sevişip üremek için mi evleniyorsunuz lütfen dürüst olun.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)4 aySadece sevişmek değil yemeğini temizlik birde çocuk doğurur adama kadın sadece ona aittir heran elinin altında işe giderkende gelirken de biliyor ki evde hazır kadın yemeğini yapmış bir güzel yer çay kahve keyfi yapar sonrada istediği kadar sevişir sınırısız seks bu konforu parayla yapmak istese parası yetmez evlilik adı altında hepsi bedava sunuluyor
517 Yorumla
Soran4 aykız sen öyle diyince bi boğuldum ya of
Cevap sahibi4 ayYavrum o yüzden kimse evlenmiyor evlilikte bir kişi için bir çok sorumluluk yüklencek sana bekar kal canın ne zaman kimi isterse seviş illa çocuk mu istiyor belli yaşta ve kriteri karşılaman şartıyla devletten alabilirsin evli olmak zorın da değilsin
Cevap sahibi4 ay@aceleon erkekler için avantajlı yemeğini temizligini yapan var sana çocukta doğurur istediğin kadar seks erkeksin ondan sıkılırsan dışarıda bir tane de olsa manita fb neyse yaparsın
- 4 ay
Korkulur sizlerden
- 4 ay
he o dediğin gibi olaydı iyi olurdu tabi de maalesef o dediğine uygun kız kalmadı piyasada şimdi genelde ev araba tatil hediyeler cart curt isterler iş miş de yapsalar bile zırt pırt senin de kafanı ütülerler yok yemeği sen yap evi süpür cart curt diye ha bi de hesap mesap sorup trip atarlar falan.
dediğinden ibaret olaydı çok tatlı olurdu da hayaller hayatlar. - 4 ay
Zeki kadın fazla mantıklısı ancak tam olarak öyle değil duygusal tatmin hayat arkadaşı yaşadıklarına şahit aramak gibi ihtiyaçlar da mevcut istediğin zaman farklı kişiyle sevişmek güven vermez her ihtiyacın olduğunda yanında olan güvenebileceğin bir erkek bulamazsın
Cevap sahibi4 ay@istanbulbeyefendisi4 yok sizin için ne kadar konforlu avantajlı bizim içinde ne kadar kötü oldugınu belirtiyoruz canm hem dışarı da hem de evde bak keyfine kadın onu yapamaz dört duvar arasında senin gelmeni beklesin canım gibi
- 4 ay
Sonra da görüyoruz evlenme vaktiniz gelince o arayışınızı
Cevap sahibi4 ay@istanbulbeyefendisi4 hayır evlenme vaktim geldi gidiyor da 35 yaşındayım zerre kadar halen evliliğe sıcak bakıyorum ben böyle alıştım rahatlıga bundan sonra başkasının istediği gibi yaşar mıyım hayır zaten büyüklerimiz der belli bir yaşa kadar evlendiniz evlendiğiniz evlenmediniz bir daha evlenmezsiniz ne istediğini bilen kendine göre alışkanlıkları olan biri oluyorsun aklın başına geliyor ama gençken o canım evlenmen kandırılman kolay olur
- 4 ay
yanlış tehcihleri yüzünden erkek düşmanı kesilmiş biri daha
Cevap sahibi4 ay@istanbulbeyefendisi4 aslında oda olabilir yani seninle aynı görüşe sahip biri hayatı daha güzel kıla bilir bazen yanlızlıktan insan sıkılıyor kafa dengi biri olsa da eglensek diye düşünmüyor değilim
- 4 ay
güzel insan, belli ki sorunlu erkeği düzeltmek için en güzel yıllarını heba etmişsin, belki çok sevmiş ve hayal kırıklığına uğramış uğramışsın, belki aşık olduğun insanın seninle sadece gönül eğlediğini fark edince umutların tükenmiş. Ama sizde bir yanlış tercihlerin bıraktığı travma birikmesi var
Cevap sahibi4 ay@istanbulbeyefendisi4 haklısın ama öyle bir erkek benim gibi köşesine cekilmiş hayatına renk katacak biri olması lazım aksi taktirde arkadaşları için beni ortada bırakan halı saha macı var çok önemli yeri geldi 3 yıllık benden sıkılıp sanal ortamda kızlara yürüyen 3 günlük onlar için 3 yıllık seni silerim diyen aslında doymuş insan mı olması lazım benim dedigim halı saha artık boş zaten başkalarına yürümek hele de sanal da ergence bulan gercek olsun bir tane olsun benim olsun düşüncesi
- 4 ay
Aynı kafadayız ama siz tükenmişsiniz, ve hata yapmaya çok yakınsınız
Cevap sahibi4 ay@istanbulbeyefendisi4 hatam evlenmemek yani evliligi aşırı korkunç ürkütücü bulmak yoksa 20-25 yaşında ergen değilm 35 yaşındayım bizde hata yapacak yaş alan kalmadı yaşlandık😅
En İyi Cevaplar
4 ayolayı sadece buna bağlamak çok sığ olur ama dürüst olalım cinsellik büyük bir parça tabii ki ama sırf bunun için o kadar sorumluluğun altına girilmez düzenli bir hayatım olsun akşam eve gelince bir iki çift laf edeyim kafası da var çoğu erkekte üremek falan zaten içgüdüsel bir şey ama sadece sevişmek için evlenen varsa da kendine yazık eder yani daha kolay yolları var
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
4 aySevdiğim, aşık olduğum kadın ile sonsuza dek bir arada, mus mutlu olmak, sevişmek, duygunun, tutkunun, arzu ve isteklerimizin, şehvetimizin, enerjimizin elbette de karşılık bulmasını istemek te olacaktır, hanfendi. Yoksa evliliğin ne olduğunu sanıyorsunuz ki?
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı.
4 ayHiç kimse ama hiç kimse ayrılmak ya da aldatmak için evlenmez ve dürüst ol diyorsun ya olayım
Evet bazı mecburiyetler çaresizlikler olabilir istemediğin evliliği yürütmek işin ama hiçbir sebep aldatmayı haklı kılmaz aldatmanın sebebi olmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
115Cevap
4 ayEvlenmeye iten sebepler biraz çevre baskısı ve kültürel. Ancak benim evlenmemdeki birincil sebep gerçekten beraber yaşlanabileceğim bir hayat arkadaşımın olmasını istememdir. Bu yüzden evleneceğim hatunun güzelliğinden ziyade kafa dengi ve kendini geliştirmiş zeki biri olması gerekmektedir. Eli yüzü düzgün, beğenilen biri olmama rağmen hiçbir zaman ilk dış görünüşe bakmadım, zira akıllı bir erkek böyle yapar. Kadının sadece güzelliğinden etkilenip evlenen erkeklerin neredeyse tamamı mutsuz.
