Benim için emek harcayıp terledim onu ayrıca ödüllendirir rahatsız olmam, bende ona aynı emeği verir ter tere karışır zevk suyu zevk suyuna karışır döl onun boşalma suyuna karışır bir bütün oluruz, o karışım sağlam seksin harcı gibi tarafları uçurur
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSadece seks esnasında değil, hayatın her anında ter kokusundan rahatsız olurum.
İnsan, bakımlı olacak. Ter kokmayıp, başka insanları rahatsız etmeyecek!20 Yorumla
+1 yılBaşlarken temiz kokmalı sonrasında terler ve terletirim yapacak bişey yok
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürlerrrr
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
İnsan o an partnerinin her kokusunu seviyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAsla olmam hatta hoşuma gider hatta seks öncesinde duşa gireceğimiz için o ter kokmaz ve ben onun terleyen yerinden öperimmmm🥂😂
Öf canımı çektirdiniz sabah sabah jxjjxj00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmam
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Sexden önce partnerime saygimdan kisisel bakimimi yapmis olurum kokmam hic bir sekilde. seks sirasindaki terlemem de kokmaz haliyle. Ama karsimdaki partnerim terliysede onu beraber dus alalim. Diye kirmadan ikna ederim. Hatta dusta fanteziye devam ederim ki anlamasin. Ter kokuyo diye onu kirmam yani
10 YorumlaYo zaten o esnada karşılıklı terlemiyirsak sorun vardır demektir. Makyajlar bile akmali
80 YorumlaÖnceden pis kokuyor demezlermis.. Avrupa'da kadınlar erkekler dansdan sonra falan kendilerini koltuk altıni siler mendile onbizim kötü koku dediğimiz mendile sinene kadar silerlermis partnerine verirlermis herkes öyle bulur nus birbirini hani ten uyuşması denen şey oymuş şimdi deodorant parfüm kamufle ediyor herşeyi... bana kötü kokan diğerine kokmazmis...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYoooo neden rahatsz olayım mi sonucta onun teri de benim bedenimde geziyor olacak.
Goguslerinin altından göbeğine inen ter damlası benim vücuduma da değecek.10 Yorumla
+1 yılEğer seks esnasında beraber öyle terleyip kokarsak normal karşılaşırım duşa gireriz de oncesin de kokuyorsa rahatsız eder
20 YorumlaIliskiye girdiğin hatuna bağlı bebek gibi birisiyle heyecandan terledigi icin bebek gibi koktugu oluyor
10 Yorumla
+1 yılHayır daha çok hoşuma gidiyor partnerimi terletmek ya da onun beni terletmesi bu insana Mükemmel bir haz veriyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bakımlı ve temiz bir kadının yer kokusu da. parfüm. gibidir.. Teri yalanır bilr
20 Yorumla
+1 yılÇok ağır değilse rahatsız olmam üstüne hafif ter kokusu tahrik eder
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Parfüm etkisi yaratır o an onun gözü dönmüş 😂😂😂 devam edin
20 YorumlaTerlediğimiz yerde duşa girer devam ederiz, abazada çare tükenmez akcjfsk
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmam. Ter kokusuyla karışık salgılanan başka kokularda isteğin artmasına neden oluyor.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. O durumda yapmam , bu bir zevkse eger isom olmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Evet Kötü Kokan ter her ne olursa olsun aşırı rahatsız eder
10 YorumlaBen cok rahatsiz olurum terkokusunda. Seksde oyle pis koku oldumu yapasim gelmiyo seks
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Apış arası kokusu beni daha azdiriyor ter vız geliyor 🤗
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kokuyor ise baştan çaresine bakılır, o anki ter kokusu rahatsız etmez, iki tarafta efor sarfettiği için mutlaka terler, terlemeden seks yapılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan sorduğu soru kadar değerlidir. Her şeyi bilmen İlgimi fazlasıyla çekiyor😉☺️👍🏻👍🏻🙏🏼🙏🏼🙏🏼
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir merhabalaşmak istiyorum iznin olursa 😇
Kisiye bagli. Sirf bu yuzden uzak durdugum kadin da oldu, ama direkt terli vucuduna yapisip heryerinde gezindigim de.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılHeralde rahatsız olurum ve bir daha o kişiyle birleşmem
10 Yorumla
+1 yılİşte bu pozisyonda öyle bir ter atilirki her yerim şırıl siklam olmadı lazım ikimizinde
10 Yorumla
+1 yılEvet oldukca fazla o yuzden berwber dua almadıkca seks yapmamaya calısıtım sadece spontane gelosen seks harıc
10 Yorumla
+1 yılOlurum Bi deodorant sürün Bi zahmet
15 Yorumla- +1 yıl
İyi de deodorant bunun için zaten, bir de aralarda duş almak lazım
- +1 yıl
Dove deodorant 1 gün idare, ediyor, 2seferden sonra daduş alınıp devam edersin
O esnada rahatsız olunur mu
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmam kocam gelecek diye korkarım sadece
90 Yorumla
+1 yılOlmam, ne kadar terlediyse o kadar sanat eseri çalışma olmuştur.
00 Yorumlaseks olsun normal günlük hayatta bile ter kokusuna tahammülüm yok tiksinme sebebi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYoğun ter kokusu çekilmez ama kısa süre önce olmuşsa rahatsız etmiyor
00 Yorumla
+1 yılEvet temiz olmak önemli, ama olmayan cinsel hayatım için 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılsevişirken terliyorsa ona çok takılmıyorum
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks sırasında koku duyusunun yüzde doksanı gidiyor ozgazmdan 30 saniye sonra koku duyusu yüzde 200 geri geliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılDus alsın öyle 😂😂😂😂
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Bazı insanların teri normalden kötü kokuyor onlar rahatsız eder net.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen seviyorum bana sıcak geliyor karsılıklı sabaha kadar terlemeliyiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. Terinden tiksinmem ama kol altı kokuyorsa soğutur beni
00 Yorumla
+1 yılHayır olmam neden olayım ki 😍
10 YorumlaOlunur ama bozuntuya vermem o anı bozmak istemem
10 YorumlaO işin tadı zaten terletmekte
10 Yorumla
+1 yılKoku eder bence
10 YorumlaBi zahmet temiz olsun.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. temizse ve sevişirken olan terden tiksinmem
10 Yorumla
+1 yılOlurum
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılseninse olmam.
10 Yorumla
+1 yılferomon etkisi olunmaz
10 Yorumlabazen :) ama öncesinde hijyen temizlik şart
00 Yorumla
+1 yılBundan rahatsız olmayan da çöpluktr yaşasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılO an beraber terliyeceğiz zaten
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, hoşuma gidiyor benim.
00 Yorumla
+1 yılKadınımı terletmiyorsam seviştim diyemem.
00 Yorumla
+1 yılElbette
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Olurum
10 Yorumla
+1 yılOlurun
10 Yorumla
+1 yılElbette
10 Yorumla
+1 yılOlmam
10 YorumlaBenim için. Farketmez ben işime bakarım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen b. kumuz çıkıyor 🤣
40 Yorumla
+1 yılTerlemek normal ama koku ☹️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılkim olsa olur bence.
00 Yorumla - Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar