Ya da bi kadın sizi evliliğe nasıl ikna eder cinsellik demeyin öyle hiç bi halt olmadığını herkes biliyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
11 aygüven vermesi sadakatli olması yaşına oranla olgun olması benimle hem arkadaş olup eğlenmesi hem iyi veya kötü anımda bunu demeden anlamalı bana anlayış gösterip beni dinlemek isteyip yanımda ol ası sevgili olurken de arzularını demesi gereliyor ilişki de çocukca davrandığımız anda olacaktır ama çoğu zaman ciddi ilişki yolunda ihanet olmadan birbirimizin kırmızı çizgilerini de aşmadan devam edebilmeyi vaat edecek kadınla evlenilir çok net
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
11 ayBencil mi, değil mi? Her şartta kocasının yanında olur mu? Gerektiğinde fedakarlık yapabilir mi? Dışarıya karşı ağzı sıkı mıdır? Ailesini her durumda korur ve savunur mu? İyi bir anne olur mu?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Guven versin ac gozlu olmasin ikna etnesine gerek yok ben direk nikahi bassrim
00 Yorumlaıııı ııııhhhh
Uzun bi süre ne bi sebep, nede kimse beni itemiceği kesin00 YorumlaGüven sevgi saygı ve olmazsa olmazım hayvan sevgisi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYani benim için doğru eş diyebilirim ve onu bulduğumu düşünüyorum şu ara biraz kötü olsak da
011 Yorumla
Soran11 ayHangi özelliğinden dolayı böyle dedin peki
Cevap sahibi11 ayHuzur ya bence çok şey var ama onun yanında huzurluyken neden bir ömür bu şekilde hissetmeyeyim ki dedim
Soran11 ayYa çok sorup rahatsız etmek istemiyorum cidden ama yani nasıl huzurlu hissediyosun aitlik gibi mi mesela kıskanıyo musun hiç ya da sohbet edebildiğin için mi veya etkilendiğin için mi
Cevap sahibi11 aySorabilirsin ki en sevdiğim şey onun hakkında konuşmak zaten. Ha huzur nasıl oluyor dersen şöyle diyeyim işte mesela aşırı derdin var veya çok canın sıkkın ve hiçbir şey iyi gitmiyor hayatında ya işte ama onun yanında bir gülüşüyle bütün dertlerin siliniyor ve çok iyi hissediyorsun. Aitlik falan zaten olur doğal olarak ve anlarsın yani evet işte bu o kişi dersin
Soran11 ayTeşekkürler öncelikle sormama izin verdiğin için 🙂 Bu kişi benim için doğru eş diyorsun ya mesela onun başka erkeklere ait olmasından korkmak da seni böyle düşünmeye itmiş olabilir mi ya da bi erkeği itebilirmi bu evliliğe
Cevap sahibi11 ayYani elbette birisini sevince zaten başkasıyla düşünemezsin onu beyin buna izin vermez işte istemez. Bir erkeği bu iter mi bilmiyorum ama dediğim gibi bir ömür onla uyanmak ve onun mükemmel bakışlarıyla gününü sonlandırmayı istemek olabilir
Soran11 aySen çok romantiksin ya ama benim işte sana sorma sebebim olan kişi evlilik bile düşünmüyo nasıl bu seviyeye gelebilir bflfnfm
Cevap sahibi11 ayEvlilik düşünmeyen erkek sıkıntı bak işte. Bak kadınlarda bu düşünce değişebiliyor zamanla ama erkekte işin daha zor derim. Ayrıca teşekkür ederim güzel düşüncen için. Ha bir de yani bazen bir anda olur zor gelse de bu sana ama çok ciddi birisi değilse ilişki şeylerinde zor o iş
Soran11 ayNeyse ya Zaten ben kendim sevdiğimden bile emin değilim daha bizim birbirimize karşı en bariz duygumuz karşılıklı kıskanmak şu anda teşekkürler genede 🙂
Cevap sahibi11 ayKıskanmak tek başına sevgi belirtisi olmaz benim gözümde. Erkeklerde bazısı 2 gün konuştuğu kızı bile hemen sahipleniyor diyebilirim ama bak bakalım hayırlısı olsun hakkınızda. Rica ederim ayrıca ne demek
Soran11 ay🌸
Gizli Üye(25-29)11 ayÇoğu hamile bıraksa bile evlenmez bence karaktersizler çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. paramız yetmediği sürece hiç bir şey itemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayEvliliğin kendi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayEdemez artık escrtlr varkene
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Hayat
00 Yorumlaanlaşabilmemiz merhameti
00 YorumlaValla his işi bu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi