Cinsel ilişkide herkesin farklı öncelikleri olabilir; kimi için samimiyet, kimi için tutku ön plandadır. Senin için cinsel ilişkide en önemli olan değer nedir? Bu değeri nasıl koruyor ve ilişkinin merkezinde tutuyorsun?

Cinsel ilişkide herkesin farklı öncelikleri olabilir; kimi için samimiyet, kimi için tutku ön plandadır. Senin için cinsel ilişkide en önemli olan değer nedir? Bu değeri nasıl koruyor ve ilişkinin merkezinde tutuyorsun?

İnsanlar fiziksel şeylere odaklanmış ama ben olaya soyut yönden bakacağım. Benim için sekste saygı ve anlayış çok önemli bir yere sahip. Beni anlamalı, canım yandığında hızı azaltmalı, benim isteklerime kulak vermeli ki benden de karşılığını fazlasıyla görsün.
Merhaba,
Önceliğim her daim aşkımın tatmin olması, mutlu olması, canının yanmaması, yüzünde gülücükler olması, gözlerinin içi gülmesi, huzurla dolması, fantezilerini gerçekleştirmek, arzularını hayallerini!
İyi ki sen iyi ki sen demeli!
Gerisinin canı cehenneme!
Cevap
30Cevap
Tabii ki oral yapmak ve yaptırmak djdj
karşımdakiyle birbirimizi kusurlarımızla kabul edip bu kusurların hoşumuza gitmesi benim için çok değerli
İstekli tutkulu bir ön sevişme sonrasında isteğe göre sertlik ve soft luktan birleşim tabi sonrası sarılıp öpüşme
Sekse değer atfetmek kadına özgüdür. Sadece zayıf olsun bana göre, en azından kilolu olmasın kadın yeterli. Gerisini ben hallederim
Karşılıklı cinsel çekim... Bu varsa, geri kalan her şey önemsiz.
bana köle olması , ön sevişme sonra cinsel ilişki yani seks yapmak
Verseydim birseylere sun cinsel bir partner ihtiyaç duymazdim sanirim.
Hastalik kapmamak. Kimseyi zor durumda birakmamak. Kadinin beklentilerini bilmek. Ve zamanlama
Fb var öyle en önemli değer yok
Sonuca baktığımız da ikimiz de tatmin oluyormuyuz oluyoruz okey gerisi önemli değil
Önemli olan kadınımın mutlu olması onun zevkin doruklarına uçması, güzel bir oral seks'ten sonra sigara yakılması.
Heycan ve tutku benim için çok önemli birazda hard bir seks olacak o zevki iliklerim de hissetmek istiyorum
Mutlu olmak tutkulu olmak
aşk sevgi rıza
tutkulu samimiyet iyidir
Temlik risksiz iliski
Libido seviyemin, süresinin uyuşması.
Vallahi karşıdaki kişiye bağlı bu Sende durum nasıl
Kadının mutlaka orgazm olması
Anlık gelişmeler daha cazip
Alakasız olacak ama görseldeki hangi diziye ait?
Temizlik ve Güvence
Tutku temizlik
Tutku olmazsa olmaz
Üçüncü kişinin olmaması.
Cilve
Sevgi en önemlisi duygu olmadan olmaz
Tutku on planda
Aşk sevgi
Temizlik
Samimiyet
Partnerimi her anlamda cinselliğe doyurmak oluyor
Bağlılık