Cinsel Yaşam Evliliğin ilk ayları her gün seks mi olur? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Beni aydınlatın mümkün gelmiyor bana Evliliğin ilk ayları her gün seks mi olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Bastut Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Gece gündüz durmadan önden arkadan kremsiz yapmak 0 0 Yorumla
Mordekaiiiii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl İlk zamanlar belki sonra da yavaş yavaş azalır. Bir noktadan sonra da kuzen olursunuz 🤣 0 0 Yorumla
Farlander_SUPREME Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İkiniz de "evlenmeden olmaz" tayfasındaysanız %100 öyle olacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu iki tarafın da isteğine bağlı her gün olabilir yani 3 15 Yorumla Pooseidoonn +1 yıl Evli misin?) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *yes Yorumla Pooseidoonn +1 yıl Ne güzel çok şanslısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Pooseidoonn +1 yıl Ben şanssızım 🥹 Yorumla Pooseidoonn +1 yıl 26 senin yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 30 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef Yorumla Pooseidoonn +1 yıl Beni üzdün 🥹🥹🥹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karşı cinsle konuşmuyorum Yorumla Pooseidoonn +1 yıl Nolucak ama biraz laflarız sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim uygun değil Yorumla Pooseidoonn +1 yıl Rica ederim hanımefendi ama bekliyorum 🙏 Yorumla theNitroZeuss +1 yıl @Pooseidoonn Rahat bıraksana abicim kadını. 😂 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. yoo baya mümkün. öncesinde bir cinsel hayatınız yoksa tabiki 0 0 Yorumla
Pooseidoonn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Her gün olmaz evli olsam eşime bağlı bu konu isterse olur 0 0 Yorumla
DoctorDS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Sık sık olur kanka cicim ayları geçene kadar 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence her saat olmali doyana kadar 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Neden olmasın ben her gün isterdim 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hergün defalarca olur. 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlk başlarda olur öyle 0 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. Normalde olması lazım 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Her saat 0 0 Yorumla
Doktorunuz1989 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Yok yok 0 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Genelde 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. genelde evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Gece gündüz durmadan önden arkadan kremsiz yapmak
İlk zamanlar belki sonra da yavaş yavaş azalır. Bir noktadan sonra da kuzen olursunuz 🤣
İkiniz de "evlenmeden olmaz" tayfasındaysanız %100 öyle olacak
Bu iki tarafın da isteğine bağlı her gün olabilir yani
Evli misin?)
Ne güzel çok şanslısın
Evet
Ben şanssızım 🥹
26 senin yaş kaç
30
Maalesef
Beni üzdün 🥹🥹🥹
Karşı cinsle konuşmuyorum
Nolucak ama biraz laflarız sadece