılır kirmizi bayrak cekmek olmaz sjdfds
Bı kaç kere tolerans gosterilebilr ama tedavisi varken olmuyorsa bosarm öyle adami
Wuu sert tepki cesur laflar
her şey cinsellik değil ama sonuçta bekarken günah diye yapmıyoruz evliyken de yapmicaksak nie evleniyorz
İlkinde erken gelir 2 3 4 te normallesir tabii 3 4 5 i yapacak gücü varsa 😃🤔
Bende sıkıntı yok kesinlikle
Ben affedirecek birsey yok normal bu insanlik hali asil bu kötüleyeni affetmek gereklimi acaba İstanbul'da
iki tarafta birbirine hoşgörülü olmalı. Bakir olabilir, fazla cinsellik yaşamayan biri olabilir iki taraf içinde
başıma geldiğinde boşalıp devam ediyorum tekrar ereksiyonu beklemeye gerek yok en az 45 dk sürüyor zaten
Boşaldıktan sonra aynı tempoyla aynı sertlikle devam edebilenler vardır yani. Şahsen ben öyleyim. Art arda 5 defa boşalmıştım, daha da devam ederdim ancak kız yeter acıyor çok büyük dedi diye bıraktık. Bu durumda affa ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum.
Yalan söylemiyorum. Ben de kendime şaşırdım çünkü mastürbasyon yaparken 2'den sonrası gelmez diye düşünüyordum ama kızla belki 1 çay bardağını dolduracak kadar boşaldım 5 seferde
Burada tek erkek olarak bakmamak gerek. İki taraf içinde geçerli. Tolere edilebilmeli bazı şeyler. Anlayış önemli.
Olabilir bence kadınlar bunu normal karşılamalı makine değiliz sonuçta 😃
hala bu problemi aşamayan erkeklere hayret ediyorum
1-2 defa olduysa affedilmeli. çünkü tedavisi var egzersizleri var. önüne geçilebilir bir durum
Ben cok geç boşalan biriyim o yuzden seksim uzun sürer hep
Bunun için tedavi var çözümler var bunlar tercih edilmeli
Uzun süreli bir durumsa zamana yayılabilir. Tek seferlikse bir şans daha verilebilir.
Konuşulmalı sebepleri araştırılmalı yapıcı yaklaşılmalı
Affetmesin cezasını diğer postalarda versin no problem
İlkte oluyorsa hoşgörülür de her seferinde olursa basarım kalayı
İlk 1 ay normal sonrası tedavi yoluna gidilmeli
Bi kadına da “yeter nolur bitsin” dedirtemedikten sonra…
Ya ben bunu anlamış değilim nasıl kontrol edemiyorlar ki non-stop 45 dakika performans sergiliyorum bu bana has bir özellik mi acaba bizimkilerin çoğu amzheimer olmuş haberleri yok 😄
Başta bir şans vermek lazım ve en önemlisi, sevgiyle yaklaşmak gerek. Aksi hâlde çözüleceği varsa da çözümsüz kalır.
Bir kadın sana "İlaç mı kullandın"demiyorsa boştur...
Sonuçta O'nun elinde olan bir durum değil ama kadını her halükarda tatmin etmeli..
Önce kadın boşalırsa sorun olmaz. Ne zaman isterse🤷🏻
Beyaz bayrak çekerim fnfnfj
Görseldeki erkek de erken boşalck gibi
Abartılmamalı.
S. git dedim kocama erken geldi diye
Ahahaha
Elinde olmayabilir. Boyle konular hassas ve çözümü olabilecek yöntemleri illaki vardır.
Erken boşalma bir sağlık sorunudur doktora gidilip tedavi edilmelidir bunu bir deri gibi bedene yapıştırmaya gerek yok
Kaza olabilir. İkinci ile telafi edilir.
Ne kazası djdk
😅 skfkd
Kırmızı bayrak! veto yetto 😆😆
Nokta koyun skdj
Nooo ölmüs o yaaa atın onu mezara
Saatlerce yapmak istiyorum bir zahmet erken bosalmasin
Kırmızı bayrak çekilmeli
Telafi ediyorsa neden affedilmesin
Her seferinde erken geliyorsa kırmızı bayrak 🚩
Bu kisinin elinde olmayan sağlıkla alakali bir durum bunu nasil boyle sorabilirsiniz
Bazen kabul edilebilir benim için
İlki normalde ikinci de öyleyse sıkıntı
Ne kadar surmeli
Kızlar daha erken bosalsin
Giyotinle pipisi vurulmalı bence
erken de olmaz ya ayip
Bunu için tedavi yöntemleri var
Kadın da anlayışlı olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?