ՏҽӀɑʍ
Erkekler dürüst olun: Böyle bir durumda heyecan mı duyarsınız yoksa ciddiye almaktan mı vazgeçersiniz¿
Kadınlar sizce bu durum kadını değersiz gösterir mi yoksa öz güven mi katar?

ՏҽӀɑʍ
Erkekler dürüst olun: Böyle bir durumda heyecan mı duyarsınız yoksa ciddiye almaktan mı vazgeçersiniz¿
Kadınlar sizce bu durum kadını değersiz gösterir mi yoksa öz güven mi katar?

İlk buluşmada veriyorsan bu durum erkek için hiç de itici değildir. Kendi cinsel stratejisi gereği işine gelir.
Erkek cinselliği dürtüseldir, sonuç odaklıdır, sahip olma içgüdüsüne dayalıdır ve duygusal altyapı gerektirmez. YAŞASIN KENDİME BEDAVA ESKORT BULDUM diye düşünür. Bu madalyonun ilk yüzü...
O anda hormonlarıyla düşünen erkek, iş bitene kadar seni fazlasıyla love bombinge boğacaktır. İş bittikten sonra da ilgiyi yavaş yavaş kesecektir. Niye mi?
Sırf suretini ve endamını beğendiğin bir erkeğe daha ilk buluşmada veriyorsan bu erkek hiçbir şekilde senden sadakat, dürüstlük beklemez. Ulaşılması kolay bir kadın olduğunu, beğendiğin başka bir erkeğe de aynısını sunacağını düşünür çünkü.
Kadın cinselliği seçicidir, koşulludur, çıkarcıdır, duygusal altyapı içerir. Koşulsuz bir cinsellik erkek için haksız kazanç, kadın içinse enayiliktir.
İlk buluşmada veriyorsan o erkek, senin ahlaken yozlaştığını ve güvenilmez olduğunu düşünür. Bu da madalyonun diğer yüzü...
İlk buluşmada veren kadınla uzun ilişki hayali kuran bir erkeğin ya akli dengesi bozuktur, ya vizyonsuzdur ya da seçeneği yoktur. Sebep bunlardan birisi, ikisi ya da hepsi... Üst değer, prime bir erkek, daha ilk buluşmada veren bir kadına niçin güvensin ki...
Siz erkeklerle eşit değilsiniz. Cinsellik, kadının erkeğe sunduğu bedensel ve psikolojik özveridir. İlişkide erkekler borçlu, kadınlar alacaklıdır.
Kendisini ve dünyaya getireceği çocuğun yaşamsal çıkarlarını önceleyen kadın cinsel stratejisi, saçma aşk ve arzu masallarıyla okunamaz, güç ve itibar sahibi ideal erkeği bulma arayışına dayanır.
Aklı başında, çerçevesi, vizyonu olan hiçbir kadın, sırf görüntüsünü beğendiği işsiz güçsüz sokak serserilerine, ayyaşlara bar/pavyon müdavimlerine beleş seks hizmeti sunmaz.
Yaşama dair çizgisi, duruşu olan bir kadın, hayatta en büyük sermayesi olan gençliğini güzelliğini, cinsel cazibesini kendisine hiçbir sağlayıcılık ve gelecek vadetmeyen uçkur sevdalısı müptezellerin altına yatarak çar çur etmez.
Cinsellik, kadının erkeğe sunduğu bedensel ve psikolojik özveri olup hiçbir şekilde bedava değildir. Sonrasında bedeli misliyle değil fazlasıyla talep edilecek olan bir faizli kredidir.
Bir hayat kadınının saatini dahi hesaplayan bir sistem, saçma sapan aşk ve arzu masallarıyla kadınları bedava eskortluğa zorlamaktadır. Bu oyuna gelmeyin.
Bugünkü sevgililik düzeni tam bir enayi öpme düzenine dönüşmüştür. Kadınların bedava seks işciliği yapması derhal yasaklanmalıdır. Medeni Kanunda sevgililik müessesesi ve haklarını düzenleyip koruyan yeni bir yasal çerçeve oluşturulmalıdır.
Böylelikle hem babası meçhullerin türemesinin önüne geçilerek soy karmaşasına meydan verilmemeli hem de her kadının hak ettiği sağlayıcılık, koruyuculuk ve gelecek güvencesi tesis edilmelidir.
Aklınızı başınıza alın. 30'lu yaşlarda düşük gelirli, niteliksiz olup kendine genç ve güzel hatunlar arayan seks düşkünü heriflerin ya da 18-24 yaş arası hiçbir işe yaramayan, boş gezene boş kalfalık eden Semih Çelik kılıklı o. ospu çocuklarıyla ilişki yaşamayın.
