Cinsel Yaşam Cinsellikte asla yapmam dediğiniz şeyler var mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 ben Afrikalı erkeklerle asla.. Cinsellikte asla yapmam dediğiniz şeyler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Valla yapmam dedikçe yaptım. O yüzden hiçbir şey demiycem 🙈🙈🙈 4 18 Yorumla Soran +1 yıl znci bir erkekle yapar misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptım Yorumla Soran +1 yıl yemin eder misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla yaptım Yorumla Soran +1 yıl ohaaaaa yuhhh nasil oldu anlatsana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙈🙈🙈anlatılacak gibi değil Yorumla Soran +1 yıl ozzlllden anlat o zamn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu begeneyim mi Yorumla Soran +1 yıl begen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğendim ekle ordan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu eklemedin Yorumla Soran +1 yıl eklicemde ses kaydi atar misin konusurken Yorumla Soran +1 yıl atcaksan ekliyim konusalim? Yorumla Board-Tennis +1 yıl İki Harun abi yorumlarda buluşmuş Yorumla Soran +1 yıl nee shjsjdi Yorumla Board-Tennis +1 yıl %99.9 bu olasılık var 🙂 Yorumla RaistlinMajere_ +1 yıl @Board-Tennis 🤣🤣 Şimdi ben yazacaktım sen yazmışsın dostum. Yorumla Board-Tennis +1 yıl @RaistlinMajere_ Sen bile şu an kadın olabilirsin 😅😂 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. :D :D :D ya yapmayın onlar sadece p*rno sitesinde seçilmişler hepsi öyle değildir bence ama zevkler renkler tartışılmaz 0 0 Yorumla
sertbiriyimdirhee Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aslında o tamamen saçma bir şey Afrikalı büyük olur falan ben anal yapmam kimseye 1 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bir kere siyah deneyen bir daha asla beyaza dönmezmiş. Denesen bırakamazsın. 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Aa neden Afrikalılar iyidir uzulurdu bu dediğini duysalar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl daha hicbirsey yapmadigim icin bilmiyorum yapmam diyecegim seyleri pasif role gecmem diyeyim ama 0 0 Yorumla
hakan_xxx Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Tam olarak bir sinir yok ama cok cok da ucuk seyler yapmam 0 0 Yorumla
isim_soyisim26 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Her şey yaptım yaprak yedim yaladım kokleduler 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Afrikalı bir kez yaptım 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben de Afrikalı erkeklerle asla. 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Swinger ve grup harici herşeyi yaparım 0 0 Yorumla
seninsevginden Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. O anki duruma bağlı 😂 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendime vurdurmamBoyut yüzünden mi 0 0 Yorumla
By_Zenci Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Alındım😑😑 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ahahhahahahaha yerim senii Yorumla By_Zenci +1 yıl Afiyet olsun 😑 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Neden olmaz Afrikalı 0 0 Yorumla
kayipzamanrihtimi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Zenci değilim ama sen benimle de yapmazsın 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Büyük konuşma 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Irkçı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet zoruna mi gitti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Afrikalı değilim ki. Niye zoruma gitsin 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Valla yapmam dedikçe yaptım. O yüzden hiçbir şey demiycem 🙈🙈🙈
znci bir erkekle yapar misin
Yaptım
yemin eder misin
Valla yaptım
ohaaaaa yuhhh nasil oldu anlatsana
🙈🙈🙈anlatılacak gibi değil
ozzlllden anlat o zamn
Soruyu begeneyim mi
begen
Beğendim ekle ordan
Noldu eklemedin
eklicemde ses kaydi atar misin konusurken
atcaksan ekliyim konusalim?
İki Harun abi yorumlarda buluşmuş
nee shjsjdi
%99.9 bu olasılık var 🙂
@Board-Tennis 🤣🤣 Şimdi ben yazacaktım sen yazmışsın dostum.
@RaistlinMajere_ Sen bile şu an kadın olabilirsin 😅😂
:D :D :D ya yapmayın onlar sadece p*rno sitesinde seçilmişler hepsi öyle değildir bence ama zevkler renkler tartışılmaz
Aslında o tamamen saçma bir şey Afrikalı büyük olur falan ben anal yapmam kimseye
Bir kere siyah deneyen bir daha asla beyaza dönmezmiş. Denesen bırakamazsın.
Aa neden Afrikalılar iyidir uzulurdu bu dediğini duysalar
daha hicbirsey yapmadigim icin bilmiyorum yapmam diyecegim seyleri pasif role gecmem diyeyim ama
Tam olarak bir sinir yok ama cok cok da ucuk seyler yapmam
Bdsm, grup, swinger...
Her şey yaptım yaprak yedim yaladım kokleduler
Afrikalı bir kez yaptım
Ben de Afrikalı erkeklerle asla.
Evli biriyle olması sanırım kadın aşırı ateşliydi
Swinger ve grup harici herşeyi yaparım
O anki duruma bağlı 😂
Kendime vurdurmam
Boyut yüzünden mi
Pek yok rol değiştirmeye cok merak ediyorum açıkçası
Asla köle olmam.