00 Yorumla
4 ayYok öyle değildir. evlilik doğanın kanunu insanlar tek eşli varlıklardır , bazı kuşlar kartallar hayvanlar tek eşlidir 1 eşten başkasına bakmazlar insanlar da öyle. O yüzden beraber anlaştıkları ve üredikleri hayatın 2. kısmıdır Evlilik <3 Doğanın kanunu Stay in aliveeeeeeeeeeeeee
00 YorumlaEvet seks tabiki başka ne olcak hatta bazı erkekler arzulayınca bunu bakıslarumdan bile hissedebiliyon parçalamak istiyolar amımızzzzıı götüüüüümüzü memelllerimiziii emmmekkk istşyolar
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayBen 22 eşim 19 yaşında evlendik uzakda olsa akraba evliliği oldu kendisi evlenmeden önce bizim eve ara sıra gelir giderdi ama öyle fazla sohbetimiz yoktu ailelerimiz uygun görünce sadece iki hafta telefonla görüşerek evlendik sorunda dediğin gibi cinsel yönden tam aradığım demiştim içimden vede yaşımızda daha genç olduğu için sadece yüzü güzel olmayla fiziği fit olmayla bu iş olmuyor Muş iki sene yoğun cinsel hayatımız sürdü ben sona sona birbirimizi anlamaya başladık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
4 aySevdigim kadının karım olmasi her an beraber olmamiz aybi çatı altında kalmamiz cocuklarimiz olmasini sevişmek olarak adlandiriyorsan bekarken sevisemiyoruz dimi biz
210 Yorumla
Soran4 ayaltaylardan tunaya 🇹🇷
- 4 ay
Kızıl çinle arasi var
Düştük kara sevdaya🇹🇷🇦🇱🇽🇰
Soran4 ayProfil türk kapak fotosu ışidli…olmadi usta…
- 4 ay
Ne işidi be Arnavutum ben o bayraklarda benim
Soran4 ayYav yok sende alıngan çıktın he. kapak foton epey sakallı onu kastettim
- 4 ay
Var böyle hallerimiz
Sakalsizda var al kucagina sev 🤣
Soran4 ayKurt musun sennnn
- 4 ay
Sen tavşan misin
Soran4 ayevet
- 4 ay
🤣👍👍
Hayır değil, ilgi duyduğun sırdaşın olan hayat arkadaşın olan kişiyle bi' ömür beraber olup yuva kuruyorsun nihayetinde hayat cinselden ibaret değil, sevginin dili de cinsellik değil. O helalin olup sarılıp, dokunup sevmek daha tatlı geliyor.
10 YorumlaSevişmek için evlenen varsa hani günah olmasın diye, benim gözümde zaten aşık olmadan evlendiği için çok büyük bir karaktersiz demektir, karşısındakini kandırıyordur. Sevişmek için evlenmek dünyanın en aptalca hareketlerinden biri.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
4 ayEvet bedavadan sevişiriz yemeğimi yapar çamaşırimi yıkar çocuk doğurur kurulu bir düzenim olur diye evleniyor büyük bir kısmı
41 Yorumla- 4 ay
O kadar da değil ya
2 ayBence evlenme sevişmekten çok, güvenilir bir ortaklık kurmak ve bir araya gelerek hayatı sürdürmek için oluyor. Sevişmek sadece ilişkinin bir parçası, ama evlilik sadece fiziki olanı değil, duygusal ve mali yönü de kapsıyor açıkçası.
00 Yorumla
4 ayEvlendiğiniz erkeklere göre değişir Eğer tek yaşam gayesi cinsellik olan biriyle evleniyorsanız amacı bellidir eğer duygusal bağa aile kavramına önem veren biriyle evleniyorsanız öncelikleri daha farklıdır
00 YorumlaBolca seçenek varken neden evleneyim sevişmek için allasen
Her akşam başkasıyla yatarım istersem.
Ne demiş şarkıdaa
Bahsettiğim seks değil, o da içinde ama tek değil
Kaan Boşnak - Benimle Kayboldun00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlilik sorumluluk neden herşeyi cinsellik Olarak düşünüyorsunuz insan iyi gününde kötü gününde birinin olmasını ister, hayatı paylaşmak ister , kısacası bir ailesi olsun ister
10 Yorumla
4 ayEvet çoğu erkek sırf devamlı cinsellik yaşmak için evleniyor bu yüzden size gerçekten değer veren birini bulun lütfen kızlar
20 YorumlaAmacım seks olsa yolları var ama değil işte.
Hayat arkadaşı, yoldaş, aile, güven, beraber iş kurma (hatta bundan dolayı zeki kadın olsun istiyorum), sevgi gibi nedenler var.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır tabiki sevdiğimiz insanla bir arada mutlu olmak için birbirimize destek olmak hayatı paylaşmak için tabi sevişmek de işin bir parçası insanın sevdiğine dokunması güzel bir duygu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayMerhaba,
Bütün erkekleri napcan ki? 😅
Mesele sevişmek olsa Şu an evli olabilirdim. Aşk sevgi ilgi alaka hoşgörü huzur ve mutluluk seks ile olmuyor...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayÖyle olanda var olmayanda. Cinsellik yaşadığı halde evlenende var. Ama ben cinzellik yaşamak için evlenicem galiba çünkü evlenmemiş yaşanmıyo kadınlarda
30 Yorumla
4 ayCogunun amac o zaten evlilik Seksi helal kılmak. Icin var bence veya zina olan cocuklari helal etmek icin?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. kesinlikle. başka bir ihtiyacımız yok gibi günümüüzde artık. geri kalan her seyi zaten makinalar yapıyor
00 Yorumla
4 ayşu günlerde erkeklerin bu tür şeylerle pek ilgilendiğini sanmıyorum, eski bir zihniyet şekli çünkü bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayKızım üreyecek olsak taşıyacı buluruz. Ha öyle de çirkin taşıyıcı da bulmayız. Sarışın mavi gözlü seksi bir kız buluruz. Seks olsa kuzum*bu buluruz.
00 Yorumla yarısı doğru, kalan yarısı da işte toplumsal kabul, aileden böyle görme, hani evlilik eşittir mutluluk diye bi önyargı var toplumda.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayKadınlar ev işlerini yapma konusunda yine mağduru oynuyorlar sen evliysen ev hanımıysan kocan çalışıyorsa mecbur ev işi yapacaksın zaten eğer ikinizde çalışıyorsanız temizlikçi tutun konu kapansın yemekte yapsın evi de temizlesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
4 aybunun tek bir cevabı yok. kişiye göre değişir. Ama sevişmek evlenmenin amaçları içinde büyük bir sonuç.
00 Yorumla Sevdiğim için evlendim ben insan sevişmek için bu ihtiyaçlar için evlenir mi? Hiç. Bu soruyu sevmedim
00 Yorumla
4 ayAmacımız cinsellik değil aksine sevdiğimiz hatunu alıp çocuklar yapmak. Ama bazıları bunu isteyen adamı pişman edince o da farklı yollara gidebiliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayBu bizim yaradılışımızda var bir kadına normal anlamdada 1 kez bakıyorsak hangi cins diye bakarız ikinciye bakıyorsak sevişme planı kurarız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayBunun için evlenmez kimse. Düzenli. Bir yuva kurmak aile olmak
Seks için evlenmeye ne gerek var seks her yerde00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayE öyle olsa evlilik öncesi de yapıyorlar. Evlilik istiyorlarsa gerçekten istiyorlardır
53 Yorumla- 4 ay
evet
buna ne diyecek acaba - 4 ay
Türkiye'de çok mu kolay evlilik öncesi yapacak kız bulmak sanki
- 4 ay
@KırmızıHedef evet çok kolay, kimse yanlış anlamasın da
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
4 aysevişmek olsa tek kadınla neden yapalım o kadar cok çeşit varken üremek ve sevdiği kadından üremek düzen beklentisi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayZina yapacana eşinle olur helalinle tabikide o değil ama her iki tarafın da ihtiyacı oylelikle istedikleri an karşılanmış da olur
00 Yorumla
4 ayTümü öyle değil. Nadiren seven sevdiği ile bir yuva kurmak için evlenenler de var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBacım eskiden öyle olabilir de artık millet evlenmeden ilişkiye giriyor Evlense evlense baba olmak için evlenirler
20 Yorumla
4 ayYalnız kalmak istememe içgüdüsünden dolayı evlenilir herkes bir hayat arkadaşı olsun ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Evlenmek hem erkekgi hemde kadını haramlardan korunması bir evlenmek sünnettir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 949 cevap paylaştı.
4 ayÇoğu evlilikler öyle değil emin olun heyecan yok tutku yok cinsellik yok
00 Yorumla
4 ayE napalım abla evlenip kulaklarımızdan sinyal gönderipmi çiftleşelim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayÇocuk sahibi olmak için de evlenilir evet ama sadece seks için evlenecek adam da çok yoktur. Nitekim bazı imkanlara sahip adam zaten sevişir evlenmeden.
00 Yorumla
4 ayErkeklerin amacı sevişmek olsa bunu evlenmeden kolaylıkla yaparlardı
00 YorumlaCinsellik olsada evlilik sorumluluk düzen gerektirir şuanda yok gibi öyle insan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. sıcak 1 evde sevdiğimiz kadınla aşk yaşamak için bu aşkta her şey var bebiş bile
00 Yorumlasaçmalama evlenmeden daha rahat ulaşılan bir şey için evlilik riski alınır mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
4 ayEvlenmek amacı kendine bence evde hizmetçi aramak bakılır ise çokları
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayBunun için evlenen çok gazla insan var yani sadece bunun için değil ama bir sebebi de bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
4 aysevişmek için 1,5 milyone evlenmektense mekana gider 20 k harcarım işimi çzöerim Ç:d
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayır tabiki ama herkes evlat sahibi olmak ister nihayetinde 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
4 ayEvlilik sevişmek için değil helal yolla üremek içindir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
4 aymaalesef bu tarz düşünen erkek çok var. Bütün erkekleride aynı kefeye koymakta saygısızlık olur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayBu zaten her erkeğin içinde olan bir şey ilk çağlardan beri var bu iç güdüsü erkeğin
00 Yorumla
4 ayalkası yok benim amacım ömür boyu mutlu olabileceğim birisiyle evlenmek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayYorum atan erkeklerin karakterine baktım da ironi bile olsa kusacam kızlar sakın evlenmeyin !!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayÇoğu öyle yatak yemek temizlik şu sorunlarına çòzüm
17 Yorumla- 4 ay
kadınların sevişmeye ihtiyacı yok mu
Cevap sahibi4 ay@sukunaisback var?
- 4 ay
e o zaman neden sadece erkeklerin gözünden bakılıyor bu cinsellik işine?
Cevap sahibi4 ay@sukunaisback erkek gibi kadinlar evliliği cinselkiğe çözüm olarak kullanmıyorlar da ondan
Cevap sahibi4 ayAlma verme dengesi farkli ama artık çoğu uyandı iki tarafta düzen eski duzen degil kimse pek evlenmek istemiyor. Evlenmek isteyen erkekler bazıları yani. Evlilik dışında çözüm bulamayanlar evlenirse yemek temizlik cinsellik çözülecek sananlar bazıları için evet çözülür ama herkes icin aynı degil sonuçlar
- 4 ay
evet çok olgunca konuşuyorsun. fakat cinsellik için evlenen genç kızlar da çok bence sadece erkeklere özel bi özellik değil çünkü insanın doğasında cinsellik ihtiyacı vardır. artık günümüzde 20 milyon evlilik çağına gelmiş insan evlenmiyor Türkiyede şu an çünkü cinselliğe ulaşılabilirlik kolaylıştı ve ekonomi malumun
Cevap sahibi4 ay@sukunaisback ekonomiyi bahane etmeye gerek yok ya. Mütevazi kızlar kadinlarvar. Masraflı olanlari seçmek sizin karariniz
Gizli Üye(30-35)4 aySevdiği için evlenende var tabi ama toplumun geneli maalesef kadını hizmetçi ve seks işçisi görüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBiseks eğilimi olupta ciddi düşünen kızlar nerdesiniz ❤️🔥🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayAmaç zaten öyle yoksa başka ya da dırdır çekmek için evlenilmez, bekarlık daha iyi aslında.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBüyük çoğunluğu o ama hepsi değil benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayEmin olun sevişmek bekarken daha kolay ve daha ucuz 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAmaç o olsaydı herkes evllik dışı çocuk yapardı bnece
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayYok ve ona bakarsan kadınlarda erkekleri kullanıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ayBir bardak süt için inek beslenmez diyorlar. Bence sadece cinsellik amacıyla evlenilmez.
00 Yorumla - Devamını Gör (80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler