Normali bu mudur? 😀 Sıfır acısız tabiriyle tereyağından kıl çeker gibi bu işi halletmek imkansız mı?

Sanki imkanlı gibi de, işini bilmeyen veya kurbanlık danaya girer gibi girenlerin eline geçince ortalık fena karışıyor gibi😀
Normali bu mudur? 😀 Sıfır acısız tabiriyle tereyağından kıl çeker gibi bu işi halletmek imkansız mı?

Sanki imkanlı gibi de, işini bilmeyen veya kurbanlık danaya girer gibi girenlerin eline geçince ortalık fena karışıyor gibi😀
Kadın çok gergin, erkek fazla rahat olduğu için. Kadınlar genel olarak seks sonrası erkeklerin vericeği tepkilere de baktığı için acaba ne olur diye çok düşünüyorlar. Bir de yeterli olur mu hissi var tabii..
Kendi sınırlarını bilmedikleri için bu bilinmezlik rahatsız edici olabiliyor. Erkeklerde de erken boşalma, yeterli sertlik olamama... durumları söz konudu tabii.
Psikolojik olaral ağrılı geçmesinin yanında fizyolojik olarak bir ağrı söz konusu da olabilir. Yeterli ıslaklığa gelmemiş bir vajina sonrasında kadın için ağrılı olabilir. Bu durumda her iki taraf için de 'uygunluk' söz konusu.
Taraflar birbirlerini dinlemeli, gözlemlemeliler. Bunun başka çözümü yok. Kuru kuru girip iki bastırınca kimse tatmin olmaz, bunu aklı ve mantığı olanlar bilir.
Harika tespit..
1. Acele ile bi anda gerçekleşiyor her şey...
2. Tecrübesizlik ve özelliklede erkeğin ilki ise çok sorunlu oluyor...
3. Ön sevişme uzun tutulmuyor, kadının duyguları ve hissettikleri önemsenmiyor...
4. Erkekler çok bencil ve sert davranmaya meyilli...
5. Kadın rahatlamadan erkek pata küte yaptım bittiye getiriyor...
Not: Yeterli ıslaklık ve rahatlama kadına sağlanırsa kızlık zarı denilen yapı esnediği için kan gelmeden de rahatlıkla acısız ve sorunsuz ilişki gerçekleşebiliyor... Önemli olan herşeyden önce kadını hazırlamak ve zevk verebilmek...
Eig yaaa, işte kadın yaa🤩🤩
Sağol aşkım 🤩 senin kadar olmasada işte yapıyorum ben de bişiyler 🙃
İsterse 40 kadınla beraber olsun ama bakire bir kadınla ilk defa yapacaksa tecrübesiz dir nokta. burada bilinç çok önemli. Kadın kendini çok kastığı için çok ağrı yaşarsın bazen ne yaparsan yap fayda etmez bilinç altına acıyacak kazındı mı kazındı. Buda toplumun kadınlara ilk gecenin çok zorlu bir süreç olduğunu anlatmasıyla başlıyor kadınlara olarak taa çocukluktan bu hikayelere maruz kaldığımız için maalesef ki bu durum yaşanıyor aslında acıması normal değil acımaması normal lakin kimseye bunu anlatamazsın anlamazlar.
Kesinlikle...🤩
🥰🥰🥰
Erkekler yüzünden... çünkü bulunduğumuz toplum gereği kadınların nerdeyse hepsi cinselliğe tabulu yaklaşıyor bir önyargısı bir korkusu oluyor hep ve o an geldiğinde de korkup kasıyorlar kendilerini hele birde evli değilse temelli korku oluyor, suçlu hissetme duygusu ayrı oluyor birde erkekler kadını hem duygusal hemde cinsel yönden hazırlamadan başlayınca acı ve ağrı oluyor... kadını tamamen tamam ben hazırım hem duygusal hem cinsel yönden kıvamına getirseler ve acele etmeseler bu olmayacak...
Kesinlikle..
Cevap
34Cevap
Erkek kendi Zevkine bakıp Hunharca Dalıyor
Erkek Kadının Bilinç Altına girip Kadını İyice Rahatlatıp Gevşetip Öyle ilişkiye Çok Yavaş Başlaması gerekiyor
Bilen Bilgili biriyle Yapmalısınız 💯💯💯
Sence dediklerim doğru mu
Evet
Aslında bu konuda yazacağım o kadar çok şey var ki sadece bir iki kelimesini söylemek istedim eğer hepsini bilmek istiyorsan detaylı bir şekilde anlatırım
100 Bakireyi Bozan bile Kendi Zevkini düşününce
Kızların Canı Acır diğer Kızlarda anlatıyorlar bu durumu bütün kızların Öyle sanıyor...
😂😂 bak Evet bu konuda haklısın Biraz İş bilmek lazım yani iş bilmeyenlerle dolu bir topluluk olduğumuz için aslında burada ortaya Biraz acemilik de çıkıyor maalesef Ortalık fena karışıyor Evet bu konuda biraz bilinçli olmak lazım ki kaldı ki bugün günümüzde cinselliği deneyim etmeyen artık insan çok az var diyenin düşünüyorum ve bu olguyla yola çıkacak olursak cinsel ilişkilerin çok ağrılı sancılı geçeceğini zannetmiyorum işin şakası bir yana
İş bilmek derken illa seks yapmasına gerek yok anlayışlı olsun aceleci olmasın yeter😂
Ya zaten ben de onu söylemeye çalıştım Ama tabii bu işlerde deneyim de önemli deneyim önemli Olduğun kadar anlayışlı olmak da önemli ama işte Maalesef ki insan bazen libidosuna yenildiği zaman karşı tarafta anlayış bekle böyle ya da sen anlayış beklemiyorsun böyle durumlarda istisna 😂😂
Bazıları acayip mantıksız cevap vermiş yok İlk yapan erkek zorlayabilir yok tecrübeli ellerde olması lazım ya ananızın a** Gören de a**** koyayım doğar doğmaz sekse başladılar sanacak ne kadar cahil insanlar var ya canın yanacak tabii ki sonuçta ilk yapan ayıyı edersin yavaş yap diye ortama göre gidersiniz bir şey olmaz buradaki malların söylediklerine pek kulak asma
Yok bee asmıyom😂
Ya yeminle yorumlar tuvaletini tutamayan moruklar ya da eli şeyinde gezen şey görse ikiye bölünmüş diye ağlayacak dediler Bir de beyinleri yok Bir de bir şey diyeceğim olmayacak anneleri tecrübeli ellerde yaptırdı sanırım hey Allah'ım ya
ilk seks çoğu zaman ağrılı ve huzursuz olur çünkü beden henüz bu deneyime alışmamıştır kaslar gerilir heyecan ve endişe bedenin tepkisini artırır yeterince rahatlamazsan penetrasyon sert ve rahatsız edici olur o an hem yeni bir şeyin verdiği heyecan hem de korku karışır dudakların titrer nefesin kesilir bazen acı ve zevk iç içe geçer ama zamanla birbirinizi tanıdıkça dokunuşlar yumuşar zevk öne çıkar sabır ve güvenle ilk sevişme yavaş yavaş unutulur yerini tutku ve ateş alır
Aceleci, tecrübe ve bilgisiz olmaktan kaynaklı. Ben cinsel ilişki yaşamadım ama bilgi sahibiyim. Vajina ıslanmadan girmek bana mantıklı gelmiyor, zarar görebilir.
İlk ilişkide kan gelmeyebilir çünkü vajina esnek yapıdır.
İyiymiş😎
Shrodingerin kedisi di mi😌
İlk seks neden ağrılı ve acılı geçsin ki? Bu erkeğin iş bilmezliğiyle ilgili kusura bakmayın.
seks kompedanı şahane cvp vermiş 👏👏 @nannkorkedyy
Ahh teşekkür ederimmm. Genelde inkar eder erkeklerrr. Kadınlar da yazık bunu ağrılı ve acılı bişey sanarlaar
Kesinlikle😀
Kadınlar acemi ve bilmediği bir şeydeyse yaşadığı herşeyde erkek yöneten olmalı. Erkek hareketi başlatan kadın tepki verendir.
Onu bende anlamadım hatırladım da berbatı hata söyle düşündüm eeee ben zevk almıyorum sadece karşımdaki erkek alıyor ne anladım bu işten.
Di mi di mi
gerginliğe strese gerek yok rahat ol kasma kendini yorumlarda b…oku erkeklere atmışlarda kadınların da hatası var
Ne gibi?
Yeni yazmissin🤣
İlk tecrübede heyecan ve ne yapacağını bilememe Normal tabi ama bu sitede herkes doğuştan blazzers yıldızı gibi davranıyor 😅
Ahahaahahha😂😂
Hiç bilmiyorum ki 😃 tuhaf kimi deli oluyor yapmak için kimide şeytan görmüş gibi kaçıyor 🤣yapana allah yardım etsin zor iş
Aslında en basit şeylerden biri çünkü son derece doğal bir olay😀 zorlaştıran zihinler😂
Ayy tüylerim diken diken oldu 🤣düşman başına çok zor düşünmek istemiyorum
Tedirgin, aceleci, süreç değil sonuç odaklı ve tecrübesiz erkek partner ile bu tip sorunlar olabilir maalesef.
Kesinlikle.
