Cinsel Yaşam Büyük meme mi küçük meme mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Hangisi zevk verir daha çok? Büyük meme mi küçük meme mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kimi büyük sever kimi küçük sever. Avuçlarımı dolduruyorsa güzel bence 0 0 Yorumla
duygusalejderhaa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Hangisi yakışıyorsa o büyük küçük olsun diye bir kritere katılmıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl küçük ya da orta severim, daha tatliş haz veriyor bana okşarken, görüntü olarakta gözüme daha hoş geliyor küçükler. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Büyük memesi olan kizlar memesinden şikayetçi olmayanlar büyük memeye hasret nasil bir sarmal döngü dimi peki seninkiler nasil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Küçük olsun benim olsun. hatta limon kadar olsa yine okeyim. Çok sevimli geliyor küçük meme bana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ölçülerinden önce yapıları daha önemli. Dik diri kesinlikle harika olur. 0 0 Yorumla
askadamieros1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl meme sana zevk vermez, meme ucu verir. hiç mi bilmiyosun fizik 0 0 Yorumla
İyiolmayaçalışanbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ortalama memeler. Sende hangisi var. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 75 beden Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ben her daim küçükten yanayım büyük sıkıyor beni 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nefes alsın yeto 😀 0 0 Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl İlla tercıh yapacaksam küçük ama büyükte seviyorum 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Estetik durduğu sürece hepsi... 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Büyük meme. hem gözü doyuruyor hem de bedenini 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. tabiki küçük meme 0 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cicili memme tatlı memmee 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kesinlikle küçük 0 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Büyük tabiki 0 0 Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Orta en iyisi. 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Büyük tabiki de 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. B cup ❤️ 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Emmelik 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ucuna göre değişir. 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Büyük meme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Küçük meme 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kaç beden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 75A fena değil, 75B iyi, 80A gayet güzel, 80B süper. Seninkiler kaç beden? Yorumla Soran 1 yıl 75 D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oha öyle bir meme mi varmış? Hiç görmedim, gözümde de bir şey canlanmadı Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ne bulursam 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Buyuk 0 0 Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 725 cevap paylaştı. Büyük 0 0 Yorumla
pyschologist Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. 85 ideal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Kimi büyük sever kimi küçük sever. Avuçlarımı dolduruyorsa güzel bence
Hangisi yakışıyorsa o büyük küçük olsun diye bir kritere katılmıyorum
küçük ya da orta severim, daha tatliş haz veriyor bana okşarken, görüntü olarakta gözüme daha hoş geliyor küçükler.
Büyük memesi olan kizlar memesinden şikayetçi olmayanlar büyük memeye hasret nasil bir sarmal döngü dimi peki seninkiler nasil
Küçük olsun benim olsun. hatta limon kadar olsa yine okeyim. Çok sevimli geliyor küçük meme bana
Ölçülerinden önce yapıları daha önemli. Dik diri kesinlikle harika olur.
kucuk ve dik olsa yeter bana. sabah aksam ellerim somururum
meme sana zevk vermez, meme ucu verir. hiç mi bilmiyosun fizik
Ortalama memeler. Sende hangisi var.
75 beden
Ben her daim küçükten yanayım büyük sıkıyor beni
Nefes alsın yeto 😀
Dik diri olan desek?
İlla tercıh yapacaksam küçük ama büyükte seviyorum
Estetik durduğu sürece hepsi...
Büyük meme. hem gözü doyuruyor hem de bedenini
tabiki küçük meme
Cicili memme tatlı memmee
bence küçük daha estetik
Ben küçük daha çok seviyomm ya
Nasıl görüyorsan öyledir.
Kesinlikle kesinlikle küçük
Kesinlikle küçük
Büyük tabiki
Orta meme sjfkh
Orta en iyisi.
Büyük tabiki de
B cup ❤️
Senin ki nasıl 😍😋
Emmelik
Küçük daha güzel bence
Ucuna göre değişir.
Büyük meme
Ziplayinca oynasin yeter
Her türlüü
Orta
Küçük meme
Kaç beden
75A fena değil, 75B iyi, 80A gayet güzel, 80B süper. Seninkiler kaç beden?
75 D
Oha öyle bir meme mi varmış? Hiç görmedim, gözümde de bir şey canlanmadı
Orta dolgun
Büyük tabi
ne bulursam
Buyuk
Büyük iri uçlu
Büyük memeli tabiki
Büyük
85 ideal
Küçük
Tuysuz şeftali