Is yerinde birini gözüme kestirdim her gece düşünüyorum aziyorm mastürbasyon yapiyorm çözüm bulun lütfen benden bayaa büyükte iki kat yaşı bendn aw napicam bilmiyorum (elimde olmadan) yanıma gelince libidomm yükseliyor tuvalete kaçıyorum rüyama giriyor bazen çaktırmamaya çalışıyorm onla konuşurken duygularıma hakim olmaya çalışıyorum ama olmuyo bole
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
ayyy ne heycanlı yaaa... yakşıklı falanmı... kız bence yürü adama... ayyy inşallah peniside kalın ve böyyyüktürde seni tatmin eder
Öyle birini ister misin 😏😊
@JasonLibidosu benim var sağol
Yine naptım naptın ya offf red yemek istemiyorum ama gencimde istermi acaba ahh ya bile düşune düşune eriyorm
Dizgin led ilçe olur rahat bırsk kendini istediğin kadar fantezi kur bi yerden sonra normalleşir
şu an yaptığım 😒
Yapmaya devam et en mantıklısı bu Şu an
Maalesef yoksa red yerim ya da çok kötü şeyler olabilir zatn dengimde değil yaşı büyük her ihtimale karşı bile devam:(
Bakire misin? Evetse sakın adım atma zaten sonra pişman olursun
Bakireyim
Neden öyle dedin ki merak ettim
Bekaretini alır sonra seni bırakır senle ancak kaçamak yaşar sen kötü hissedersin iyice baglanırsın
Böyle bişey olacağını düşünmüyorum hayatta yapmaz aslaaaa çünkü böyle bı isteği yok keske olsa bı ümit ama yok işte
Kimsenin içini bilemezsin çıtır sever biz olgunlar
Keşke oda beni sevse ya azcik arzulasa varya dört dönerim etrafında istediği her şeyi yaparım ama nafile;(
İstersen onu yatağa atarsın ama bu çözüm değil
Vay be buradakilerden daha realist ve gerçekçi yorum yazan tek sensin galiba
Evet çözüm olmayabilir ama içim gerçekten çok rahatlar bunu kötü olarak algılanmasını istemiyorum bunu bir erkek yapınca pohpohlanıyor ama bir kız düşünce böyle bir şey aşağılanıyor bu böyle bir şey değil işte sadece çok fazla arzuluyorum
Bak senin arzulanan tahrik olman namusun ahlakın hakkında bişey demiyorum.
Üzülürüsn sonunda. İster istemez duygusala baglarsın. O evet desede sadece seks ister ve sonra biter yüzüne bakmaz sende kullanılmıştır basit değersiz hissedersin. Mesele seks yapabilmek değil sonrası
Bunu söylemen çok iyi oldu kendime hakim olacağım bu konuda işlerin oraya gitmemesini sağlicam zaten istediğim asla bu değil belki ilk defa böyle duygular yaşadığım içindir daha önce hiç birine karşı Duygu beslemedim
Doğrudur duygusal ya da cinsel etkilenmek çok normal. Hele ki daha önce yaşamadıysan bişeyler. Hayal dünyanda tadını çıkar onu şekilden şekile şok ama reelde sonunda üzülmemek için evet tut kendini.
Keşke senle daha çok konuşabilseydim ;)
Konuşuruz bu mümkün kafana takılan bişeyler varsa
Hangi birini soyimki cnskfn bu arada burada en mantıklı cevap veren sen olduğun için bazı konulari yine tartışmak ve konuşmak istemiştim
Konuşmak isteyip ben gizliden çıkınca düşman nedir? Anlam veremiyorum burdaki insanlara
Neyi seni etkiledi kaslı biri mi gözüne hoş gelen ne
Anlatırsan dinlerim bende 47 yaşındayım
Beğendiğin biri olmuyor mu arzula işte onu jkj
Ama ben onu beğeniyorum 😔
Bu benmiyim lan yoksa ohee
Sen küçüksün ama
He tamam o zaman sen kaçsın o kaç
20 ye 54
Yok artık çok değil mi ya ne bilim yani kalkmaz düzgün
Ne kalkmazz
Bir ilacı var ama tercih senin tabi
Neymiş her gün düşünüyorum
Ben
Sen kudurmussun kasiniyorsun durum ondan kaynaklı değil 😂
Neden öyle diyorsun ya Ben sadece onu gözüme kestirdim daha önce cinsel birlikteliğim olmadı kimseyi değil onu İSTİYORUM OFFFF
Acı biber sursen oraya yaramazlık yapmaz belki
İyyy seninkini kim ister ya PUAHAHAHAH
Benim hedefim belli sen hala aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun
O da seni düşünüyor muhtemelen
Onun enerjisi isteği seni azdırıyor
Sen çok mantıklı konuşuyorsun var ya diğerleri gibi saçma sapan değil gerçekten haklı olabilirsin;)
İnsanların aralarında oluşturduğu bağ var ayrıca kalp kalbe karşıdır
İşlerinde onla az karşılaşacağınız yere git
O duvara çarpmadan kendine gelemezsin
Neden
Benden bayaaa büyük
Olsun
Ben 20 o 54
Evli mi
Evet;(
Hit yaşa
Dayı bir şey yazacaksan doğru dürüst yaz Allah aşkına hit yaşa nedir
Aq onu git yaşa olduğunu anlayamayacak beyin yolsa burada ne işin var
Asik olmussun
Ama çok absürt bir aşk olmaz mıydı bu o benden bayaa büyük ve evli gerçi her zaman onu düşünüyorum yüz simasını falan konuşması hoşuma çok gidiyor gülüşü boyu posu kısacası her şeyi çok hoşuma gidiyor sürekli elimi tutmasını isterdim benimle konuşmasıni filan
Ask oyle iste
Nalet ;(
Cok. canin yanar benden soylemesi
Arzulama sende
Ama ne yapım elidme değil bı prno şeyi izlesem onu hayal ettiriyorm ya da işteyken onu hayal ediyorum seviştiğimizi filan çok zor benim için offfffff
Sen kadin değilsin
nE nfskfndk
Şimdi burada seni nasıl kız olduğumu ikna edebilirim bilmiyorum ama bunun için çabalamayacağım bile sanki kızların böyle düşünceleri olamazmış gibi yine aynı erkek milleti ne olacak işte 😒
Kız değilsin çünkü kızların ne psikolojisini ne de fizyolojini bilmiyorsun
Peki anlatabilir misin Bir erkek olarak sen çok anlıyormuşsun ya hey Allah'ım ya
konuş
Ne sen ciddi misin şu an bunu düşünürken de panik atak geçirdim ve deyip bir daha asla yüzüme bakmayacağını hep böyle kalırım daha iyi çünkü evli ve benden bayaaa büyük onu görmeme ihtimali beni bitirir
Çirkin misin
Hayır
O zaman seksisin
Arzulama o halde
OYLE OLMUYOR İSTE adm cok hoşuma gidiyor offf
Sadece birlikte mi olmak istiyorsun
Açıl o kişiye
Cuss yapamam
Kaç yaşındasın
20
Yöntem istermisin
Olurrr lütfen