Evliliğin ilk ayında gece gündüz sevişiliyor mu? Evliliğin ilk ayında gece gündüz sevişiliyor mu?
Evliliğin ilk ayında gece gündüz sevişiliyor mu?
Evliliğin ilk ayında gece gündüz sevişiliyor mu?
Evlen.. evlen.. Çok iyidir evlenmek.. Evin ihtiyacları.. faturalar extreler gelince eve çok güzel oluyor.. Hele kredi kartı borçları birikince.. sonra alıcağın yeni model iphone taksidi.. İş yerindede çift mesai yaparsın eve sadece kahvaltı yapmaya gelirsin artık.. yazın tatile ege'ye akdenize tatile gidilcek eee yeni karı koca çalışınca yeni bir daire taksidine girmek lazım veya bir araba taksidine girmek lazım.. Birde bunlar eğer sağlam bir işin varsa garantisi yoksa işinin zaten sakın niyetlenme bile. evlilik seks demek değildir.. seks evliliğin KÜÇÜK bir parçasıdır.. Evlilik SORUMLULUK demektir. Ananın - babanın yardımı olmadan evini - yuvanı geçindirmektir.. çocuk sahibi olabilmektir evlilik.. ona soyadını verip ; eşinle birlikte onu en iyi bir şekilde hayata hazırlamaktır...
Zaten evlenmeyi düşünmüyordum iyice soğudum tebrikler..
yanlış düşünmeyin evliliği kafanızda lütfen.. rahat bir cinsellik olarak düşünmeyin diye yazdım.. evlilik güzeldir ama çok sorumluluk ve özveri ister. Bir düşünsenize iki farklı yetiştirilme tarzı olan iki genç aşık olup bir imza ile aynı evi aynı yatağı paylaşıyorlar.. iki farklı karakter.. ve bir süre sonra aşk yerini artık karşılıklı saygıya bırakıyor.. o saatten sonra her iki tarafta kırmamak - anlayışlı olmak - idare etmek gibi birbirlerine karşılıklı adım atıyor.. Ne erkek yatakta karısına baskı yapabilir cinsellik için.. nede kadın erkek çok yorgun eve gelmiş ya da iş yerinde biriyle takışmışsa ; yatakta ona noooluyo sana yaa diye bozulabilir.. Her an anlayışlı olmak şart oluyor kısacası.. Sizlere tavsiyem evlenmeden önce bir borca girin büyüklerinizin desteğini alarak.. ve Kira olayından kurtulun. sonrada ya araba parasını kenara koyun ya da bir evin tüm full eşyasını ; döviz olarak.. çok faydasını göreceksiniz..
olm abartmayın lan şu mevzuyu eşin dikiş makinası değil sonuçta takır takır diksin seni. karşılıklı istek oldukça yaparsın o işi
genelde öyle olur
Senin öyle mi oldu?
Cevap
34Cevap
Tutana ask olsun beni, hanimi ise bile gondermem ilk bir ay :)
Hayır onun dışında şeyler de yapılır. Yemek yenir işe gidilir.
Counter'daki 5-1 gibi mermi atan silah degil ki bu yahu :D
Evli olanlar aydinlatinda bilelim :) yemek yiyip sevisiyonuzmu sabah aksam sak suka mi...:)
evli yok sanırım bu saatte
Yani zaten onlarin mesai basladi :)
cıcım aylarıdır bunlar 3 ay surer sağlıklı bır kışı ıse 7/24 motor her an çalışmaya hazırdır
hıc dısarı cıkmam ne anama ne anasına gıderım sureklı seks :)
Şunu rahat söylüyorum 1 ay balayınca çıkarım yataktan çıkmam yemek falan odaya
açken sevişilmezki çalışmakta lazım.
İsteyen sevişir haliyle çok insan da yapar zaten
İlk aylarda et ete olur
he yemek bile yenmiyor
niye Allah ın günümü bitti
tavşan gibi her boşluğu derlendiriyorsun
Okadarda değil canım abartılmış biraz
istekli oldunmu 30 yıl geçse bile sevişiliyor
fırsatını buldugun her yerde :p
Kadının başı ağrımıyor mu
Başı değilde başka yerler çok ağrıyor o kesin kadının
Neden ağrisinki o bahanesi bence
ilk ayında değil her zaman
Evet son gaz
Karsılıklı istek olursa olabilir :)
Yanii kısmen :) korkutmayım seni
Cesmemi sandin sen bizimkini durmadan aksin
Daha evlenmedigim icin bilmiyorum :D
Hele haftasonu yakaladığım yerde 😄
Başı ağrırsa
Orgazm baş ağrısına iyi geliyor
Kirpik dipleri ağrırsa
Orayla işim yok zaten belden aşağısı tutsun yeter
Yooo bunuda nerden çıkardın
genelde
Nikin ne anlama geliyo geçen bir yerde daha gördüm
İse bile gitmiyolar
o kadar mı :/
:D yok ya ilk bir hafta balayi olur gece gündüz yaparlar
Evlenince bakacağız.
idareli olmak lazım.
Evlenimdebakarim
evlenince görürsün
Sen?
her zaman sevişilir
her saat başı :D
Evet oyle oluyor
Evlensem öyle olcak
Galiba :D
Baska napilir
O size kalmış
Sürekli başım ağrırsa
En fazla bir hafta bu mazeret geçer yoksa kocan supelenir ya da başka kadınlara gider
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar