Fiziğim çok iyi kalçam falan ama göğüslerim çok ufak, eşimde büyük seviyor, kendimi sırf bu yüzden hiç beğenmiyorum. Ama o benden çok fazla etkileniyor. Sürekli sürekli istiyor. Deliriyor. Nude falan atmak istediğimde göğüslerim kötü çıkıyor. O yüzden üst kısmını çok atamıyorum. Sizce gerçekten bu konuda etkileniyor mudur? Fiziğim resimdekiyle aynı bi tık daha basenli
Etkilenir tabii ki, büyük veya küçük birini daha çok beğenir ama diğer türlüsünden de etkilenmeyecek diye bir şey yoktur, -ki zaten etkilendiğini ve seni çok istediğini sen de yazmışsın.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
Saçmalama istersen kanka evlenmişsin hala dert ettiğin şeye bak sanki bu saatten sonra zaten ne önemi var ki evlenip seni her halinle kabul edip evlenmiş hem vücudunu fiziğini begenmiyorsan sporla düzeltebilirsin yani
Küçük ya da büyük olması güzel olduğu anlamına gelmez Şekli dikliği vb daha önemli Tarif ettiğin gibiyse kendini haksızlık yapıyorsundur Bir de erkeklerde yaş ilerledikçe boyut sevdası değişiyor
hiç etkilediğini sanmam bence bütün olarak görür, sadece büyük olmasını stemesi büyük oluncada küçük ister çok kafanı takma insan tümüyle yargılanır, yani başka şeylere odaklan bence
Ya bu göğüslere kötü diyen taş olur süper göğüsler o halde kalcani bacaklarını düşünüyorum en iyi mankenlerin daha güzelsin jeske ciblak halini gorebilsek
Kocan seninse eğer bunu sorun yapmaz merak etme bro
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Bu resimdeki sen değilsin herhalde ama eşin halt etmiş ne güzel karısı var yani her şekilde mutlu olması lazım yani senin de bana göre kendini kötü hissetmemen lazım boşversene
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Ben küçük göğüs hastasiyim ya küçük diye endişe etme onlar eminim çok guzeldir esinde begeniyordur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Beni etkileyen ne büyük ne küçük orta kaç beden ise o işte