Konuyla ilgili söyleyeceklerim bundan ibarettir.
Kadın tarafından değerlendireyim🙂 ilk buluşmada cinsellik yaşamak isteyen erkeğin menfaatleri doğrultusunda bana yaklaştığını düşünüyorum. Kendi açımdan bakacak olursak, ilk buluşmada değil cinsel birliktelik yaşamak elele tutuşmak bile benim için erken. Çünkü, ilk defa yüz yüze görüşüyoruz ve belki hoşuma gitmeyen bir durum yaşanacak, belki de ikinci sefer görüşmek istemeyeceğim veya o istemeyecek..
😌👌
Ciddi düşünen icn itici olabilir ama genel baktn mı Allah'tan ario bunlar hc geri çevirir mı 😄
😂
Doğru
Cevap
80Cevap
Normal olarak cevaplarsam şaşırır kalırım o an. Ne yapacağımı bilemem. 10-15 saniye düşünür "evlenmeden olmaz 😱" derim 😂 hoş bulmam. Daha ne kadar tanıyoruz ki birbirimizi. Arzuladığımı bilmek hoşuma gider ama dakika bir gol bir bana göre değil 😂 haftalar geçer, yavaş yavaş fiziksel temas ve +18 konuşmalar filan başlar o zaman olur işte 😂 yavaş yavaş kıvama gelmiş olurum 😂 daha önce hiç cinsellik yaşamadım birden böyle küt diye gelen teklife sıcak "dolandırıcı mı lan bu" der temkinli yaklaşırım 😂
Nickime göre cevap verirsem içimden "yaşasıınnn artık ben de milli oluyorum bakirliğe veda artık" der kabul ederim 🤝 fırsatı bulmuşum kaçırmayayım 😂
*arzulandığımı bilmek hoşuma gider" olacaktı o cümle 😂
Kafamda bir sürü soru işareti oluşur. Karşımdaki kişi beni aşırı mı beğendi, ovspu mu, başka biriyle buluşsa ona da mı böyle yapacaktı, belki de benim gibi düzgün biri ama sabırsız mı, sevgilsiyle yeni ayrıldı ve onu unutmak için hemen başka tenler mi arıyor. Bu sorular zihnimi kurcalar. Zaten eğlenmelik ilişki olduğunu başta belirtmemişsek ilk buluşmadan cinsellik istemesi kötü bir imaj olur, itici olur. Ben oraya karşımdakini beğenip biraz hoşlantıyla gelmişim, az da olsa duygularımla gelmişim. Neredeyse tanımadığı biriyle yatmak isteyen bir kadın görmek moralimi bozardı.
Bence bu istek tek taraflı oluşmaz. İki tarafın da arzusu vardır sadece ilk adımı erkekten beklemek yerine o cesareti gösterip cinsellik isteğini dile getiren kadın vardır. Bu öz güvene sahip kadın için de olumsuz bir düşünce taşımam. Kaldı ki ilk buluşma veya 2. buluşma veya 5. veya 15. buluşma diye de ayrım yapmam ben. O arzu ve çekim ne zaman oluşursa ve ne zaman dile getirilirse o zaman ideal zamandır.
Bu kadar ciddi olan bir şeyi sıradan hale getirmek , ciddiyetten çıkartmak neden?
İticilikten ziyade ;
Bence bunu teklif eden kadar kabul edende basittir.
Şaka gibi gerçekten.
Ne kelimeler geliyor dilimin ucuna, neyse diyorum.
Türkçe lastik olmuş , sakız bile bu kadar uzamaz.
Bildiğini okumaya devam etsin , herkes.
Aslında biraz flört az biraz uğraşmak ihtiyaç istek ve arzuyu tavan yaptırıyor. İlk buluşmada cinsellik güzel olabilir ama biraz flört az biraz cinsellik ile alakalı sohbetler içine azcık fantezi ve hayaller de girerse duvardan duvara sabahlar olmasın 🙈🙈
İlk buluşmada bazen yıllardır eksik kalan yarımını bulmuş gibi olabilir insan. Zaman hızlandırılmış çekim gibi akmaya başlar. Günün sonu yatakta da bitebilir. Önemli olan; Giriş, gelişme ve sonuç safhalarının sağlıklı aşılmış olması. Eğer bu şartlar yerine gelmeden bir an önce yatakla kavuşalım temposu var sa bu eylemin adı sadece s*KS yapmaktır. Her iki tataf ta oro*puluk yapmak istiyordur. Onlara hayvani sürtüşmeler dileriz.
Şüphe ile bakarım. Alınmayın lütfen kadınlar ama " acaba bir hastalığı falan var da bana mı aktarmaya çalışıyor? " derim. Hani zaten kendi hayatı bitmiş benimki de bitsin ister hesabı...
Aynısını lütfen sizler de erkekler için olası kabul edin ve uzak durun.
İlk buluşmadan cinsellik olmaz.
Şimdi dürüst olmak gerekirse bazı ruh hallerinde karşılıklı çekim olursa ve bunun sinyallerini görüyorsam aklıma gelmiyor dersem yalan olur. Çünkü bazen çok sıcak ve tutkulu bir buluşma devamında fazlasıyla arzuyu da getiriyor.
Fakat öte yandan da bazı şeyleri bu kadar hızlı tüketmek doğru gelmiyor. O özellik, o efsun dağılıp gidecek, normalleşecek ve basitleştirilmiş bir şeye dönüşecek.
Bu da soğuma yaratıyor.
Yani bu senaryoda aklım ve kalbim, tenim ve bedenimden daha ağır basıyor.
Bu ne kadar süredir tanışık olduğumuza ve enerjimize bağlı. Yeni tanışık ve kafa uyuşukluğu ile buluşma kararı alınmış bir görüşmede direkt seks yapılırsa muhtemelen değerini yitirecektir. Fakat uzun süreli bir iletişim var, yükselme var, derin arzulamalar var ve buluşma kararı alınıp seks ile perçimlenmişse bu bağları daha da sıkılaştırırır.
Her cinsellik yaşadıkları kadınla evlenmiyorlar ya neden itici gelsin. Benim açımdan iticilik olarak algılanmaz fakat şüphe uyandırır, sonra ki aşamalar da daha iyi kanıya varırız. Hemen tü kaka yapıp yafta yapıştırmaya çalışmak yerine ve aslında tam adını koymak ayıplanması gereken durumdur. İster , yapmazsın olur biter.
Bu da güvene bağlı aslında ilk bukusmaya kadar ki verdiği mesaja bağlı iki tarafta okeyse yaşanabilir ama önceden birbirlerini hazırlamaları şart, direk o konuya girerse erkek hayırdır olum ne ayak lan bu der 🤣
😅😅
Durustce cevap veriyorum. Benim icin itici olmaz. Erkek nasil cinsellik isteyebiliyorsa kadin da isteyebilir. Benim gozumde kadini degersizlestirecek bir durum olmaz bu. Arzular biz erkeklere varsa kadinlara da var. Her zaman söylüyorum bunu. Cinsel dürtü kedide bile var. Kadinda olmasini yadirgamak sacmalik olur
Henüz yeni tanışmışsam ve daha öncesi yoksa bu tarz bir istekte bulunduğunda gözümdeki tüm olumlu imajı silinir. Böyle bir şeyi kabul de etmem o kişiyle iletişimi de sürdürmem.
İletişimimiz oldukça uzun zamandır sürüyor ama fiziksel olarak ilk buluşmaysa o zaman önyargılı olmam çünkü nihayetinde birbiri i tanıyan iki kişi var tabi ki yine de bu doğru mu yanlış mı tartışılır ama o aşamada bu kararı vermek sadece o iki kişiye düşer.
İşin içinde zevk var bu yüzden cazip.
Ama yanlış bilinen bir şey var bence ilk buluşmada cinsellik yaşayan kadın genelde bu ilişkiyi ileriye götürmek istemez normalde erkeklere bu konuda eleştiri gelir önemsiz kadın muamelesi yapar diye ama durum tam tersi çoğu zaman.
Ne istediğini bilip harekete geçmek neden itici olsun? İlk buluşmada seks yapanlar korunmalı, bunun haricinde bu konuda konuşacak bir şey yok.
İlk buluşmada iki cinsin de tanışmak yerine cinselliği istemesi benim açımdan karşı tarafı da kendilerini de değersiz gösteren bir detay. Öncesinde bir tanışma vardır zaten reel olarak ilk buluşma olduğunda kadın bunu belirtir onu bilemem.
İtici gelmez, benim yüksek eril enerjime karşı koyamaması onun suçu değil kdkfk
ahahha 😂
Önce sen bozdun
Tanışma ve ilk buluşma arasında ki süre ve o süredeki yakınlık çok önemli, ciddi seviyeli ve duygu odaklı ilişki ise kadının anormal cinsel eğilimi iticilikten ziyade ona karşı ciddiyetimi kaybetmeme neden olur ama arada ki bağ duygusal güven veren cinsel çekim ile oluşmuşsa bu gayet normal karşılanır.. teşekkürler 🙌😂
Merhaba, ben ilk ya da onuncu buluşmada olmalı ya da olmamali diye düşünmüyorum cinselliği. Bu iki kişinin arasındaki çekime bağlıdır, ilk buluşmada istenmesi ya da yaşanması benim kişiye bakışimı değiştirmez
Bence bu tarz davranışlar erkeklere hem cazip hemde kadını kolay ulaşılabilir bulması açısından basit gelebilir bu yüzden ben bı kadın olarak doğru bulmuyorum
Erkekler için caziptir fkfk
Aklında cinsellik olup "Otele gel" diye söyleyip kızın da "Seni çok memnun edeceğim, bak gör" demesi de art niyettir
Otele gel detayına hakim olman 👏
Erkekler için kesinlikle cazip bir teklif dünden razılar 😂😂
Erkek büyük ikramiye çıkmış gibi sevinir. Ardından eşine dostuna ballandıra ballandıra anlatır. Üstelik kadına "Ben güvenilir biriyim her şey aranızda kalacak" dediği halde!
Derim bu yaniyo herhalde 😀asil ben kendimi degersiz hissederim, benim yerime baskasi da olsa demek ki isini gorecekmis diye dusunurum Siradanlasmis olurum ki bunu asla kabul etmem😈
Şimdi bu ülkedeki erkeklerden bahsediyorsan cevabı zaten biliyorsun yok iskandinav erkeklerinden bahsediyorsan durum tartışmaya açık..
Ciddi bir birliktelik ise bu kadar basitleştirilebilir diye düşünürum sanırım..
Bu kadınına göre değişir. Bazen bi enerji alırsın karşı taraftan ve tutkulu bir aşk başlar ama çoğunlukla tek gecelik bir macera olarak kalır
Genelde erkekler istediği için bir kadının ilk adımda bunu istemesi garip ve itici gelir. Erkeğin aklına ilk gelecek şeyler vardır o an.
Bununla kişinin kalitesini değerlendirmem.
Sadakat e saygısı kalitesini belirler, dolayısıyla ona bakarak ciddiye alırım.
Açık konuşmam gerekirse o kızla geleceğe yönelik ciddi düşünmem. Erkek ya da kadın farketmez kolay insan basit insandır.
Cazip cazip abla bantı yapıştırdım çıkardım çocukluktan kalan 3 4 eşyayı ocakta yakıp evin üstünden aşağıya attım ateş değişik bir element
Bence İlk Buluşmada Olmaz Ya İmam Nikahı Olur Ya Resmi Nikahla Cinsellik Olur
Hmm başkası da olsa yaparmış düşüncesi olur ve ilişki ciddiyetten çok fb ilişkisine döner
Bu kadar cesur ve atılgan hatunları seviyorum ya insanı yormayan hatun gibisi yoktur bence
Bin de bir olur böyle şans, oda maalesef bende hep oldu. Tanımadan etmeden ilk gün de seks yaşandı.
Günümüz erkekleri için bulunmaz nimet. Kolay ulaşılır olmak iyi bir özellik değil
Bana itici geliyor bence olağan akışına bırakılmalı her şey cinsellik amaç olmamalı
Zaten şu an herkes cinsellik yaşıyor bir farkı kalmaz benim için
Merhaba,
Uygun bulmadığım bir durum. Uzak dururum. 😅
Yuva kurmak istiyorum ben! 😅
Tek bir kadına hayatını adayacağım diyen erkek için iticidir😎
İlk gün yapmayıp ikinci gün yapınca ne fark ediyor saçma tripler
Bana cazip gelirdi ama sonrasında soğurdum emin ol
İstekli ve istekli bir kadın olduğunu düşünürüm hoşuma gider
Bir anlık heyecan duyulsa bile hemen atlaması da kafamı karıştırır. Biraz ağırdan almak iyidir.
Cinsellik dedigin ilk buluşmada olur memnun kalınmazsa yol yakınken ayrılırsın biraz mantık xdsjfd
Bence cazip, geri çevirmem. Zaten anlarım ve ilk adımı da atarım
Ilk bulusmada niye birlikte olmak istersin ki yani sacma bence itici
Ciddi düşündüğüm biriyse ciddiyetimi kaybederim
Dürüst bir cevap
Bazı sapkınlar ilk günden istemesi güzel demiş ama seven adın aklına ilk o iş gelmez zaten asla
Egerki daha önceden konusulduysa buluşunca yaparız gibisinden normal
Benim için hoş ten uyumunu libido uyumunu hızlıca görmek de önemli
Bana çok cazip gelir gayet de normal bir durum cinsel çekim duyması
Erkeği şaşırtabilir bu
Bana itici gelir bu durum bende her buluştuğu erkekle yattığı düşüncesi yaratır
Buna itici diye cevap veren erkek kesin pasiftir
erkeğe göre değişir bu durum
Cazip itici gelmesi imkansız
Erkek başka ne ister.
Oyle bir partnere keske denk gelseydim diyorum
Vurur geçer keyfime bakarım
Kişiden kişiye değişir