Bunun altında yatan çok sebep var aslında ama genelde erkeklerin çevresinden aldığı yanlış bilgilerle yetişmesinden kaynaklanıyor. Cinselliği eşit görmüyorlar, erkeğin kazandığı, ve aldığı , kadının kaybettiği ve verdiği bir şey olarak görüp sadece sonuca odaklaniyorlar. Oysa ki cinsellik her iki taraf için de eşit, keyif veren, karşılıklı yapılan ve yaşanan bir şey. Sadece tam ilişki anı degil, hazırlığı, öncesi, sohbeti, romantizmi, duyguların okusmasi gibi aşamaları var ve bu aşamalar için yeterince emek verilince ili taraf da hazır olur ve zevk ve keyif tam yaşanır acı olmadan
Tereyagi gibi kaymasi mumkun. Ama ilk iliskide genelde partner de tecrubesiz oldugundan sorun olur.
Tecrübeli kişiler de de sorun olabilir mi?
kabiliyetini bagli. kizi guzelce hazirlarsa alistirirsa yag gibi kayar.
Stres, toplumsal baskı, seksüel tabular, heyecan gibi gibi etmenlerden olsa gerek
Kesinlikle
İmkansız değil işi bilen yaparsa hıc incitmeden yapar :)
Kesinlikle😀
Erkek uzun uzın öperse kadın xaten bi noktada içime istiyorum diyecek. Kadına o sözü söyletene kadar belki yarım saat belki 1 saat öpmek koklamak saçını okşamak emmek yalamak lazım. Zaten o vücut pelte gibi olıp erkeğe teslim olacaktır
Oluyor öyle şeyler. Anlayış, uyum çok önemli. Sonrasında tıkırında ilerler.
Bence de.
imkansız değil karşılıklı arzu ile bu mümkün ve aceleci de olmamak lazım
Katılıyorum.
ben bu konuda çok özenle bakıyorum ve o kadını inanıyorum ki bulacağım bulduğumda o ilk duyguların hepsini yaşamak için sabırsızlanıyorum
Bu daha çok rahatlık, ortam ve sevgi ile ilgili.
Kesinlikle.
Aha birileri siteye geri dönmüşş, kıvama getirmeden, acele ederek davranılmasındandır. Aşırı basit bir şey bu ama zeka ister 😅
Siteye geri dönmüş derken😂
Kızlar soruyora iştee hahaha
1 aydır yoktum, onu mu diyorsun😂
Eveett, 1 ay olmuş demek. Daha da uzun gelmişti bana 😂
Ahahah olabilir😂😂
Ha bu arada stalk falan yapmıyorum şimdi şey olmasınn, sürekli gözümün önüne geliyordun 😅
Aaa hiç öyle sanar miyim popom kalkar filan😂😂
Ya aslında tatlı ve zeki birisisin, poponu kaldırmak rahatsız etmez ama senin için bağımlılık olmasın diye, seni düşündüğümden hahaha
Poposu kalkıkları indirme derneği🥹
Yok bee, senin haricinde indiririm anca. Seninkisi kalkık dursun, canın sağ olsun, ne olacak bee 😂
Mersi cağnım🥹
Aaa şimdi ben de şımarırım bak, canım falan hahaha Hoşuma gitmedi de değil tabi
Şımarma bakalım🤨
Eveett, popom indi şimdi hahaha
Aferin🤨
Şu emoji nedense bi gerdi ya 😂
Eheheh gerer😌
Hemen ellerimi kaldırdım falan diyormuşum ahaha
Neyh😱
Ya klasik teslim olma tepkisi vardır ya, onun parodisi gibi düşün 😅
İlk seks olduğu için nfkjfj
Çok mantıklı cjwkw
Dimi fkfklfl
arkadaş bir nevi eli hafif bir iğneci var mı diye sormuş :)
Yoo😀
bekaretini ilk aldığım kadın da ben de yanlış davranmıştım. sonrakilerde şikayet almadım. olay tecrübeyle alakalı.
Olmaması lazım,
Bilgisizlik, eğitimsizlik vb.
Deneyimi sıfır olan heyecan yapar aceleci davranır kontrolü elinden kaybeder
Belki sert yapıldığından veya anlayışlı olunmadığından öyle olabilir ama herkes için geçerli olduğunu düşünmüyorum.
Uzun önsevişme ve bilgili bir şekilde yapılırsa sorun olmaz bence.
Tecrübesizlik, heyecan, stres kaynaklı olabilir
Katılıyorum.
Erkeğin beceriksizliği
Bu da var evet
Kızın korkuları kendini kasmasına sebep oluyor erkeğin tecrübesizliğiyle birleşince ağrılı ve huzursuz geçiyor ilk seks deneyimi
O nerden bilsin ki hiç yaşamamış nxmxnxnx
Yaşar bir gün 😂😂
😂
Kizlar soruyor🤪😂
Derken😂?
aa
😘😘
ne desen haklı çıkarsın gerçekten
Gerildiği için kadınlar başka bişey değil
Öyle mi oluyormuş minik kedi 😂
Çünkü zevkli olduğunu için
İmkansız değil 😉👍😎