Cinsel Yaşam Büyük meme mi yoksa küçük mü? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Hangisi ve neden? Büyük meme mi yoksa küçük mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Küçük seviyorum , sarkmazlar , her daim genç gösterirler ve gözüme kesinlikle daha güzel geliyolar. 1 0 Yorumla
umutbarış3838 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 11 ay Küçük avuç içi kadar mutluluk yrter. Büyükler sarkiyor 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Küçük daha güzel formu çabuk bozulmaz , kıyafet seçerken daha fazla seçenek olabilir 0 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Küçük meme ama benim avuçlarımda olmadıktan sonra anlamı yok sevmenin 0 0 Yorumla
avaka_do Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı. Hic farketmez fixige gore degiskenlik goateriyor memeler 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hepsinin kendine özgü güzelliği var kadında ger türü güzel duruyor 0 0 Yorumla
H6335dem Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Kucuk ama cok kucuk degil off dusunsene hepsini agzina aliyorsun memenin offff 🤤🤤🤤 0 0 Yorumla
maidogamm Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Her zaman büyük derim net nedeni ise tam emmelik oluyorlar 0 0 Yorumla
Biröylebirböyle_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 100% 11 ay Küçük meme çok güzel ama büyük memede olur benim küçük daha çok hoşuma gidiyor sadece 0 0 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Tabiki normal büyüklükte emmesi güzel arasında git gel yapmak güzel 0 0 Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Vücuda yüze göre değişir. Ama her ikisinin de elinin altında olması en güzeli 0 0 Yorumla
Ammavelakinx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Bize ne sizin sonradan cikmalarinizdan yaa baydi artik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Dokunmak acuçlamak oynamak ve en özeli hepsini ağıza almaya çalışırcasına emmek için küçük olmalı ve ne kadar küçükse o kadar çok mükemmeldir 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Boyuta takılmamak gerekli bence. Önemli olan boy ve kilo uyumu. 0 0 Yorumla
PaperCat Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 98% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Küçük memeyi daha çekici buluyorum. 1 0 Yorumla
berkee77 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 11 ay küçük ya beden bilmiyorum ama küçük avucumu çok az doldursun ya da doldurmasın 0 0 Yorumla
Durıulsu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Aşırı büyük güzel değildir dümdüzde kötü ortası olacak 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. ortası yok mu bunun?80-85 ideal olurdu 0 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Taşıyana bağlı tabiki 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Orta veya biraz dolgun 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yani 80 üstü bence ideal 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Orta boy, dik meme... 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sebebi yok küçük severim 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Büyük meme. Öyle seviyorum. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Büyük oynaması iyi olur 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Küçük avuçlayıp okşanması için 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 11 ay Memenin, gôtün ve çûkün büyüğü makbuldür Neriman 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. orta olmalı büyğü sevmem küçük sorun etmem 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Büyuk tabi ki 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Orta meme 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Büyük amasyada 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Emmelikk 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. B cup idealdir 0 0 Yorumla
togogün Takip Et Master Yaş: 42 , eic 40% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Küçük... 0 0 Yorumla
murathanbey Takip Et Bilge Yaş: 33 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Büyükkkk küçükten sıkıldım 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Vücuda g öre 0 0 Yorumla
muhasebeuzms Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Büyük iyidir 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. 80b candr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Küçük seviyorum , sarkmazlar , her daim genç gösterirler ve gözüme kesinlikle daha güzel geliyolar.
Küçük avuç içi kadar mutluluk yrter. Büyükler sarkiyor
Küçük daha güzel formu çabuk bozulmaz , kıyafet seçerken daha fazla seçenek olabilir
Küçük meme ama benim avuçlarımda olmadıktan sonra anlamı yok sevmenin
Hic farketmez fixige gore degiskenlik goateriyor memeler
Hepsinin kendine özgü güzelliği var kadında ger türü güzel duruyor
Kucuk ama cok kucuk degil off dusunsene hepsini agzina aliyorsun memenin offff 🤤🤤🤤
Her zaman büyük derim net nedeni ise tam emmelik oluyorlar
Küçük meme çok güzel ama büyük memede olur benim küçük daha çok hoşuma gidiyor sadece
Tabiki normal büyüklükte emmesi güzel arasında git gel yapmak güzel
Vücuda yüze göre değişir. Ama her ikisinin de elinin altında olması en güzeli
Bize ne sizin sonradan cikmalarinizdan yaa baydi artik
Dokunmak acuçlamak oynamak ve en özeli hepsini ağıza almaya çalışırcasına emmek için küçük olmalı ve ne kadar küçükse o kadar çok mükemmeldir
Boyuta takılmamak gerekli bence. Önemli olan boy ve kilo uyumu.
Küçük memeyi daha çekici buluyorum.
küçük ya beden bilmiyorum ama küçük avucumu çok az doldursun ya da doldurmasın
Aşırı büyük güzel değildir dümdüzde kötü ortası olacak
ortası yok mu bunun?
80-85 ideal olurdu
Taşıyana bağlı tabiki
Orta veya biraz dolgun
Yani 80 üstü bence ideal
Orta boy, dik meme...
Sebebi yok küçük severim
Büyük meme. Öyle seviyorum.
Küçük meme olsun beş fazla olsun
Ele avuca sığsın yeter
Büyük oynaması iyi olur
Küçük avuçlayıp okşanması için
şekli önemli yapısı.
Memenin, gôtün ve çûkün büyüğü makbuldür Neriman
orta olmalı büyğü sevmem küçük sorun etmem
Büyük olmalı tokatlamalık
Büyuk tabi ki
Hangisi uğraştırmadan verecekse onu alıp gideyim
Memeye varana kadar çok daha önemli şeyler var.
Tabiki büyük severım
Seninki nasıl
Büyük göğüs daha ilgi çekici
orta boy olsun yeterli
Orta meme
Büyük meme tokatlanır küçük meme yalanır
Büyük meme tabi istahimj kabartıyor
Büyük amasyada
Emmelikk
hangisi çekici ise
Ufak
Bence ikiside benim için