Cinsel Yaşam Evliliğin ilk gecesinde eşiyle sabaha kadar sevişen var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 İlk gece sabahlamak Güncellemeler11 ay Guncelll Güncellemeler11 ay Soru guncell Güncellemeler10 ay Sabahlar olmasin dediniz mi Evliliğin ilk gecesinde eşiyle sabaha kadar sevişen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 11 ay Evli değilim ama geneli öyle yapıyor. Çünkü azgınlar ve birbirlerine susamışlar. 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlenemiyorum ki bir türlü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Dinlenerek evet 1 7 Yorumla Soran 11 ay Tak ederim yorum icin Yorumla Cevap sahibi 11 ay Rica ederim Yorumla Soran 11 ay Bakire kadinin o sekilde olmasi cpk guzel Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ne alaka benden bir kan gelmedi ama daha once kimseyle bir sey yasamadim Yorumla Soran 11 ay Olabilir normal bisey bu Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ee bakirelik neden onemli sizin tek derdiniz oradan akacak kan baska bir sey degil Yorumla Soran 11 ay Onemli demedim ki kendi kendine tirplere girme Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay maalesef bekarim 0 2 Yorumla Anlamınıbilmekkkkk 11 ay Feminist birisi buna "Bu bir bahane mi" derdi :D Yorumla Cevap sahibi 11 ay @Anlamınıbilmekkkkk bilmem artik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evli değilim ama geneli öyle yapıyor. Çünkü azgınlar ve birbirlerine susamışlar.
Evlenemiyorum ki bir türlü
Dinlenerek evet
Tak ederim yorum icin
Rica ederim
Bakire kadinin o sekilde olmasi cpk guzel
Ne alaka benden bir kan gelmedi ama daha once kimseyle bir sey yasamadim
Olabilir normal bisey bu
Ee bakirelik neden onemli sizin tek derdiniz oradan akacak kan baska bir sey degil
Onemli demedim ki kendi kendine tirplere girme
maalesef bekarim
Feminist birisi buna "Bu bir bahane mi" derdi :D
@Anlamınıbilmekkkkk bilmem artik