- 9 gü
İtaatkar olmak bana başlı başına haz veriyor zaten , ilişkide yönetilmek hoşuma gidiyor
36 Yorumla- 9 gü
Yapma yanarız 😂😂😂
- 9 gü
tamam tmmm vurdum ağzıma birtane 😂
- 9 gü
Dominant kadınların itaatkar hali adlı calismamiz 😂😂
- 9 gü
Haha 😂
- 9 gü
😊😊😉
- 8 gü
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
- Gizli Üye(18-24)9 gü
İtaat etmeyi seviyorum
23 Yorumla- 9 gü
İşte budur
- Cevap sahibi9 gü
🥰
- 9 gü
Efendi köle misali
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- 1 gü
haz almak çünkü ben zevkten titreyip kendimi kaybetmeyi seviyorum ama itaatkar olmak da beni ayrı bir şekilde delirtiyor mesela onun karşısında diz çöktüğümde ya da boynumdan tuttuğunda içimdeki o şehvetli kadın ortaya çıkıyor kendimi kontrol edemiyorum ama en çok hazzı seviyorum onun parmakları bedenimde gezinirken nefesim kesiliyor gözlerine bakarken bile içim yanıyor öyle bir haz ki bu itaat bile o hazzın içinde başka bir boyuta geçiyor bazen usulca kulağıma eğilip bana ne yapacağını söylediğinde o buyurgan sesi bile yeterli oluyor kendimi bırakıyorum ona hazla dolup taşarken bile daha fazlasını istiyorum çünkü biliyorum itaat ettiğimde alacağım zevk de onun bakışı gibi sert keskin ve çıldırtıcı olacak işte bu ikisi birleşince ben tamamen onun oluyorum ve o an her şey benim için duruyor sadece şehvet sadece ateş sadece biz kalıyoruz
11 Yorumla- 1 gü
Wuuuuuuuu
- 9 gü
Hiç bir şey düz ******. Sadece
23 Yorumla- 9 gü
Oda bir zevk saygı duyulmalı
- 9 gü
Olur olur öyle zaten
- 9 gü
Düz olmaz her zaman
- Gizli Üye(18-24)9 gü
Köle mi master dır master. Mı köledir? 😂
34 Yorumla- 9 gü
Master (efendi), yöneten ve kontrol eden kişidir.
Köle (slave/submissive) ise itaat eden ve verilen rolleri yerine getiren kişidir.
Köle, master değildir. Master da köle değildir.
Ama bazen roller değişebilir, bazı ilişkilerde biri hem dominant hem submissive olabilir — buna switch denir.
Ama senin cümle eğlenceli olmuş:
"Köle mi master’dır, master mı köledir?"
Cevap: Rollere göre değişir ama genelde herkes yerini bilir
- Cevap sahibi9 gü
Hayır bak iyi anla :) master köleye tutulur köle de ona :)) köle bazen Master olur filan falan zamazingo 😂
- Cevap sahibi9 gü
@catafalque87 manaya bak şekle değil
- 9 gü
Şimdi oldu
Güzel soru, ben dominant kadına itaat tarafındayım
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)9 gü
İtaatkar olmak
41 Yorumla- 9 gü
Harika
- Gizli Üye(25-29)9 gü
Haz vermek bence.
10 Yorumla - 9 gü