Cinsel Yaşam Cinsellikte asla yapmam dediginiz seyler var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Asla anal yapmam grupta Cinsellikte asla yapmam dediginiz seyler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Yalandanprenses Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Anal tamamen p*rno özentiliği zevk verdiğini düşünmüyorum 2 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. -de, -da kullanımına dikkat edelim... "Grupta anal yapmam" mı diyorsun, "anal da yapmam, grup da yapmam" mı diyorsun? 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. valla bilemiyorum vardır elbet olmasını istemedigim seyler abuk sabuk seyler degilde pozisyon mekanlar farklı yerlerde yapılır böyle seyler 0 0 Yorumla
Pronari345 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 11 ay İşeme yapmam sanırım ya da abartılı bağlama vs yapmam 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Grup yapmam.. pasif olmam.. anal teklif etmem o ederse yaparım 0 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pissing scat aşırı zarar verici şeyler yapmam 0 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. grup yaparken anal yapmam gibi olmuş yazdığın asjsasjs 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bu dediklerine ilave olarak bu iğrenç şeyler var çişli falan onlar da olmaz 0 0 Yorumla
Bombaadam Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% 11 ay Anal yapmam tanımadığım kadınla korunmasız prezervatifsiz ilişkiye girmem 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Grup yapmam kendime bişey yaptırmam net kesin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Asla asla deme 😊😊😊 grup zaten çok uç ama anal konusunda bu hazzı yaşayan aşırı bayan var. Muhafazakarlar da dahil 😊😊 0 0 Yorumla
Seanote Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Çok uçuk şeyler yapmam 2 11 Yorumla OnnurAkd 11 ay Grup mesela Yorumla Seanote 11 ay @OnnurAkd asssllaaaaaa duymamış olayım Yorumla OnnurAkd 11 ay Tamam kızma 😃 peki ya anal Yorumla Seanote 11 ay @OnnurAkd hayıııııırrr öyle şey olamaaaazzz👿 Yorumla OnnurAkd 11 ay Eee oral yap bari Yorumla Seanote 11 ay @OnnurAkd benim hayatım nasıl istersem o Yorumla OnnurAkd 11 ay Nasıl istiyorsun anlat bakalım Yorumla Seanote 11 ay @OnnurAkd bilmem Yorumla OnnurAkd 11 ay Anlat Yorumla Seanote 11 ay @OnnurAkd istemiyorum Yorumla OnnurAkd 11 ay Tamam Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Never say never diye şarkı düştü aklıma 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Cuckold, scat, pegging vs.. 0 0 Yorumla
OnnurAkd Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 75% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 985 cevap paylaştı. Ben grup yaparım ama asla kendimi diktirmem 0 0 Yorumla
Arifvv Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 33% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Grup kaç kişiyle yaptın 0 0 Yorumla
çılgınsofistttt Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Anal ilişkiye girmem onun dışında yapabilirim 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Anal grup eş degistirme ve daha bir çok şey var 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Grupta mı 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yoktur 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. pek yok 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Onun harici? 0 0 Yorumla
H-b_a Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. tiksinmem gerek. 0 0 Yorumla
sultankalavun Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Grup yaparsın yani 0 0 Yorumla
Ateş33söndüren Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı. Bsşka ne kaldı ki 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Anal 0 0 Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı. Oral? 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Anal. 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Partnerime bağlı 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. hem de grupta 0 0 Yorumla
eyup110111 Takip Et Yoda Yaş: 26 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynı şeyler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Anal tamamen p*rno özentiliği zevk verdiğini düşünmüyorum
-de, -da kullanımına dikkat edelim... "Grupta anal yapmam" mı diyorsun, "anal da yapmam, grup da yapmam" mı diyorsun?
valla bilemiyorum vardır elbet olmasını istemedigim seyler abuk sabuk seyler degilde pozisyon mekanlar farklı yerlerde yapılır böyle seyler
İşeme yapmam sanırım ya da abartılı bağlama vs yapmam
Grup yapmam.. pasif olmam.. anal teklif etmem o ederse yaparım
Pissing scat aşırı zarar verici şeyler yapmam
grup yaparken anal yapmam gibi olmuş yazdığın asjsasjs
Bu dediklerine ilave olarak bu iğrenç şeyler var çişli falan onlar da olmaz
Anal yapmam tanımadığım kadınla korunmasız prezervatifsiz ilişkiye girmem
Grup yapmam kendime bişey yaptırmam net kesin
Asla asla deme 😊😊😊 grup zaten çok uç ama anal konusunda bu hazzı yaşayan aşırı bayan var. Muhafazakarlar da dahil 😊😊
Grup dışında hepsini yaptım. Grupta teklif edildi istemedim
Anal ve sapkın şeyler
Çok uçuk şeyler yapmam
Grup mesela
@OnnurAkd asssllaaaaaa duymamış olayım
Tamam kızma 😃 peki ya anal
@OnnurAkd hayıııııırrr öyle şey olamaaaazzz👿
Eee oral yap bari
@OnnurAkd benim hayatım nasıl istersem o
Nasıl istiyorsun anlat bakalım
@OnnurAkd bilmem
Anlat
@OnnurAkd istemiyorum
Tamam
Yalatmam anusu mesela
Düşünmedim hiç
Never say never diye şarkı düştü aklıma
Cuckold, scat, pegging vs..
Ben grup yaparım ama asla kendimi diktirmem
Hiç bir konuda asla denmemeli
Grup kaç kişiyle yaptın
Anal ilişkiye girmem onun dışında yapabilirim
Partnerimi başka bi erkekle paylaşmam
Grupta değilsen
Anal grup eş degistirme ve daha bir çok şey var
Gruba dalarsın ama
Banada bitek bu söylediklerin zevk veriyo.
Anal severim.
Grupta mı
İşenmesi.. İğrenç
Yoktur
pek yok
Strapon olayı var ya onu asla yapmam 😂😂
Onun harici?
tiksinmem gerek.
Grup yaparsın yani
Bsşka ne kaldı ki
Söylim mi gel
Anal