Güncellemeler
11 gü
Bu konuyu biraz fazla kafaya taktım maalesef ve oral olacak yani yoksa pis olduğumu düşünmüyorum mastürbasyon yaparken kokum ya da tadım beni rahatsız etmiyor ama başkası için farklı olabilir 🥲
Uzun zamandır birlikteyiz bir süre sonra cinsellik de konuşmaya başladık ne isteriz ne istemeyiz bunları konuşmuştuk zaten ikimizin de libidosu yüksek ve yakın zamanda da yapacağız bakımlı biriyim hatta kokmasın diye çok fazla baharatlı da yememeye çalışıyorum paketli yiyecekler de pek yemem öncesinde duş alırım ama aradan birkaç saat sonra olacağı için bir endişe duyuyorum koku olursa diye...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Kokudan kastın ter kokusu mu nefes kokusunu yoksa bikini bölgesi mi nü konu da yapman gereken temiz ve düzenli bakımlı olman sarımsak yememek sigara alkol tüketme mümkün mertebe ilk etapta partnerinle romantik bir ortam ayarla sexsi parfum kullan baskın ağır koku sürme daha çok çiçekli hoş koku kullsn
Yazın ortasında bu sıcakta kokmayan yok canım en mantıklısı otele gider gitmez ikinizde duşa girin orada başlayın işinize bakın keyfinize bakın
Otele gitmeyeceğiz ki 😅
Takip edeyim de dmglin olur mu
Buyur gel
Olmaz merak etme tam ten kokun ve duş jeli arası bişey kokarsın sorun olmaz
Merhaba , pamuklu çamaşır giy, polyester olanlardan uzak dur, o zaman koku da yapmaz terleme de az olur
Hic dert etme, onu da rahatsız etmeyecektir, hijyene önem veren birisin neticede
Olmaz. İlk duşta başlayın eğlence de olur duş daha da 4ahrğk edici olur hem
Tamam da ıslaklık gidiyor o zaman yani sekste nasıl olur bilmiyorum ama mastürbasyon yaparken zevkimi azaltıyor benim
Takma lütfen. Dediğimi yap
Beraber duş alır kurulanıp yatağa geçersiniz. Hiç sorun olmaz zaten şelale olursun sonrasında
Beraber duş almalık ortam yok 😅
Araba
O zaman kutu tutmaya bak o ana kadar. Terlemeden sorun olmaz.
Aslında normal bir erkek ise teresen e sorun olmaz.
Çok deodorant rulo falan sürme. Hiç sürme acı oluyor. 😁
Yok yok onları sürmem kesinlikle de işte ne bileyim yani temiz olsam bile nedense çok taktım kokuyu kendine has kokusu var ya ondan...
Herkesin kokusu farklı bu arada. Takmamalısın. Sana nasıl geliyor kokusu
Olabilir yediğine içtiğine kendi ten kokusuna göre değişiyor olabilir ama çok bir farkı var mı ya? Çok sanmıyorum da
Bilmiyorum nasıl anlatayım kokusunu 😅
Anlatmana gerek yok. Sana kötü gelmiyorsa ona hiç gelmez. Ne zaman olacak buluşma?
2 gün sonra
İlk mi olacak cinslik?
Evet
Daha önce sadece üst bölgemi gördü işte öpüştük koklaştık falan ama cinsellik ilk olucak
Hmm :) heyecan çok desene. Sanal yapıyor mısunuz
Aslında çok sanal sayılır mı bilmiyorum da sadece birbirimizi gerçi daha çok o beni tahrik etme amaçlı yapıyor
Neden tahrik olmak için kpjuşmasons gerek var mı ki 😁
😅 bilmem hoşuna gidiyor tahrik olduğumu ona söylemem tabii daha açık bir dille
Tahrik 8lman için konuşmasına gerek var mı ki? 😁
Neden yanlış emoji çıkıyor 🙂
Sanaldan bahsettim 😅
Uzak ilişki mi?
Abicim dediniz ya sanal yapıyor musunuz diye onu diyorum çok da sanal yapmak gibi bir şey değil ama sanalda bu konuyu konuşurken söylediğinde beni çok bir anda yükselten şeyler oluyor onları yapmak hoşuna gidiyor diyorum 😅
Anladım onu kız 🙃🙃
Haha.
Hahah şükür 😃
Dedim ki ayrıca. Yükselmen içn konuşması mı gerek
Yani 😅 ama çok olması için evet
Hmm. Libidon düşük desene 😈
Yok hiç değil ahaha
Bence öyle.
Yan yanayken zaten konuşmasına gerek yok çok yükselmek için de 😃
Sizce öyle 😃
Yan yanayken görmek dokunmak yeter zaten.
Uzakta neler diyor?
ya da sen yalnızken neler düşünüyorsun?
Neler dediği değişir ama geçen aniden beklemediğim bir şey demişti direkt tahrik oldum pik yaptı bir an
Ne dedi
Buluşmadığımız bazı günler hiç cinsellik konuşmadığımız halde bile benim libidom o sıralar çok yüksek ise onu da etkiliyor 😃 bilmediği zamanlar da
Söyleyemem
Yazamıyorum ki 😅
Neden?
Canım yazmak istemiyor 😃
Haha. Gıcık 😈😈
Hahaha
Merak ettim yahu. Aşk olsun.
Ya zaten bir şeyi yok 😅 hiç beklemediğim anda demişti o yüzden ama gerçi hala hoşuma gidiyor da neyse
Bak hala gıcıklık yapıyorsun 😈😈😈 hahags. Meraklandırma aferin.
Çok fazla kasıyorsun biraz rahatlaman lazım
Akışına bırak her şey daha güzel olur Doğal olan vazgeçilmez olur
yoook be sacmalama hicbir sey olmaz cok rahatsız hissediyorsan da acık acık soyle partnerine koku var mı diye kasma kendini
Tatlım duş alin seks öncesi banyo da sevişin güzel olur
O kişi de kendine bakıyorsa sıkıntı yok
Arzulayan erkek bundan asla igrenmez ben o haldeyken her türlü yalar yutarım umrumda bile degil nasil koktuğu
😅 umarım
Sen rahat ol hicbir sey olmaz
Ne rahat olması kıpkırmızı oluyorum çekinmekten ahhaha yine kendisine alıştığım için tamam ama ilk olacağı için baya utanırım
Utangaç kız bir erkek icin daha tahrik edici ama
Ne alaka be
Evet öyle ben utangaç daha çok seviyorum mesela
Nesi tahrik ediyor tam olarak
Bir kızın utangac halleri çok hoşuma gidiyor. Hele ki onu kıvama getirdikten sonra o utangacligi attırmak falan çok zevkli oluyor
Hmm kendisi bu konuda biraz daha duygusal yaklaşan biri bir de bazen nazlı ve cilveli olman çok kadınsı hissettiriyor demişti o da sevebilir mi o zaman utangaçlığımı ben öyle algıladım şu an 😅
Bilmiyorum sevebilir belki benim gibiyse. Ben ürkek bir ceylan gibi olmasını ve sonra çıldırtmayı seviyorum
Sever bence o da ya o enerjiyi çokça aldım ondan
Çok tahrik olduğunda o utangacligi atar misin peki
Bence evet kendim de onu görüyorum ve o da beni öyle gördüğünü söylemişti
Harika o zaman beni bile istettirdin daha ne olsun
Hahah abartma kardeşim 😅
Niye abartayım ya olan neyse o 😅
Hahaha peki peki
Konuyu kapatalım peki'si mi bu sgdhdhd
Rahat ol temiz olduktan sonra
Merak etme bayılır sana ilkin mi
Evet
E daha ne
Vayyy bee hiç böyle ilişkim olmadı canım çekti
Hiç böyle bir ilişkin mi olmadı böyle bir kız mı olmadı
İkisi de aslında ilişkilerimde mesela konu hiç seks yapmaya gitmedi yapmadım yani ne bilim ben nasıl oluyor nasıl gidiyor sohbet oralara kadar
Seven insan bunlara takılmaz. Rahat olun
Emin ol kokmaz
Oralaa ise iğrenebilir
Ben okurken anal sandım
Önceden 1-2 deneme sürüşü yapmak ister misin
Ona göre hazırlanırsın bişey olmaz
Kimisi öyle kötü kokuyor ki aşık usandırır..
Yok ben değilim o kadar eminim
Koklamadan inanmam kimseye sggshhshs
Hayir
İğrenmemesi lazım
Bişi olmaz rahat ol
Qgzinda mi
Hiç bişi olmaz devam 😂
Ben çişini içiyom millet neler düşünüyor aq
Olur
Abartma kanküaa
Hahaha ne abartması be valla o kadar bakımlıyken sevdiğim insanın iğrenmesini istemem
Yüzüne otur iğrenmezzz😂😳
O da onu istiyor artık alışırsam 😃
Yaşlar kaç knk
20-25
Bakire misin
Koku spreyi al sık 😂
Abartmayın o kadar
Asla
İğrenmem ben
Seviyorsa iğrenmez